5 saniyede Klasör gizleyin,şifreleyin!

Gerçekden güzel birşeymiş üstat. programlarla uğraşmak bence bundan daha işkenceydi bu çok basit sağolasın allah razı olsun =)

ne alaka gizli dosyaları gosder dedinde locer klesörü görünmüyoki size bi tüyo vereyim bat dosyasını klesöre atmayın hdd ye açık yere atın loc klesörü nü bat dosyasına tıkladıgında gizli yapıyor bi cd ye bat dosyasını yazın silinse bile kopyalayın tekrar açın kardeşim ellerine saglık en güvenli şifreleme hdd ye format atılmadı sürece silinmesi imkansız ellerine saglık tekrar tşk ediyorum

Muhtemelen başkalarıda söylemiştir ama: Bat dosyasını meti belgesi ile rahatlıkla açıp eski şifreyi değiştirmek çok çok kolay.

Yani her şeye rağmen hiç güvenli bir yol değil bu haberiniz olsun.

Tabi teşekkürler güzel bir yol ama sadece klasörü gizliyor.
Ama bence bu gizlediğin klasörü benim gözümde daha merak uyandırıcı hale getirmiş oluyor.

Benim gibi biri o bat dosyasını gördü mü içine girmeden edemez yani...

Daha güvenli bir yol varsa çok makbule geçer...

pek güvenli değil ama yinede teşekkürler

Muhtemelen başkalarıda söylemiştir ama: Bat dosyasını meti belgesi ile rahatlıkla açıp eski şifreyi değiştirmek çok çok kolay.

Yani her şeye rağmen hiç güvenli bir yol değil bu haberiniz olsun.

Tabi teşekkürler güzel bir yol ama sadece klasörü gizliyor.
Ama bence bu gizlediğin klasörü benim gözümde daha merak uyandırıcı hale getirmiş oluyor.

Benim gibi biri o bat dosyasını gördü mü içine girmeden edemez yani...

Daha güvenli bir yol varsa çok makbule geçer...

aynen arkadaşa katılıyorum :thumbup:

yukarıdaki bat dosyasıyla olan yöntemi ben yıllardır xp de kullanıyorum ve çok iyi.
Benim sorunum bu yöntem windows7 de işe yaramıyor.
Daha doğrusu biraz yarıyor.
Windows xp de gizlediğiniz klasör korunan işletim sistemi dosyalarını göster seçeneği seçildiğinde görünse bile üzerine tıklandığında masa üstüne gönderiyor ve klasöre girmiyordu.
Arama yaptırıldığında içinde bulunan dosyalar listelenmiyordu.
Oysa windows 7 de klasör korunan işletim dosyalarını gizle seçeneğini kaldırdığınız zaman yani yarı görünür olduğu zaman üstüne tıklayınca içine giriyor.
Daha büyük sorun arama yaptırdığınızda klasörün içinde bulunan dosyalarda listeleniyor.
Bu yöntemi windows7 de verimli kullanabilen varmı merak ediyorum.

Geri