5 saniyede Klasör gizleyin,şifreleyin!

yanlız arkadaşlar gizli dosya ve klasörleri göster deyince dosyalar kabak gibi dışarı çıkıyor. :D

çok enfes bir bilgi

X.bat dosyasına sağ tıklayıp düzenle diyince şifre öğrenilebiliyor. bunu nasıl önleyeceğiz peki. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Drak kadreş çok güzel bilgi saool evet işeyarıyor ama ben bir yanlışlık yaptım yardım edersin insallah locker dosyanın icine attıgm dosyanın uzantısnı .bat olarak değiştirdim ve görün müyor ne oldu dosyyaa ????????????????

bende böyle bi durum olmadı. gizli dosyaları göster seçeneği aktif olmasına rağmen görünmüyor.

bence gayet faydalı. teşekkürler paylaştığın için

emeğe saygısı olmayan arkadaşlar dostum onlar o kadar kişi güzel paylaşım demiş kıllar çıkyor işte arada da boşverelim onları işimize devam edelim teş. ederim, saygılarla

arkadaşım paylaşımın için teşekkürler. Bu arada .bat dosyasına sağ tık yapıp düzenle diyince şifre ortaya çıkıyor.

düzenle deyince direkt password verdiği yok c kodundaki tabanında olan ;

{\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 ;}}
{\*\generator Msftedit 5.41.15.1515;}\viewkind4\uc1\pard\lang1033\f0\fs20 cls\par
@ECHO OFF\par
title Folder Locker\par
if EXIST "Control Panel.\{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D\}" goto UNLOCK\par
if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER\par
:CONFIRM\par
echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N)\par
set/p "cho=>"\par
if %cho%==Y goto LOCK\par
if %cho%==y goto LOCK\par
if %cho%==n goto END\par
if %cho%==N goto END\par
echo Invalid choice.\par
goto CONFIRM\par
:LOCK\par
ren Locker "Control Panel.\{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D\}"\par
attrib +h +s "Control Panel.\{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D\}"\par
echo Folder locked\par
goto End\par
:UNLOCK\par
echo Enter password to Unlock folder\par
set/p "pass=>"\par
if NOT %pass%== BURAYA PASSWORD YAZILACAK goto FAIL\par
attrib -h -s "Control Panel.\{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D\}"\par
ren "Control Panel.\{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D\}" Locker\par
echo Folder Unlocked successfully\par
goto End\par
:FAIL\par
echo Invalid password\par
goto end\par
:MDLOCKER\par
md Locker\par
echo Locker created successfully\par
goto End\par
:End\par
}

bu tarz bi ifade verir burdan password u ancak ve ancak bilen biri bulur ben zati bu paylaşımda bi seçenek diye gösterdim isteyen alır kullanışlıdır der kullanır....

Bnece gereksiz gizli dosyaları göster denildiginde herşey ortaya çıkıyor ayrıca açmasını istemedigimiz birisi dosyayı sil dediginde direk çöp kutusuna gidiyor

Kardeş Cok saol Kodlar işe yario
Arkadaşlar Ayrıca FlasBelleklerde ve taşınabilir disklerde işe yariyor denedim
not defterinden kaydet tıklayın kaydetme yerini Flash belligi secin Yeter Cok saol

Kardeş paylaşım on numara yalnız dediğin gibi açmıyo yani locker klasörü tekrar gözükmüyo

Geri