5 saniyede Klasör gizleyin,şifreleyin!

yalnız 5 sn de yaptığınız bu işlemi ben 4 sn de kırarım :) .bat dosyasına sağ tık düzenle şifreyi al dosyayı aç :)

yinede emeğine sağlık güzel çalışma.

yalnız 5 sn de yaptığınız bu işlemi ben 4 sn de kırarım :) .bat dosyasına sağ tık düzenle şifreyi al dosyayı aç :)

yinede emeğine sağlık güzel çalışma.

vay vay kır da görelim be dostum sana bu işlemin en başında .bat olan dosya olacağını söleyince jetonun düştü sanırım

emeğine sağlık ama güvenli bir şifreleme değil bat dosyasını metin dosyası ile açınca şifreyi ele geçirebiliyorlar :(

tesekurler bilgi paylasildikca guzel guzellikler sizinle olsun

çok teşekkür ederim dostum hemen hemen herkesin işine yarayacak bir paylaşım...

komik birşey var farkettinmi
dosyayı gizledi ancak aramadan gizlediğim dosyayı şıp diye arattım buldu
ben ne anladım bu gizlmedn

ya arkadaş tamam da biri xxxxx.bat dosyasını silerse ne olacak diğer dosyalara nasıl ulaşabiliriz

güzel çalışma eline sağlık
NoT: oluşturulan .bat dosyasını tekrar .txt dosyasına çevirip açtığımızda şifre bulunabiliyor xD

ya arkadaş tamam da biri xxxxx.bat dosyasını silerse ne olacak diğer dosyalara nasıl ulaşabiliriz
sende silinen .bat dosyasını tekrar aynı klasöre tekrar oluştur ve şifreni yaz (önceki şifreyi yazdım) sonra bat dosyasını açıp şifreni gir dosyalar geri gelicektir
Not: Denedim :)

Bu kodlarla gizlediğim bi klasörü kaybettim.. veriler şu an bilgisayarımın içinde ama bi türlü ulaşamıyorum.. silinmediğini biliyorum çünkü diskte baya bi yer kaplıyo... kaybolan klasöre nasıl geri getirebileceğimi ya da dosyalara nasıl ulaşabileğimi söylecek bi ustaya ihtiyacım var acil yardım plz... :(( söylendiği gibi kodları txt dosyasına kopyaladım ve bat olarak kaydettim fakat şimdi o bat dosyasına ne kadar tıklasam da o dosya yine txt dosyası olarak açılıyo.. yani ms dos açılmıyo.. txt dosyasının yanında birlikte aç seçeneği çıkmıyo..

Geri