5 Kişi Kafaları Kesilerek İdam Edildi______

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
5 Kişi Kafaları Kesilerek İdam Edildi

suudi-arabistan-da-5-kisi-idam-edildi-2_o.jpg

İnfaz Yerine Götürülmeden Önce Uyuşturucu Verildi. Sonra 5 Mahkum da Kafaları Kesilerek İdam Edildi.

İnfaz yerine götürülmeden önce uyuşturucu verildi. Sonra 5 mahkum da kafaları kesilerek idam edildi.
Suudi Arabistan'da biri Çad vatandaşı 5 kişi, tecavüz, çocuk kaçırma ve hırsızlık suçlarından bugün kafaları kesilerek idam edildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, söz konusu kişilerin cezasının Medine kentinde infaz edildiği duyuruldu. S

uudi Arabistan'da bu yıl idam edilenlerin sayısı böylece 32'ye çıktı. Ülkede geçen yıl 102 kişi idam edilmişti. İnfaz yerine götürülmeden önce mahkumlara uyuşturucu veriliyor.

http://www.haberler.com/5-kisi-kafalari-kesilerek-idam-edildi-haberi/

Suudi Arabistan'da biri Çad vatandaşı 5 kişi, tecavüz, çocuk kaçırma ve hırsızlık SuçLaRindansa GüzeL :hhsigara

sistem güzel uygulama mükemmel ülkemizdede olsun aynısı bakın ortada suc kalıyomu..

yerinde karar bence.. kanunsuzluk böyle cezalar gördüğünde caydırıcı olabilir. yoksa çok hırsıza ırz düşmanına ah vah eder dururuz daha.

yerinde isabet

Vay AnasıNı yaa...adamların affı yok.......

idam kanununun tekrar geri gelmesi lazım süper bence böle adamlar için gerekli...

cok iyi olmuş,türkiyede 'de böle kanunlar olsa keşke

Can almak sadece ve sadece Allaha mahsustur kardeş. Ahirette zaten hepimiz yanlışlarımızın hesabını vereceğiz. Hepimizin aklından bir takım sapıklıklar geçer... Bu böyle. Ama uygularız uygulamayız bunlar uygulamış. Ve geri kalmış bir ülkede cezalarını almışlar... Hunharca!! Ayrıyetten uyuşturucu verilmiş, "aklı perdeleyen her şey haramdır" belki bu adamlar uyuşturucu kullanmıyordu ama; o "müslümanlar" sayesinde tanışmış oldular ve bir hesap borçları daha var sayelerinde. Onlar mı müslüman?? Sende iyi olmuş demişsin sende mi müslümansın? Hayır benim gözümde değil. Benim gibi düşünen herkes söylediklerime hak vereceklerdir eminim...
-No Peace-

1 yıl kadar kaldım iş dolayısıyla.200km nin üstünde giderken yakalarlarsa 3 gün hapis var hiç şakaları yok.Bu konuda taktir ettim ancak Suç oranlarının düşük olmasının temel sebebi caydırıcılıktan ziyade nüfusun az ve gelirin muazzam olması.Oranın vatandaşı olup da herhangi biş iş yapıp adam gibi yaşam standartı olmayan yok gibi(zaten oranın vatandaşları hemen hemen hiç çalışmaz devlet daireleri günde 5 saat max) .aynı cezaları Türkiye'de uygulasan da çok birşey değişmez zannımca ülkenin sosyal yapısı ,zenginliği değimedikçe.

İnsan haklarını her zaman savunmama rağmen özellikle bazı konularda idam yandaşıyım o başka

peki suç oranında bir azalma varmıymış........................yokmuş...bu sadece göstere göstere kandökme bir tür kansevicilik.

ALLah'ın verdiği Can'ı ALLAh aLır...!:saskin vah$et bu insan değiL bunu yabanLar :saskin kur'anda idam diye bi$ey yok hangi kitabı okuyup neye inanıyo bu arapLar ALLah cezanızı versin...! Kafası kesiLen adam ya$ayamayacagı icin yapıtıgı hatanın farkına varamaz yada o hatadan ders aLıp tövbe edip düzgün ya$amaya devam edemez bi insanın bu hakLarını eLinden aLmaya hickimsenin hakkı yok türkiyede böyLe kuraLLar oLsa diyen zihniyetLere acıyorum sadece ...!!!!!

ALLah'ın verdiği Can'ı ALLAh aLır...!:saskin vah$et bu insan değiL bunu yabanLar :saskin kur'anda idam diye bi$ey yok hangi kitabı okuyup neye inanıyo bu arapLar ALLah cezanızı versin...! Kafası kesiLen adam ya$ayamayacagı icin yapıtıgı hatanın farkına varamaz yada o hatadan ders aLıp tövbe edip düzgün ya$amaya devam edemez bi insanın bu hakLarını eLinden aLmaya hickimsenin hakkı yok türkiyede böyLe kuraLLar oLsa diyen zihniyetLere acıyorum sadece ...!!!!!

Allah göstermesin senin bir yakınına kötü birşey yapsalar, ya da küçücük çocuğa tecavüz ettiklerini bilsen aynı şeyleri söyleyebilir miydin bilemiyorum.

ayrıca özellikle küçük çocuklara tecavüz için bir not aktarayım .. çocuklara cinsel saldırı ve tecavüz suçu işleyen kişi hapisten çıktığında aynı suçu tekrar tekrar işliyor. ve cezası çocukların psikolojisinin bozulup bozulmamasına göre değişiyor.

Allah göstermesin senin bir yakınına kötü birşey yapsalar, ya da küçücük çocuğa tecavüz ettiklerini bilsen aynı şeyleri söyleyebilir miydin bilemiyorum.

ayrıca özellikle küçük çocuklara tecavüz için bir not aktarayım .. çocuklara cinsel saldırı ve tecavüz suçu işleyen kişi hapisten çıktığında aynı suçu tekrar tekrar işliyor. ve cezası çocukların psikolojisinin bozulup bozulmamasına göre değişiyor.

Türkiye'de yaşıyorsun ya.Çok özlemini duyuyorsan Suudi Arabistan'a yerleş.Hukuk,demorasi bunun için var.Her yakınının basına bişey gelen kendi ceza vermeye kalksa ne olacak bu ülkenin hali.Biraz mantıklı olun

Geri