5-10 Dk da 27$ (Gerçekten Oluor) !

mustua

New member
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

hiç bu kadar çabuk para kazandıran bi site görmedim..ben de biraz önce üye oldum..parayı da garanti veriyorlar..arkadaşım aldı da..benim yeni haberim oldu..neyse sadede geliim...
Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra (biri benim refereerimle biri normal kayıt linki,hangisini istiyosanız tıklayın) açılacak sayfada sağ üst köşede Create A Free Account'a tıklayın.Daha sonra boşluklara şunları yazacaksınız:
Username: Kullanıcı adınız
Password: 7-15 karakterli şifreniz
First name: Adınız
Last name: Soyadınız
Email Address: Email Adresiniz
ve en son da kutucuğun içine resimde gördüğünüz karakterleri girip Create Free Account butonuna tıklayın.İşte bu kadar kolay.İyi kazançlar....
NOT: Adınız ve Soyadınızı girerken TÜRKÇE karakter kullanmayın....

siteye üye olduktan sonra alt taraflarda 4$,6$ ve 1$ lık linkler var..onlara bastıktan sonra karşınıza iki boşluk doldurma açılıor..herbir boşluk doldurmanın üstünde bi link var onlara bi kere basın,bastıktan sonra açılan siteyi kapatın(yeterki bi kere açılsın site) ve o boşluk doldurmaya bu site hakkında yorumunuzu yazıyorsunuz(sallayabilirsiniz) kasanıza para birikiyor..75$ birikince paypal hesabınıza aktarabiliyorsunuz...olay bu

Not : sakaın ref üye kazanmak için aynı bilgisayardan üye olmayın paranızı vermiyolar !

Link: A.W.Surveys The New Survey Experience

En kısa zamnda ödeme resmini koymaya açalışcam birde para alanlar var gerçekten !
+++ Birde Üye Başı 1,25 $ veriyorlar buda önemli bir rakam !

ya kimse oyle belese para wermez wardir altinda bisey bide arkadasim linki unutmussun bu kadarda aciklamaya yapmana gerek yoktu yani herkes biliyo name yazan yere adimizi yazacagimizi :) :) dımı yanı

Kanimca ben simdi uye olursan sen 1.25$ kazancan...
Kirisiriz dimiii :durdurun

ewt bu linke tiklayim üye olan herkezden para kazaniyo veriyolarsa tabi akillica bi yöntem

para nereye yatıyor bu konuda bizden hic bir ek bilgi talep edilmiyor uyelik alınırken biraz daha detaylı bilgi lütfen

Arkadaşlar kendi PTR sitemi açmaya karar verdiğimde oldukça geniş bir araştırma yaptım birçok sisteme üye oldum denedim. Anket siteleri de buna dahil. Hatta ilk üye olduğum A.W. Survey idi. Kulağa gerçekten hoş geliyor ama google'a girip A.W.Surveys scam diye aratırsanız binlerce sonuç bulabilirsiniz. Bazı kişilerin para almış olduğu gerçekten doğru. Ama % 90 bu siteden para alamıyor. İnternette güvenilirliğe göre listelenmiş anket siteleri var. Bir çoğu(hatta hemen hemen hepsi) sadece USA,UK ve Canada için bunu aklınızda bulundurun. Ama gerçekten güvenilirleri var. isim zikretmeyi doğru bulmadım ama dediğim gibi güvenilirliğini iyice araştırın sitelerin öyle kaydolun ve reklamını yapın derim.

Geri