5-1 in fıkrası :)

thy.willen

New member
Reaction score
0
Galatasaray              * Senin Araban Nam
Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 5-1 yendiği maçtan sonra sokağa çıkmaya utanan Tuncay'ın aklına bir fikir gelmiş ve kadın kılığına girerek dışarı çıkmış.Bir cafeye girip oturmuş.Yanına yaşlı bir kadın gelerek "Tuncay Naber?" demiş.Tuncay beni tanıdı diyerek apar topar kaçmış.
Ertesi gün yine kılık değiştirmiş ve cafeye gitmiş.Aynı yaşlı kadın yanına gelip "Tuncay naber?" demiş.Tuncay yine kaçmış. Bu sefer Tuncay çok farklı bir kılıkta gelmiş cafeye.Kadın gelmiş yine "Tuncay naber?" demiş.Tuncay merak etmiş:

"Ya sen beni nereden tanıyorsun" demiş. Yaşlı kadın da:
"Oğlum Ben Rüştü lan"...........

verildiyse özür

mod tarafından silinmiştir....!!

fıkralar bölümüne taşıdım..!

Güzel.Eline sağlık.

helal olsun yaratıcılık bir numara ne diyeyim başka :)

harbiden güzel olmuş ama bunu çalmışsın bu galatasarayı 6 sıfır yendiğimiz maçtan sonra ürelilmiş bir fıkradır hahahahah başrollerde mondragon ve hakan şükürün olması lazım zuhahahahaha

sağol namz

gzl bide bunu fenerliler yapmıstı bzm (gsliler içn) onda basrollerde SUAT ve BULENT K. vardı yannıs hatırlamıosm :goz: gende saol dusunce bile ii

:hhman:
dursun' Alıntı:
harbiden güzel olmuş ama bunu çalmışsın bu galatasarayı 6 sıfır yendiğimiz maçtan sonra ürelilmiş bir fıkradır hahahahah başrollerde mondragon ve hakan şükürün olması lazım zuhahahahaha
Doğru söylüyor.Fakat başroller yanlış.Tuncay ve mondragon var.Mondragon" Aman 7'yi yemeyelim şu TUNCAY'dan deyip,her seferinde kaçıyor...
YİNEDE GÜZEL TAHRİK EDİCİ DEĞİL SAOL

dursun' Alıntı:

bu espiri 2002 dünya kupasında gol dahi atamayaın fransa milli takımı için yazılmıştı ilk kim çalmış acap:D:D

Bu fıkranın 6-0 dan sonra mondragon ve galiba hakan şükürdü olanını okumuştum. Arkadaşa yinede teşekkürler. Kavgasız küfürsüz yeterki böyle geyik geçelim birbirimizle.

6 0 fenerbahçe galibiyetine yazmıştım daha önce başrolde bülent ve arif vardı buda galatasaya uyarlanmış güzel olmuş eline sağlık

zuhahahahaha :D bu 6-0'dan snra bizim yaptığımz bşey :D yakalandız yine!!!

Geri