5+1 creative SBSA500 sorunu

process238

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar dun 5+1 creative SBS A500 aldım . bunu sımdı ben yaptım 4 uydudan ses gelıyor sadece birinden gelmıyor su anda , bunun sebebi nedir ? benım anlamadıgım ses o kadar da kaliteli gelmıyor ki , hafif volume e dokununca seste bir bogulma oluyor , yani benim kucuk 2 tane philips 2+1 hoparlor vardı o ikisi bunlardan kaliteli ses cıkarıyor. siz bu sesın kalitesiz cıkmasını neye baglıyorsunuz ? acaba ses kartı mı ? bilgisayarın ozellıkler : Intel 845EMAx Series MSI Mainboard , Asus V8170 Graphics Cards ,Realtek_AC97_MB //// bu benım ses kartının dusuklugunden kaynaklanıyorsa ne tur bir ses kartı almalıyım , yardımcı olur musunuz ? :) soylemek ısterım ki bilgisayar eski ve buna kendı ıcındeki ses kartından baska bişey takılmadı :)

ses kartının güncel driverını indir belki sorun çözülür. bende de buna benzer sorun var. yalnız ben onboard kullanıyorum anakartım destekliyo önceden çok iyiydi kablolarını söktüm taktım ses bozuldu. beş kolondan da ses geliyo ama boğuk bütün ayarlarıyla tekrar oyndım ama nafile. daha önce sorunsuz çalışan şey kabloları çıkarıp taktıktan sonra neden çalışmaz anlamadım.

ses kartın eski birkere

ikincisi ayarlarını yaptınmı yani ac 97 5 + 1 destekliyormu

kardeş walla bilmıyom ki desteklıyor mu desteklemıyor mu bi resim yollıcam şimdi
my.php

http://img361.imageshack.us/my.php?image=adszoq9.jpg

vista kullanıyosan anlatayımb burda görürsün zaten eger 5 + 1 varsa destekliyordur

vistamı xp kullanıyon

xp kullanıyorum :) , pc o kadar iyi degil , ayrıyeten hic bir ses kartı felan takılmadı
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 11/11/2008, 11:37:37
Machine name: OZLEM-66FEB90DC
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
System Manufacturer: Micro-Star Inc.
System Model: MS-6566E
BIOS: Version 1.00
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz
Memory: 256MB RAM
Page File: 307MB used, 310MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

kablolarda temassızlık neden olabilir tüm kabloları kontrol et olmazsa driveri yenile
oda olmazsa başka bir bilgisayarda dene orda çalışırsa ses kartı alman gerekir

Geri