4g 4gb :)

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0
Arkadaşlar teknoloji meraklısı bi arkadaşım 4G Hakkında konuşuyorduk Bende ona 3. Dünya savaşından sonra gelir o da artık dedim ve bunu facebook durumuna yazdım aynen şöyle

SyStEmPrG : 4G ne zaman çıkacak :D qeweqe 3. Dünya Savaşından sonra artık

Benim arkadaş var o da yorum yapmış iki tane onlarda

Avni : 4 gb zaten var onur gardasim 16 gb bile cikti sen halen ruyadamisin ne gardasim ben 500 gbye kadar aldim

Avni : bendeki su an 500 gb usb insallah yakinda binlik alirim

SyStEmPrG : avni la ömür adamsın gülmekten yıkıldım yaa :D qewqewe
GB değil G gee yani 3G yani mobil hızlı internet yani 3. Nesil kablosuz internet

Alıntı Değildir Paylaşmak İstedim :)

Son Dakika :D arkadaş anlamış hatayı ve

Avni : haaaaa anladim simdi ohoooo o telefonlardan
burda baya oldu cikali

öyle demeyin lan yazık ya bak acıdım şimdi

Knight'taki GB ile karıştıranı duydum ama bunu ilk kez duyuyorum.

türkiye teknolojinin hızını yakalamakta zorluk çekiyor yada araya bürokratik bir sürü engel geliyor bilmiyorum. bunları türkiyeyi kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşışmasın :) 3g yi kullanan ülkelerde 122. sırada olduğumuzu biliyormusunuz? bizden önce 121 ülke 3g yi kullanıyordu bizim hayatımıza daha yeni girdi.

Abd den Verizon Wireless şirketi 4G dördüncü nesil (LTE-Long Term Evolution) boston ve seattle da denemeler yaptı ve başarılı sonuçlar aldı. test sırasında yapılan işlemler internette surf, dosya indirme, video izleme ve dosya ve video yükleme (upload) vb işlemler gerçekleştirildi.

Abd 2010 yılında 4G teknolojisini ülkesine sunmayı planlıyor ve bu hizmeti 2013 yılında abd deki 100 milyon abonesine yaymayı planlıyorlar.

3G teknolojisini kullanan turkcell saniyede 170 mbps hızına ulaştığına dair haberler okuyorum. bu nedemek saniyede 17 mb lık dosya indirme olanığı anlamına geliyor. 3G nin yerini 4G nin aldığını düşünsenize şu an için en üst seviyelerde bulunan 1 Gbit internet hızının daha da artacağını düşünüyorum. kablolardan sıkılan özellikle laptop iphone kullanıcılarının daha çok rağbet edeceği bu teknoloji umarız ülkemize diğer ülkelere göre çok geç olmadan gelir.

uzak doğu ülkeleri 4,5g nin testlerine bile başladılar ...

Geri