47 milyon € + Robben + Sneijder = Ribery

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Florentino Perez, Franck Ribery için bastırıyor.

40236.jpg

İngiliz basınında çıkan haberlerde Florentino Perez’in Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Franck Ribery için 47 milyon avro artı Robben ve Sneijder teklifinde bulunduğu söyleniyor.

Bayern Münih Başkanı Beckenbauer, dün yaptığı açıklamada Real Madrid’in Ribery’i almak için parasının yetmeyeceğini söyleyerek transfer söylentilerine son vermeyi ummuştu.

Ayrıca yayınlanan haberlere Bayern Münih antrenörü Louis van Gaal’in Fransız oyuncu karşılığında takıma katılması gündemde olan iki Hollandalıya sıcak baktığı da belirtiliyor.

Real Madrid, transfer döneminde Kaka, Cristiano Ronaldo, Benzema ve Albiol için toplam 213 milyon avro harcadı.

Bu arada Manchester United’dan 94 milyon avroya Real Madrid’e transfer olan Ronaldo, bu ücreti adil buldu.

Ronaldo yaptığı açıklamada, “Real Madrid ile Manchester United anlaşmaya vardıktan sonra söylenecek bir şey yok. Real Madrid’e benim için ödediği ücreti oyunumla ödeyeceğime inanıyorum” dedi.

Portekizli yıldız sözlerini, “İyi oyuncular her zaman daha maliyetli olur. Ben dünyanın en pahalı futbolcusu olduğum için mutluyum. Bu üzerimde baskı yaratmıyor. Hatta bu değişimin benim dünyanın en iyi futbolcusu olmamda faydalı olacağını düşünüyorum” şeklinde bitirdi.

Görüş : Sizce bu paraya değermi ?¿

GoaL.Com

robben riberyden üst seviye bi oyuncu
sneijder riberyden üst seviye bi oyuncu
ve + 47 milyon euro diyolar millet delirmiş yaw

ribery müthiş bir futbolcu..Futbolunun en verimi günlerini yaşıyor..
Ama elindeki Robben ve sneijder i vermemeleri lazım..Yine bassınlar parayı Ronaldodaki gibi..

65 milyon uero versinler.. Alsınlar..

bu mıllet coşmuş ya :D bi ribery e neler verıolar :D

Bence çok karsız bir antlaşma...

Ribery çok iyi adam ama Robben+Sneijder takası biraz kalın kaçar

real iyice uçmuş. umarım berbat bir sezon geçirirler.

Real i bu piyasada durdurana aşk olsun
Ama artık para akladıkları çok aşırı belli oluyor:D

Sneijder ReaL'de Top Oynayacak KaLitede Adam DeğiL, Robben KaLmaLı...

Sneijder = Ribery'den İyi Topçu DiyenLeri Bir Bayern Maçını İzLemeye Davet Ediyorum =)

Sneijder Acaba Bir Maçta Ribery Kadar Atağa KaLdırıyor Mu Takımı Bir KarşıLaştırsınLar =)

Bu Takas Saçma ELbette 20 MiLyon Euro + Sneider Bence MakuL Bir Öneri OLurdu Ama Bu Çok FazLa, Robben KesinLikLe KaLmaLı...

Hadi Snijder'i anladım da ben robben chealsea'deykenki maçlarını biliyorum (1 senedir takip etmeyorum) mükemmel bir oyuncuydu. Bi ara dünyanın en iyisi olduğuna kanaat getirmiştim. Sol bekte topu alıp ceza sahasında asist yapardı kontralarda. Bu adam Ribery'den daha iyi. Hatta kesinlikle daha iyi. Ayrıca Robben Ribery takasına bile karşı çıkarım üstüne Sneijder ve 47 m € öneriyorlar. Bu ReaL sapıtmış... :D:D

Geri