% 47 ile iktidara gelen tayyip erdoğan

sky

New member
Reaction score
0
% 47 ile iktidara gelen tayyip erdoğan, buyurmuş:

-üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle hükümetimin bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
bir süre sonra görülmüş ki,pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
tayyip küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş;
bu pullar niye yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi.?
sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
yapışmamasının tek nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi.

emeğin için tşk ler güzel olmus diyemicem sebeb ne olursa olsun bir insanı aşağılamak hoş değil.. butür şeylere katılmıyorum eleştiri olabilir ama butür aşağılayıcı sözler olmamalı. saygılarımla

kardeş insan diyorsun ortada insan felan yok yani ondan bu fıkra güzel emeğine sağlık :)

Bu fıkra, aşağılamak değil...

Kişisel kanaatime gelince de gerçek olursa bir gün tam da olacak şeyi yazmışsın. %53 pulların ön yüzüne tükürecek.

Ellerine sağlık.

Arkadaşlar, Bence bu fıkra değil terbiyesizlik olmuş.

muhteşem bir çalışma
fıkra da hakaret içeren herhangi birşey yok
zaten o şahısa söylenen hiçbir söz hakaret olmaz

eline sağlık teşekkürler

muhteşem bir çalışma
fıkra da hakaret içeren herhangi birşey yok
zaten o şahısa söylenen hiçbir söz hakaret olmaz

o şahıs dediğin kişiyi ister sev ,ister sevme ülkemizin başbakanı sonuçta böle bir yazı onun hakkında başka bi ülkede çıkmış olsa aynı tepkiyi mi vereceksin ayrıca vatanımızın bu hale gelmesinde suçun tamamı o şahsa aitse senden özür diliyorum

Fıkra ne yazık ki değiştirilmiş. Daha doğrusu olay fıkra değildir. Bu olay tamamen gerçektir ve Rus Lider Stalin'in başından geçmiştir. Stalin bu cevabın ardından başyaverini başından silahla vurmak suretiyle öldürmüştür.

biraz alıntıya kacmıs sanki bn bunun bush cevirsiin okumustum tayyibde yeni mi cıkmıs ayrıca. herkesin görüşüne saygı duyulmalı bence ...

ya sallayın sallayın yazın

HA
HA
HA

YAZIK!!!
bu tür fıkralar üretenlere sadece acıyorum.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elin kolun dert görmesin

emeğin için tşk ler güzel olmus diyemicem sebeb ne olursa olsun bir insanı aşağılamak hoş değil.. butür şeylere katılmıyorum eleştiri olabilir ama butür aşağılayıcı sözler olmamalı. saygılarımla

tamamen katılıyorum

arkadaşlar oy verenlere ve demokrasiye saygı gösterin ki;saygı göresiniz.

bunu yazan adam seref fukarası herhalde bildim bütün hakaretleride bende ona yapıyorum

kardeş snn yaptığın adamı aşalamak:(

Geri