45 derece sıcakta kömür yardımı!

Cαη

New member
Reaction score
0
Hava sıcaklıklarının 45 dereceyi bulduğu Gaziantep'te kömür dağıtımı başladı. Muhalefet partileri tepkili

Referandum yaklaştıkça seçim rüşveti iddiaları da artıyor. Sıcaklığın 45 dereceye ulaştığı Gaziantep'te kömür dağıtımına başlanması tartışma konusu oldu. Uygulamayı 'Referandum rüşveti' olarak değerlendiren CHP’li Yaşar Ağyüz Başbakan Erdoğan'ın 15 Ağustos'ta yapacağı miting öncesi Gaziantep'te başlayan bu yardımı Meclis’e taşımaya hazırlanıyor.

Yerel seçimler öncesi Tunceli’de yapılan beyaz eşya dağıtımı “seçim rüşveti” tartışmasına neden olmuş, izni veren Vali de ceza almıştı. Bu kez referandum öncesi benzer bir tartışma Gaziantep'te yaşanacağa benziyor.

Kentin merkez ilçeleri Şahinbey ve Şehitkamil merkez ve köylerinde toplam 33 bin aileye kömür yardımı dağıtımı başladı. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma Kurumu’nca verilen 150-200 liralık bayram harçlığı da şimdiden dağıtılıyor.

RÜŞVET KOKUYOR

CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz yapılan yardım çalışmalarını “referandum rüşveti” olarak nitelendirdi. İNTERNETHABER’e konuşan Ağyüz şunları söyledi:
”Kömür yardımları Eylül gibi başlardı. Toplam kömür yardımı miktarında da yüzde 25’lik bir artış yapıldığı söyleniyor. Kömür yardımı alan aileler de “Evet” oyu şartı sunulduğunu iddia ediyor. Aynı şekilde Sosyal Yardımlaşma Kurumunca verilen 150-200 liralık bayram harçlıkları da dağıtılmaya başlanmış. Bunların tamamı seçim rüşveti kokuyor. Başbakan Erdoğan’ın Gaziantep’te 15 Ağustos’ta yapacağı miting öncesi yapılması da düşündürücü."

Ağyüz yardım rakamlarıyla ilgili bir iki konuyu daha tespit ettikten sonra sorunu Meclis gündemine taşıyacağını söyledi.

merak ediyorum bu habere de yalan diyen olacak mı :durdurun

hocam siz işi bilmiyorsunuz.şimdi kömür almanın tam zamanı :F yaz tatili için şubatta rezervasyon yapmak gibi bişe bu da

En Azından Mantıklı Bir Gereç Dağıtıyorlar.ADD Gibi Makarna,Salça Dağıtmıyorlar....

Ya Bak Aklıma Geldi Bizim Evde Bakliyatlar Felan Vardı Onu Verim ADD'ye.... :w00t:

En Azından Mantıklı Bir Gereç Dağıtıyorlar.ADD Gibi Makarna,Salça Dağıtmıyorlar....

Ya Bak Aklıma Geldi Bizim Evde Bakliyatlar Felan Vardı Onu Verim ADD'ye.... :w00t:

Bu hükümet en azından diye diye zengin oldu arkadaşım. Bırakın artık mantıklı olup olmadığına laf eden yok.

Milletin yaşam ihtiyaçları ile oyun oynayamazsınız, şart koşamazsınız. Buna hakkınız yok. O kömürler dağıtılırken hangi konuşmalar yapılıyo bilmeden konuşma.

ςαη;5114304' Alıntı:

Bu hükümet en azından diye diye zengin oldu arkadaşım. Bırakın artık mantıklı olup olmadığına laf eden yok.

Milletin yaşam ihtiyaçları ile oyun oynayamazsınız, şart koşamazsınız. Buna hakkınız yok. O kömürler dağıtılırken hangi konuşmalar yapılıyo bilmeden konuşma.

Ya Savunduğun Parti Halka İnmiş mi Ki Bana O Konuşmaları Hatırlatıyorsun...

Sen Milletin Yaşam İhtiyacını Gördün Mü ? Sizler Zengin,Lüks Villara İnin.. Halk Sizi Aşar...
He Sana Son Cevabım İsmet İnönü Zamanı... Hani Siyaset Bilginiz Olmadan Atar Tutarsınız Ya... Yaz İstediğin Yere.. İsmet İnönü Zamanı Diye.. Millete Ekmeğini Vermeyip Zevk-ü Sefa İçinde Yaşayan Şeref Fakirine Bak..Ondan Sonra Konuş... Villa Partileri Sizi...

Mantıkmı? Mantıktan bahsediyor arkadaş. Bakalım o zaman şu mantığa;

Atatürkçü Düşünce Derneği ne dağıtıyor? Gıda. Ne zaman? Ramazanda, iftarda, sahurda, ihtiyacın olduğu zamanda...

akp ne dağıtıyor? Kömür. Ne zaman? Yazın, 45 derecede. Gaziantepte geceler -3 derece sanırım...

En azından diyor bide mantığı tartışılır arkadaş. Yazın kömür ihtiyacı çok mantıklıymış ona göre...

Ya Savunduğun Parti Halka İnmiş mi Ki Bana O Konuşmaları Hatırlatıyorsun...

Sen Milletin Yaşam İhtiyacını Gördün Mü ? Sizler Zengin,Lüks Villara İnin.. Halk Sizi Aşar...
He Sana Son Cevabım İsmet İnönü Zamanı... Hani Siyaset Bilginiz Olmadan Atar Tutarsınız Ya... Yaz İstediğin Yere.. İsmet İnönü Zamanı Diye.. Millete Ekmeğini Vermeyip Zevk-ü Sefa İçinde Yaşayan Şeref Fakirine Bak..Ondan Sonra Konuş... Villa Partileri Sizi...[/COLOR][/B]

Her insan güzel bi evde yaşamak ister. Kılıçdaroğlu kendisi ve eşi için TEK bir ev yaptırıyor kazandığı para ile.

Başbakan gibi sülale boyuna yapılan özel bir site yok, uçağı yok, çocukları önemli yerlerin Müdürü falan da değil. Amerikalarda parasız okumuyo çocukları. 20 gün komutanlarla oturarak askerlik yapmıyor..

Bankadan kredi alıp ev yaptıran herkes suçlu mu yani ?

Ve benim şahsıma laf söyleyemezsin . Sen kimsin ki ?
Şeref fakiri demek şerefsizliktir !

Ve ben İsmet İnönü'den hiç bahsetmedim nedir bu yedirememezlik ?

Başbakan halka indiyse açıklasın bakayım;

diyordu ki ben 10.000 TL alıyorum bana yetmiyor. üstelik bunu yurtdışında söylüyordu.
Halka indiğini söylüyorsan niye emekli hala 500-600 lira para alıyor ?

Bu halk nasıl rahat yaşar biliyo musun?

Sizin gibi yobazlık yapıp, işte bu 45 derecede kömür yardımlarını kabul edersiniz. Gider sandıkta EVET dersiniz. Sonra ekmek elden su gölden..

Gemicikli Site Partilileri derdim ama seviyene düşmek istemiyorum !

ςαη;5114316' Alıntı:
Her insan güzel bi evde yaşamak ister. Kılıçdaroğlu kendisi ve eşi için TEK bir ev yaptırıyor kazandığı para ile.

Başbakan gibi sülale boyuna yapılan özel bir site yok, uçağı yok, çocukları önemli yerleyin Müdürü falan da değil. Amerikalarda parasız okumuyo çocukları. 20 gün komutanlarla oturarak askerlik yapmıyor..

Bankadan kredi alıp ev yaptıran herkes suçlu mu yani ?

Ve benim şahsıma laf söyleyemezsin . Sen kimsin ki ?
Şeref fakiri demek şerefsizliktir !

Ve ben İsmet İnönü'den hiç bahsetmedim nedir bu yedirememezlik ?

Başbakan halka indiyse açıklasın bakayım;

diyordu ki ben 10.000 TL alıyorum bana yetmiyor. üstelik bunu yurtdışında söylüyordu.
Halka indiğini söylüyorsan niye emekli hala 500-600 lira para alıyor ?

Bu halk nasıl rahat yaşar biliyo musun?

Sizin gibi yobazlık yapıp, işte bu 45 derecede kömür yardımlarını kabul edersiniz. Gider sandıkta EVET dersiniz. Sonra ekmek elden su gölden..

Gemicikli Site Partilileri derdim ama seviyene düşmek istemiyorum !

Yavrucum Lise Sıralarına Dön Daha Okuduğunu Anlamada Sıkıntın Var Senin... Ergenliği Hala Atlatamamışsın Ondan Bu Sinirin Anlıyorum....Ben Burada Kimseye Şeref Fakiri Demem.. Kimsenin Şahsına O Bana Hakaret Etmedikçe Etmem.. Orda Şeref Fakiri İthamı İsmet İnönü'Ye Gidiyor... Ama Sana Kızmıyorum Edebiyat Problemin Var Tabi... Şimdi Ben, Yukarıda Taksimde Meydanlarda Nara Atan Siyasete Zorla Girmiş, Daha Geçmişten Haberi Olmayanlar Tarzında Birine Cevap Vermek İstemiyorum... Ütopyada Yaşamaya Devam Et Sen... He Şimdi Sen Lise Sıralarını Tamamlayamadğın İçin Bilmezsin Ütopya Ne Demek.. E Onuda Bir Zahmet Ara Bul. Unutmadan Arada Dünya Gündemini Takip Et İtalya Başbakanı,Fransa Başbakanı... Bunların Mal Varlığına Bak...He Pardon Sen Daha Fanatik Gazetesi Okuyacak Kıvamdasın.. Pardon Unutmuşum :thumbup: . Hadi Karalamaya Devam

Kışın Hazırlığı Yaz Ayında Yapılır Doğalgaz Gelmeden Önce Herkes Kömür Kullanıyordu Ve Kullandıkları Kömürleri Sağanak Yağmur Yada Karın Altında Almıyorlardı Yaz Ayında Alıp Kömürlüğüne Yerleştiriyordu Bunu Anlamak İçin Kahin Olmaya Gerek Yok Fazla Abartmanın Da Bir Anlamı Yok Mübarek Ramazan Ayındayız Her Türlü Yardım Yapılır Yeter Ki Yardım Etmek İsteyin Ama Birileri Ortalığı Karıştıracak Ya Laf Olsun Torba Dolsun Edebiyatı Yapıyorlar.
Bu Mübarek Ayda İnsanların Dedikodularını Yapacaklarına Onları Örnek Alıp Yapabildikleri Kadar Yardım Yapsınlar Biz De Diyelim Ki Helal Olsun Bea Ne Hayırsever İnsanlar Varmış.

algılama problemi olan ve zavallığını liseli diye küçümseyerek aşmaya çalışan bi insana laf anlatılamayacağını bilmem gekiyordu..

ama bunu sana anlatmak hataydı, nasılsa kimin problemi olduğu açık =)

Kışın hazırlığı sağnak yamur yada karın altında yapılmadığı gibi 45 derece kavurucu sıcak altında da yapılmaz.

Gaziantepde kış hazırlığı için eylül, ekim ayları hiç de geç değildir. Kış hazırlığı sonbaharda daha rahat yapılır.

Ama nedense hükümetin kış hazırlığı sürekli seçim öncesine denk gelir. Aslında maksat kümür yardımı değil stoklardaki kömürü oya çevirmektir. Bunun anlamak içinde kahin olmak gerekmez.

Mübarek ramazan ayı diyede yapılan hertürlü yardım hayırlı değildir. Yardımın hayırlısı neye ihtiyaç varsa onu dağıtmaktır. Yaz ramazanınında en temel ihtiyaç ürünü gıdadır kömür değildir.

Ramazan geldi diyede yardım amaçlı prezervatif dağıtmak hayır değil aptalca bişeydir. Buda buna benzer...

ςαη;5114282' Alıntı:
Sen kışın mı alıyorsun mayo yada güneş kremini ?

öncelikle haber doğrumu bilmem ama doğru olduğunu kabul edip yorum yapcam 45 derecede kömür dağıtılıyo diye alay ediyosunda merak etme o kömürlerin son kullanma tarihi yok pekala kısın kullanılcanın onlarda farkındadır yazın yakmıyolardır merak etme
birde sen güneş kremini kısınmı alıyosun demissin dar bi bakış açısında senin dediğin mantıklı gelebilir ama şunuda unutma yüzlerce kiloluk güneş kremi de alınmıyo eger güneş kreminde olduğu gibi 1 poset kömürle de bi kış geçirilseydi emin olki onlarda kısın kömür alırdı

Geri