.DepresyoN
Banned
- Reaction score
- 0
4 Zevce 2 Cariye Alacağım
Lütfen cumhuriyet savcıları bu yazımı okumasınlar...
Çünkü suç işliyorum.
4 eş, 2 de kadın köle (cariye) alacağım diye yazmak ağır suçtur.
Çünkü; Medeni Kanun yasaklamıştır...
Fakat; kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim; 'Erkek, 4 kadın alabilir!' diyor.
Ayetler arasındaki bağlantılar da bunu gösteriyor. İnanmayan varsa, açsın En-Nisa Suresi'ni, 3. ayete baksın...
Denilen şu: '... uygun gördüğünüz diğer kadınlardan iki, üç ve dörder olmak üzere nikah edin.'
Madem ki Kuran'da var...
Öyleyse Allah'ın emridir.
Allah'ın emrine karşı mı gelelim?
Biri yetmez... İki, üç, dört kadın alabiliriz...
20. ayet de diyor ki: 'Birisini boşayıp öbürünü alabilirsiniz...'
Demekki kuralına uydurursanız; o dört, sürekli değişerek sayı, sonsuza kadar uzayabilir.
24.- 25.ayetler; erkeğin önüne başka seçenekler de sunuyor: 'Cariyeleri de kullanabilirsiniz...' Müminin Suresi 6. ayet de aynı anlamda... Hem zevce, hem cariye; erkeğin emrinde...
Cariye; kadın köle demek...
Yani hem zevceniz olacak hem de cariyeniz...
Erkekler için hayat; kaymaklı kadayıf...
HHH
Türkiye'de kanunları, demokrasi budur, diyerek Kuran'a göre yeniden değiştiriyoruz amma... Bir de uluslararası yasaklar var.
Cariye; köleciliğin kadına uygulanan kısmı.
Günümüzde kölecilik; uluslararası en büyük suç...
Bir yanda Kuran emri; bir yanda uluslararası yasak...
Ne yapacağız?
Allah'ın emrine uyacağız.
Emri yerine getirmek de özellikle müminin birinci görevidir.
Üstelik; Kuran'a göre, erkekler kadın üzerinde hakka da sahiptir (En-Nisa, 34)
KURAN'A SAYGISIZLIK
Eğer birisi; benim yukarıda yaptığım gibi; Kuran-ı Kerim'den ayetler ileri sürerek; erkeğin birden fazla eş ve hatta cariyeler alabileceğini söylerse; Kuran'ı istismar ediyor demektir.
Çünkü; Kuran; 'İyi ahlak kitabı'dır.
Bugünkü ahlaka uymayan işlere Kuran'dan dayanak yaratmak; dinin özünü çürütmektir.
İşin acı yanı şudur: Bu çürütme işini yürütenler; ilahiyat fakültelerinden yetişip de profesörlük konumuna gelmiş kişiler. Profesör Süleyman Ateş, birden fazla evlenmeye Kuran'ın onay verdiğini yazıyor ve çok eşliliği savunuyor. Bir başkası; cariyelik konusunu yeniden gündeme getiriyor. Hatırlayınız: Aynı ekibe Başbakan Erdoğan da 2003 yılının Eylül'ünde girmişti. Sayın Başbakan; Almanya'da bir kadın milletvekilinin sorusu üzerine, İslam dininin 4 kadına kadar evlenmeye izin verdiğini söylemişti.
Þimdi ben de Müslüman olarak; dinimi özgürce yaşamak istiyorum: 4 eş ve birkaç da cariye alacağım...
ULEMA CEVAP VERSİN
Başbakan Erdoğan; 'Ulumaya sorulsun!' diyor ya... Ben de soruyorum: Kuran'da birçok ayette cariyeden söz ediliyor. Erkek; eşinin veya eşlerinin üstüne istediğince cariye de alabiliyor.
Siz de cariye almak taraftarı mısınız?
Kuran'da erkek kölelerden de söz ediliyor.
Öyleyse kölecilik Allah'ın emri mi oluyor?
Þimdi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu'na soruyorum:
Kuran'da bunlar birçok ayette yer alıyor ama ben çok kadınla evlenmeye ve kadın köle edinmeye şiddetle karşıyım. O zaman Kuran'a ve Allah'a karşı mı gelmiş oluyorum?
Ey Diyanet Reisi!
Sen ki; ayette o 'baş' geçmediği halde; aslında zinetlerin (süsler/yani cinsel yönler) örtülmesi kastedildiği halde 'Baş örtüsü dinin emridir!' buyurdun.
Ayeti bile çarpıtarak; türbancıların mücadelesini kutsadın.
Bu kutsamayı da 'Kuran'da var!' ile gerekçelendirdin.
Türkiye'yi karıştıranlara koltuk değneği oldun.
Þimdi tekrar soruyorum:
4 kadın ve birçok cariye almak da Kuran'da var...
Bu da sizin mantığınıza göre Allah'ın emri...
Haydi; hiç eğip bükmeden cevap ver:
Öyle midir; değil midir?
Biliyorum ki susacaklardır...
Çünkü, zahirilerin buna verebilecek cevapları bulunmamaktadır...
Rıza ZELYUT http://www.hakimiyetimilliye.org/index.php?news=2227
Lütfen cumhuriyet savcıları bu yazımı okumasınlar...
Çünkü suç işliyorum.
4 eş, 2 de kadın köle (cariye) alacağım diye yazmak ağır suçtur.
Çünkü; Medeni Kanun yasaklamıştır...
Fakat; kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim; 'Erkek, 4 kadın alabilir!' diyor.
Ayetler arasındaki bağlantılar da bunu gösteriyor. İnanmayan varsa, açsın En-Nisa Suresi'ni, 3. ayete baksın...
Denilen şu: '... uygun gördüğünüz diğer kadınlardan iki, üç ve dörder olmak üzere nikah edin.'
Madem ki Kuran'da var...
Öyleyse Allah'ın emridir.
Allah'ın emrine karşı mı gelelim?
Biri yetmez... İki, üç, dört kadın alabiliriz...
20. ayet de diyor ki: 'Birisini boşayıp öbürünü alabilirsiniz...'
Demekki kuralına uydurursanız; o dört, sürekli değişerek sayı, sonsuza kadar uzayabilir.
24.- 25.ayetler; erkeğin önüne başka seçenekler de sunuyor: 'Cariyeleri de kullanabilirsiniz...' Müminin Suresi 6. ayet de aynı anlamda... Hem zevce, hem cariye; erkeğin emrinde...
Cariye; kadın köle demek...
Yani hem zevceniz olacak hem de cariyeniz...
Erkekler için hayat; kaymaklı kadayıf...
HHH
Türkiye'de kanunları, demokrasi budur, diyerek Kuran'a göre yeniden değiştiriyoruz amma... Bir de uluslararası yasaklar var.
Cariye; köleciliğin kadına uygulanan kısmı.
Günümüzde kölecilik; uluslararası en büyük suç...
Bir yanda Kuran emri; bir yanda uluslararası yasak...
Ne yapacağız?
Allah'ın emrine uyacağız.
Emri yerine getirmek de özellikle müminin birinci görevidir.
Üstelik; Kuran'a göre, erkekler kadın üzerinde hakka da sahiptir (En-Nisa, 34)
KURAN'A SAYGISIZLIK
Eğer birisi; benim yukarıda yaptığım gibi; Kuran-ı Kerim'den ayetler ileri sürerek; erkeğin birden fazla eş ve hatta cariyeler alabileceğini söylerse; Kuran'ı istismar ediyor demektir.
Çünkü; Kuran; 'İyi ahlak kitabı'dır.
Bugünkü ahlaka uymayan işlere Kuran'dan dayanak yaratmak; dinin özünü çürütmektir.
İşin acı yanı şudur: Bu çürütme işini yürütenler; ilahiyat fakültelerinden yetişip de profesörlük konumuna gelmiş kişiler. Profesör Süleyman Ateş, birden fazla evlenmeye Kuran'ın onay verdiğini yazıyor ve çok eşliliği savunuyor. Bir başkası; cariyelik konusunu yeniden gündeme getiriyor. Hatırlayınız: Aynı ekibe Başbakan Erdoğan da 2003 yılının Eylül'ünde girmişti. Sayın Başbakan; Almanya'da bir kadın milletvekilinin sorusu üzerine, İslam dininin 4 kadına kadar evlenmeye izin verdiğini söylemişti.
Þimdi ben de Müslüman olarak; dinimi özgürce yaşamak istiyorum: 4 eş ve birkaç da cariye alacağım...
ULEMA CEVAP VERSİN
Başbakan Erdoğan; 'Ulumaya sorulsun!' diyor ya... Ben de soruyorum: Kuran'da birçok ayette cariyeden söz ediliyor. Erkek; eşinin veya eşlerinin üstüne istediğince cariye de alabiliyor.
Siz de cariye almak taraftarı mısınız?
Kuran'da erkek kölelerden de söz ediliyor.
Öyleyse kölecilik Allah'ın emri mi oluyor?
Þimdi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu'na soruyorum:
Kuran'da bunlar birçok ayette yer alıyor ama ben çok kadınla evlenmeye ve kadın köle edinmeye şiddetle karşıyım. O zaman Kuran'a ve Allah'a karşı mı gelmiş oluyorum?
Ey Diyanet Reisi!
Sen ki; ayette o 'baş' geçmediği halde; aslında zinetlerin (süsler/yani cinsel yönler) örtülmesi kastedildiği halde 'Baş örtüsü dinin emridir!' buyurdun.
Ayeti bile çarpıtarak; türbancıların mücadelesini kutsadın.
Bu kutsamayı da 'Kuran'da var!' ile gerekçelendirdin.
Türkiye'yi karıştıranlara koltuk değneği oldun.
Þimdi tekrar soruyorum:
4 kadın ve birçok cariye almak da Kuran'da var...
Bu da sizin mantığınıza göre Allah'ın emri...
Haydi; hiç eğip bükmeden cevap ver:
Öyle midir; değil midir?
Biliyorum ki susacaklardır...
Çünkü, zahirilerin buna verebilecek cevapları bulunmamaktadır...
Rıza ZELYUT http://www.hakimiyetimilliye.org/index.php?news=2227