***4. Geleneksek İzmir Buluşması..***

bol eglenceler size arkadaslar
alamanya'dan selam
:)

Bayan üyelerimizin alakası yok bakkal..

Herkese açığız ama ne diyelim..

Geçen sefer sizi bitpazarının orda görmüşler bizim elemanlar :D sonra Basmane'ye doğru yürümüşsünüz :D Şaka bi yana, ben de gelmek isterdim ama ne yaparsın görev :D

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2864382' Alıntı:
Geçen sefer sizi bitpazarının orda görmüşler bizim elemanlar :D sonra Basmane'ye doğru yürümüşsünüz :D Şaka bi yana, ben de gelmek isterdim ama ne yaparsın görev :D

Doğrudur.. Cem ( camur ) istedi die fuardaki oyuncaklara bindik :D:D

valla katilmayi isterdim ama ales icin manisaya gidecegim cumartesi sabahtan iyi eglenceler size

Arkadaşlar bu gece ve yarın gece izmirde olmayacağımdan dolayı konu ile ilgilenemeyeceğim... Eğerki buluşmaya gelemiyecek olan varsa bana pm yoluyla yada realiste pm yoluyla ulaşıp gelemeyeceklerini bildirsinlerki onları beklemek zorunda kalmayalım..

Görüşmek Ümidiyle..

katılanlardan her hangi birisinin cep tel. bilen varsa , bana özelden yollarsa cok sevinirm ...

gec kalabilirim belki , o yuzden :)

yok mu gelen başka bak gidiyom ona göre :D gelcek olan varsa götüriyim yanımda :p had had son 2 saat :D

Dün buluşmayı yaptık...

Country, Realist, Rebel, Naxisa, Totishut, Ve kısa bir süreliğinede olsa aramıza gelen Thorpedo oturduk eğlendik.. Konuştuk, dedikodu yaptık :D:D

Rebel ( fenerlidir kendisi.. ) ile beraber maçı izledik.. Diğer 5 kişi cimbomlu :D:D

Söz veripte gelmeyenler oldu.. Bahane belirtenler oldu.. Gelebilen herkese çok teşekkür ederim kendi adıma...

Gelmeyenler için birşey söylemeyeceğim..

Konuyu sabitten indirebilirsiniz dilerseniz..

İyi Geceler...

buluşmaya katılamadığım için üzgünüm ama söz mutlaka telafi edeceğim arkadaşlar : )

Bizde seninle tanıştığımıza memnun olduk hajı.. nickede hasta olmadım desem yalan sölememiş oluruum D:D:D:D

aslında ben ile alinin yapmış olduğu tahmine hemen hemen yakın bir anlam imiş..

toshitut ne anlama geliyo bunu da öğrenmiş olduk :D

Cok faydalı oldu :p

Geri