4 BüyükLerin TransferLeri 2008-2009 [Ethnic&ReaL farkı iLe]

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
reaL iLe ortak harika bir çalışma 4 büyüklerin transferleri =)

iŞte Fenerbahçenin TransferLEri =)

KaLeci VoLkan'ın Yerine KaLeye Buffon GeLdi =))

2wftn4k.jpg

Defansda Son YıLLarın En iyi isimlerinden oLan Ferdinand'ı ALdıLAr Aziz iyi para verdi Ferdinand'a

33vkej9.jpg

milandan memnun kalmayan RonaLdinho'yu ALdıLar

mjv1qh.gif

BaktıLar Ferdinand geLdi .. Bizde C.RonaLdo Yu alalım dediLer ve aLdıLar ..

35jz3as.jpg

ve BekLenen Forvet .. Wayne Rooney .. Aziz çok para döktü ve sonunda almayı başardı Adete yeni Manchester United takımı oluşturdu ..

xggoyu.jpg

veeeeeeeeeee Galatasaray

Peki Adnan polat Ne yaptı dersiniz boş dururmu Durmaz...

KaLede yüzü gülmeyen Galatasaray De Santis den sonra Chelsea nın gelecek vaadeden kalecisi Peter Cech ' ı aLdıLar .. HeLaL oLsun erken keşfettiLer =)

vnh190.jpg

Cech GeLinde John Terry de dayanamadı onLa beraber beni de aL gurban olam Polat dedi .. Polat da kırmadı ve Terry ' ide aLdıLar .. Defans artık güvenli ..

autqc9.jpg

Sıra LiverpooL'un genç kaptanına gelmişti .. Gerrard ' ı kaçırmak istemediLer hazır eli değmişken ingiltere ligine onuda aLdıLAr =)

x6ae5x.jpg

Peki ya ArsenaL'in yıLdızı Fabregas .. Çok para verdiLer bonservisini bedava getirerek aLdıLar Febragas'ıda ..

fz54if.jpg

Son oLarak Shabanin Nonda yerine forvet arayışına girdiLer MiLan Baros dan memnun kalmayan GS .. Zlatan İbrahimoviç ' ide aLdıLAr ..

16kpc8i.jpg

veeeeeeeeeeeeeee Beşiktaş

Beşiktaşda KaLeci arayışına Girdi 4 büyükler gibi .. ve kalesini Genç kaleci Van Der Sar ' a teslim ettiLer

6yieep.jpg

İbrahim üzülmez ve Toraman ' ı affetiLer ama öyle bi oyuncu aldıki BJK adete ikisinide yedek bıraktı .. İspanyoLLarın eN sevdiği futbolculardan birisi .. Sergio Ramos ..

t6owwg.jpg

Orta Sahaya ise iki tane Chelsea'Li kattı .. Lampard ve Robben .. ikiside aslında birer yıLdız.. Demirören iyi para verdi bunların ikisine ..

20qhrmd.jpg

2iw4yyp.jpg

Forvet Arayışına Giren Beşiktaş Soluğu Genç Forvet Fernando Torres iLe aLdı

2cro7yt.jpg

veeeeeeeeeeeeeeeee Trabzonspor ...

işte benim takımım.. Sadri Şener o kadar transfer yaptı .. alacam dediğini aldı ve Transferleri .. kaleye .. iLker Casillas ...

5jzmh0.jpg

Defans da egemen ve song ' un yerine sağ kağ kanat düşünen Trabzonspor Transfer olarak o Bölüme Vidic ' i aLdı ..

2ahyuq9.jpg

Orta Sahada Memnun kalan Trabzonspor Kazma Hüseyin yerine ve Colman Yerine iki tane Harika Transfer yaptı transferler ..Leo Messi ve Kaka

xeo95w.jpg

10fst2r.jpg

ve işte Yılın TRANSFERİ .... CARLOS TEVEZ .... (TeVez61:goz:)

14oc0t3.jpg

süper :D kazma hüseyin :D

Bu gün herkes asparagasçı kesildi başımıza... :hhsigara

zuhaha komik ama photoshop iyi olmamıs gibi geldi bana ama yine elinize kolunuza klavyenize saglık:):)

iLk defa böyle bi çalışma yapıyorum =) ve bu çalışmalar 30 dk içinde bitti =) bence gayet normaL =)

Canaydın demek ha :hhmanD
GüzeL çaLı$ma oLmu$ eLLerinize sağLık :goz:

Walla Süper Olmuş Etnic yanLız Trabzonspor daha kuvvetli bir kadro olmuş :D 1 ci trabzon :D

konuyu komik resimler'e aldım. içindeki resim sayısından dolayı +
aynı bölümde 3 benzer konu oldu ki biraz abartı oldu :] aynı bölümde aynı konular sıkabilir.

elinize sağlık.

keşke gerçek gelseler ne iyi olur:D

Süperde Lampard 2 Kere Kullanılmış xD Yinede Çok qüseL

:hhmanD

b3v191.png

Genç Yıldız Agüero Evinin Kapılarını BJK TV'ye Açtı:hhmanD

116jj2r.png

Çalışma Bana Aittir

Geri