+u+énsté!n
FoRum ineği
- Reaction score
- 0
Gökdeniz Karadeniz
![]()
kesinLikLe karDeşim..:biggrin
Gökdeniz Karadeniz
![]()
böyle bir anket sadece güzel Türkiyemde görülürankete 8 gslı,9fbli,2tsli,6bjkli katılmış şu ana kadar..hatta altta yorum yapan alex diyen galatasaraylılar da ankette lincolne oy vermiş
o yuzden bu tip anketler gerceği kısmen yansıtmıyor.alex şu an 1.sırada ama 9 fenerlinin oy vermesi sonucu değil gercekten 1. oldugu için.alexin burda tek rakibi iyi futboluyla delgadodur.gökdeniz dediğiniz de şikecinin kralı.trabzon gibi şuan vasatı aşamayan bir takımda tabiki sırıtacaktır..bir türk oyuncu konulacaksa illa mehmet topuzu koyun ankete..
ARKADASIM herseye muhalefet olmaya ;ben galatasaraylıyım ve yorumumda alex dedım oyumuda ona verdım bütün galatasaylılarda ne yorumu yaptıysa ona oy vermiştir buna emin ol ....:victory konular birleştırılmiş 2 konudada ben lıncon demısmıyım hayır... birtek gökdenizin üzerınde durmuşum.gökdeniz bence türkiyenin en iyi ortasahalarından birisi.geçmişi ilgilendirmez bizi... trapzonda kötü bir takım degil arkadasım:goz: mehmet topuzu koymadım çünkü ankette 4 büyüklerin en iyi 10 numarası diye konu belirtmişim iyi formlar arkadasım:victory
ARKADASIM ben burda herseye muhalefet olmak için yazı yazmıyorum.gördüğümü söylüyorum.ankete katılan arkadaslar sonuc sayfasında rakamlara tıkladıgında görürler ama ben yine de burda göstereyim vermiş oldugun oyu
![]()
dediğim gibi bu tip anketler,ankete katılan takımın taraftarına baglı olarak gelişiyor.gokdeniz konusuna gelince de benim yorumum gokdenize oy veren arkadaslara idi..şimdi buraya lig performansı ile ilgili istatistik koyacagım.daha iyisi varsa bir daha da mesaj yazmayacagım.herkesi de objektif olmaya davet ediyorum
![]()
kaynak:http://www.alex10.com.br/alex10/tr2/estatisticas/
ARKADASIM ben burda herseye muhalefet olmak için yazı yazmıyorum.gördüğümü söylüyorum.ankete katılan arkadaslar sonuc sayfasında rakamlara tıkladıgında görürler ama ben yine de burda göstereyim vermiş oldugun oyu
![]()
dediğim gibi bu tip anketler,ankete katılan takımın taraftarına baglı olarak gelişiyor.gokdeniz konusuna gelince de benim yorumum gokdenize oy veren arkadaslara idi..şimdi buraya lig performansı ile ilgili istatistik koyacagım.daha iyisi varsa bir daha da mesaj yazmayacagım.herkesi de objektif olmaya davet ediyorum
![]()
kaynak:http://www.alex10.com.br/alex10/tr2/estatisticas/
Arkadaşım Her İnsanın Kendi Düşüncesi Özgür Hür İradesi Sen A Dersin Bu Sana Göre Objectifliktir Başkası B Der Bu Onun Hür İradesi Ve Objektifliğidir Kimseyi Burda Ali Kıran Başkesen Gibi Hal Ve Tavırla Etkileme Sadece Oyunu Kullan Alex De Bitti Bu Anket Başkalarını Etkilemek Ve Bazı Şeyleri İspatlamak Amacıyla Açılmıyor Önce Bunun Mantığını Kavra Umarım Konuyu Daha Da Uzatmazsın Bir Problemin Olursa PmLe Bildir Bu Tip Hareketlere İzin Vermem Hiçbir Üyemide Ezdirmem Burda Bu Sana İlk Ve Son Uyarımdır Tekrar Söylüyorum Bir Sorunun Olduğu Taktirde PmLe Bildir Konuyu Uzatıp Anketi İç Ettirmem...
Arkadaşım Her İnsanın Kendi Düşüncesi Özgür Hür İradesi Sen A Dersin Bu Sana Göre Objectifliktir Başkası B Der Bu Onun Hür İradesi Ve Objektifliğidir Kimseyi Burda Ali Kıran Başkesen Gibi Hal Ve Tavırla Etkileme Sadece Oyunu Kullan Alex De Bitti Bu Anket Başkalarını Etkilemek Ve Bazı Şeyleri İspatlamak Amacıyla Açılmıyor Önce Bunun Mantığını Kavra Umarım Konuyu Daha Da Uzatmazsın Bir Problemin Olursa PmLe Bildir Bu Tip Hareketlere İzin Vermem Hiçbir Üyemide Ezdirmem Burda Bu Sana İlk Ve Son Uyarımdır Tekrar Söylüyorum Bir Sorunun Olduğu Taktirde PmLe Bildir Konuyu Uzatıp Anketi İç Ettirmem...
ben size de özel mesaj attım arkadaşa da özel mesaj attım.eksik olmayın sizden cevap geldi ama diger üyeden mesajıma cevap bekledim ama gelmedi..sadece ısrarla alex demesine karşın lincolne oy vermesine anlam veremediğim için bu soruları sordum.ne onu ezdim ne de herşeyi biliyorum diyorum.sizde haklısınız tartısma istemiyorsunuz.arkadasta eğer böyle bir sorunu varsa bana pm le bildirsin.benim hala soru işaretlerim var..