3 d max kurulumuyla ilgili bir problemim var lütfen yardımcı olun
merhaba. 3d max kurulumuyla ilgili bi problemim var buradan biri bana yardımcı olabilirmi lütfen. çok uğraştım yapamadım. 3d max i full olarak kurdum ama programı çalıştırdığımda 4 tane çizim ekranında gridler yerine ekranda daha önce açtığım şey donmuş olarak duruyor. yani bazen pc donduğunda olur ya başka bişey açınca bi önceki sayfanın izleri kalır. o şekilde kalıyor. bunun sebebini 3d max in içindde bulunan setup lardan birini kuramamış olmama bağladım. 3d max in kurulum dosyasının içinde setupres diye bir klasör var. bu klasörün içinde "eval" isminde bi exe dosyası var. onu kurmak için çift tıkladığımda
Internal Error 2235, RuntimeFlags, SELECT 'Component', 'RuntimeFlags', 'KeyPath' FROM 'Component' WHERE 'Component' = ?
şeklinde hata veriyor. bu hatayı araştırdım Türkçe içerikli sitelerde kaynak bulamadım. ingilizcesini anlamaya çalıştım. tek anladığım şey bu hata bu programa özel bi durum değilmiş benim bilgisayarımla ilgili birşey yapmam gerekiyormuş. ama ne yapacağım bilmiyorum. lütfen konuyla ilgili bilgili kişiler yardım etsin.
Hikmet Bilge Gazi üniversitesi Mimarlık 3. sınıf öğrencisi.