39 yaşında memur ataması

siezma

Banned
Reaction score
0
Evet arkadaşlar böylesi sadece Türkiyede olur. Gül ün kıyak memurluk onayı. Hasan celal güzelin oğlu mustafa güzel DENETLEME KURULU-UZMAN olarak göreve başladı. AKP türevi olan Abdullah Gül bir ilki daha başardı. Akp yi savunan arkadaşlar eminim ki buna da bir kılıf bulacaklardır. Onlarda bahane tükenmez. Şimdi biz bunu eleştirdik diye suçlu çıkarsak kimse şaşırmasın...

Arınç'ın, İSKİ'den alıp Meclis Başkan Müşaviri yaptığı Korca, 44 günde 'kıyak emekliliği' kaptı

CHP Milletvekili İnce araştırdı

DEDEKTİF gibi araştırma yapan CHP'li İnce, eski TBMM Başkanı Arınç'ın, görevden ayrılmadan önce İSKİ Kanalizasyon Müdürü Yekta Korca'ya 'kıyak emeklilik' yolunu açan atamayı ortaya çıkardı.

Pakdil doğruladı

YEKTA Korca, İSKİ'den değil Meclis Başkan Müşavirliği'n-den emekli olunca hem ikramiyesi iki katına çıktı hem de maaşı aylık 1000 YTL arttı.

Müdüre 44 günlük Arınç piyangosu

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın görevden ayrılmadan önce, İSKİ Kanalizasyon Müdürü’nü, Meclis Başkan Müşaviri yapıp, kıyak emekli olmasını sağladığı ortaya çıktı. Yaş haddinden emekli olmasına çok kısa bir süre kalan müdür, bu görevde sadece 44 gün kaldı ve emekli oldu. Böylelikle 1. derece ve 6 bin 400 ek gösterge üzerinden, hem iki misli emekli ikramiyesi aldı, hem de emekli maaşı aylık bin YTL arttı.

Olay CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin bir dedektif gibi günler süren araştırması sonucu ortaya çıktı. Yekta Korca, Bülent Arınç’ın TBMM Başkanlığı döneminde, 25 Mayıs 2005 günü Meclis’e bağlı İstanbul Yıldız Çini Porselen Fabrikası Müdürü yapıldı. Korca, 14 Aralık 2006’da TBMM Başkan Müşavirliği görevine getirildi. Korca, bu görevde sadece 44 gün kaldı ve 65 yaşını doldurarak 28 Ocak 2007 günü de emekliye ayrıldı. Böylelikle Korca’nın hem emekli ikramiyesi iki katına çıktı hem de emekli maaşı yaklaşık aylık 1000 YTL artmış oldu.

Olayı doğrulayan TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, 44 gün TBMM Başkan Müşavirliği yapıp emekli olan Korca’nın atanma tarihlerini detayları ile açıkladı. Ancak ‘’kıyak emeklilik’’konusunda bir yorum yapmadı.

KAYNAK

durmak yok takiyyeye devam diye boşuna demiyorlar, akp nin yılmaz savunucuları cıkar konusur bunun ustune simdi

Bu formda demekki işsiz yokmuş. Ben bunu anladım. Sadece iki kişi bu konu hakkında yorum yapıyorsa bu demektir ki bu olay o kadar da önemli değilmiş. HERKES YALAN SÖYLÜYOR. BU ÜLKEDE İŞSİZLİK YOK ARKADAŞLAR. Bana okulda öğretilen bu ülkenin %10 unun işsiz olduğuydu. Hocalarımı burdan kınıyorum. Demekki alacak adam yok 39 yaşında birisini almışlar hem de uzm. yrd değil direk uzman olarak. Burdan yurtdışında olan arkadaşlara sesleniyorum gelin buraya uzmanlıklar sizi bekliyor yaşın hiç önemi yok 50-60 yaşında olsanda gel...

türkiyede iktidara gelipte kadrolaşmayacak bir parti var mı ki?

ama bu kadar da insanları aptal yerine koyamazlar. yani açılan kadro sınavlarına bakıyorum belli bi yaş sınırları var ama inanın ki hiçbiri 35 yaşının üstü de değil yani. ama 39 ayıp valla burda vicdanım sızlıyor.

33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE HER NEREDE UYUYOR VE UYUTULUYORSAN....

türkiyede iktidara gelipte kadrolaşmayacak bir parti var mı ki?

farkındamısın kardeşim konu cumhurbaşkanı, yanılmıyorsam bir partiyi temsil etmez, ama buda güzel bir itiraf sayılır, herkesin bildiği bir gerçek, cumhurbaşkanı artık halkı değil bir partiyi temsil ediyor. bunuda uygulamaları ile kanıtlıyor. yani halkın değil akp nin temsilcisi. yani cumhurbaşkanlığı makamını haketmiyor. gelelim kadrolaşmaya,ne güzel, yani her gelen tecavüz ediyorsa sorun yok, öncekide etmişti buda doğaldır diyorsun, bırak buda ırzımıza geçsin. yani hakkıdır, gözü kalır yazık.bu mantığa ve savunmaya her hükümet zamanında rastladım, acısı ise şu, kardeşim bundan çıkarı olan bu salakça savunmayı yapsın sen niye savunuyorsun? adamlar benim hakkımı gaspediyor, yasaları çiğniyor ve çalmış oluyor, belki o kadroyu burdaki işsiz bir genç dolduracaktı ve geleceği garantilenecekti. ama savunmaya bak, yoksa oraya torpille senmi atandında bu yıllardır her hükümette sloganlaşmış aptal lafı diyorsun a kardeşim. bunu diyeceğine halk olarak her haksızlığa her ahlaksızlığa karşı dursaydık işte böyle sıradanlaşmazdı gayri ahlaki durumlar. yazık ya, ülkemin gençlerine ve geleceğine ve bu zihniyetin değişmemesine diyecek söz bulamıyorum...saygılarımla.

farkındamısın kardeşim konu cumhurbaşkanı, yanılmıyorsam bir partiyi temsil etmez, ama buda güzel bir itiraf sayılır, herkesin bildiği bir gerçek, cumhurbaşkanı artık halkı değil bir partiyi temsil ediyor. bunuda uygulamaları ile kanıtlıyor. yani halkın değil akp nin temsilcisi. yani cumhurbaşkanlığı makamını haketmiyor. gelelim kadrolaşmaya,ne güzel, yani her gelen tecavüz ediyorsa sorun yok, öncekide etmişti buda doğaldır diyorsun, bırak buda ırzımıza geçsin. yani hakkıdır, gözü kalır yazık.bu mantığa ve savunmaya her hükümet zamanında rastladım, acısı ise şu, kardeşim bundan çıkarı olan bu salakça savunmayı yapsın sen niye savunuyorsun? adamlar benim hakkımı gaspediyor, yasaları çiğniyor ve çalmış oluyor, belki o kadroyu burdaki işsiz bir genç dolduracaktı ve geleceği garantilenecekti. ama savunmaya bak, yoksa oraya torpille senmi atandında bu yıllardır her hükümette sloganlaşmış aptal lafı diyorsun a kardeşim. bunu diyeceğine halk olarak her haksızlığa her ahlaksızlığa karşı dursaydık işte böyle sıradanlaşmazdı gayri ahlaki durumlar. yazık ya, ülkemin gençlerine ve geleceğine ve bu zihniyetin değişmemesine diyecek söz bulamıyorum...saygılarımla.

doğru söze ne denebilirki saolasın duygularıma tercüman oldun :D

yazık diyorum çoq yazık...

valla buna bendede söyleyecek koca bir yuuuuuuuh var. 28 yaşında myo mezunu çok yüksek olmasada kpss den puan almış bir türk genciyim askerliğimi yaptım ehliyetim var yani her koşul tmm ama nedense sadece akp ler iş sahibi yapılıyor kadrolaşma tamam da adamın işi var oradan başka bir işe aktarıp onun yerinede kendi adamını yerleştirmek yuuuuh artık.

Geri