36 Ay Taksitle Windows 7

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
4e7ffb01d7779ec3ad7000d779b8c37d.jpg

Türk Telekom'la Microsoft Türkiye arasındaki stratejik iş ortaklığı büyümeye devam ediyor. İlk temelleri Microsoft Office Ev ve İş 2010 ile atılan bu ortaklığın şimdiki paydası ise Windows 7 Home Premium işletim sistemi oldu.
Anlaşma doğrultusunda, Türk Telekom aboneleri, faturalarına yansıtılacak 24 ve 36 aylık taksitlerle Windows 7 Home Premium sahibi olabilecekler. Kampanyadan yararlanmak için yapılması gereken tek şey Türk Telekom bayii veya Ofislerine uğramak ya da Kobi Satış Kanalı bayilerini işyerlerine davet etmekten ibaret.

Bunun ertesinde, biz sözleşmeyi imzalıyoruz onlar da bize işletim sistemini veriyorlar. Ödememiz gereken tutar ise peşin verilmeyip faturamıza yansıtılacak:
6,99 TL x 36 ay
9,99 TL x 24 ay

Ayrıca Telekom bize hediye olarak Wirofon Outlook Eklentisi ve Kobi-Soft Müşteri Takip Sistemi yazılımlarını içeren Ek Uygulamalar CD'sini verecek.

Nasıl ama? 10 numara değil mi :)

çok iyi araba alır gibi windows alıcaz:D

36 ay beklemeye gerek yok.
3.6 saatte beleşini bul indir :D
orjinalinden neyi eksik ? hiç bişeyi elbetteki :)

orjinalin tadı bir başka :D

ya get ya :) bide paramı verecez , hakaten HayalperesT ha:)

Yorumlar olumsuz gorunsede bu isi kurumsal acidan dusunen kisiler icin emin olun cok avantajli bir durum. Biz ev kullanicilari olarak orjinal kullanmasakta(ben kullaniyorum sagolsun universitem key vermisti :smile:) sirket ve isyerleri orjinal kullanmak zorunda. Bu sekilde hem uygun taksit secenegi ile alip hem de orjinal isletim sistemine sahip olmak gercekten guzel bir durum, office surumlerinin sirketler icin olanlarina ve microsoft server isletim sistemlerine yaparlarsa yeme de yaninda yat :smile:

Alayım 1 tane. :D

Geri