35 Tane Devrimci E-Kitap

gene iş başındasın. ama merak etme vatanı senin gibilerine yedirmeyeceğiz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR küdistan TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE

ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE

DUY ULAN SOYSUZ

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.!

arkadaşımız konuyu ne güzel özetlemiş .....saolsun....devrimcilerin hepsini toplasan beşle çarpsan tayyip başkanımızın tırnağı olamazlar.laf değil hizmet lazım millete hizmeeeet..29 martta oylar DAVOS fatihine ..

kardeşim devrimci birinin uploadından adama hayır mı gelir akıl var mantık var....

gene iş başındasın. ama merak etme vatanı senin gibilerine yedirmeyeceğiz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR küdistan TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE

ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE

DUY ULAN SOYSUZ

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.!

şovenlikle bir yere varamassın ,biraz oku da öğren neyin doğru yanlış oldugunu ilerde burası tam olarak amerikanın kucagına oturunca siz hiç birşey yapamıycaksınız ,anca ne mutlu türküm falan diyceksiniz,istiyoruzki herkes birarada kimseye bağlı olmadan kimsenin çıkarına hizmet etmeden yaşasın

arkadaşımız konuyu ne güzel özetlemiş .....saolsun....devrimcilerin hepsini toplasan beşle çarpsan tayyip başkanımızın tırnağı olamazlar.laf değil hizmet lazım millete hizmeeeet..29 martta oylar DAVOS fatihine ..

kardeşim devrimci birinin uploadından adama hayır mı gelir akıl var mantık var....

arkadaşım sizin hiç mi bir şeyden haberiniz yok askeriyenin kullandığı silahların %70 amerika-israil yapımı ,ülkede satılan ürünlerin % 50 si israil yapımı sen halen daha davos fatihi falan diyorsun,ırakta 1,5 milyon kişi ölürken davos fatihiniz armut mu topluyodu biraz mantıklı olun gaza gelmeyin, ama sizin istediğiniz abd nin her dediğini yapanşirketlrin milleti sömürdüğü ,1 koyup 5 alınan bir sistem değilmi

ulan milliyetçiydim sonradan komünizme bayağı yakınlaşmıştım ama bu kitabı okuduktan sonra gerçekleri gördüm bee. hayata sanki yeniden başladım işte komünizm gerçeği mutlaka indirip okuyun:

Harun Yahya - Komünizm Pusuda - Download Page

konunun dışında ama, eski haber arşivlerini bi taramak lazım, bu alim geçinen zat aslında ne imiş...... bildiğim, kaynakta hata varsa bilgide de hata olduğudur...

Geri