35 Tane Devrimci E-Kitap

kurtweb

New member
Reaction score
0
Kitaplar:

Orhan Dilber, Akın Erensoy: Enternasyonalizm
Fatma Yalçı: Sosyete, Teknik
Georg Fülberth, Michael R. Kratke: Kapitalizm
Ali Rıza Tura: Kemalist Devlet
Kızıl Elma,Kanlı Elma: Avrasya'da Yaklaşan Felaket ve Türkiye
Sungur Savran: Lenin'i yakmalı mı?
Leon Trotskiy: Bolşevizm mi, Stalinizm mi?
Temel Temirer: Reel Atatürkçülük, Ne Yapar ? Ne İşe Yarar ?
Tolga Ersoy: Resmi Tarih Polemikleri
Fikret Başkaya: Neden Resmi Tarih
Yusuf Zamir: Kuramsal Yazılar
Fidel Castro: Yarın Çok Geç Olacak
Solomon İsayevich Tchernomordik: Bolşeviklerin İllegal Çalışması
İbrahim Kaypakkaya Değerlendirmesi - Kazanımlar ve Hatalar
Leninizm Defteri
Lenin - Proletarya Kültürü
TİP Tarihinden Kesitler - Ahmet H. Dinler
Yılmaz Güney - Siyasal Yazılar
Kıbrıs'ta Sosyalist Gerçek Yayınları
Anti-Kapitalist Dergisi
Sosyalist İşçi Dergisi
Clara Zetkin Yazıları
Nadezhda Krupskaya Yazıları
Samir Amin Yazıları
Decartes'ci Özgürlük - Jean Paul Sarte
Düşle Gerçek Arasında: Filistin - Dr.George Habash
Kapitalist Ülkelerin Ekonomik Coğrafyası - A.S. Dobrov
Emperyalist Küreselleşme ve Emek - Ashim Kumar Roy
Sosyalizm ve Din - Novaya Zihn
SSCB Ekonomisinin Sosyalist Dönüşümünde Devletin Rolü - K.V. Ostrovityanov
V.M. Molotov'un Bir Mektubu Üzerine Yorumlar - Vijay Singh
Haksız Yönetime Karşı - Henry D.Thoreau
Anarşizm Üzerine: Elif Çağlı
Çernobil Felaketi
Che Guevera - Birleşmiş Milletler Konuşması ( 11 Aralık 1964 )

Eklemeler 45 Yeni Kitap Daha

Dersim Katliamı
Kızıldere
Din ve Sosyalizm: Oktay Baran, Kerem Dağlı
Komintern ’in Dağıtılması Hakkında Dimitrov - Kurt Gossweiler
Stalin Üzerine: Sovyetler Birliği Hakkında Yalanlar ve Gerçekler
Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu ve 12 Mart Faşist Askeri Cuntası
Futbol ve Sol
Güney Amerika Devrim Tarihinden 3 Yaprak: Küba Devrimi, Şili'de Faşist Cunta, Zapatistalar
Halk Sınıfı 1, 2
Darağaçlarında Yapılan Siyaset
Cezaevleri Direnişleri ( Buca ve Ümraniye )
12 Eylül Mahkemeleri Dosyası
Dava Dosyaları
Direniş Ölüm ve Yaşam
Kongre Belgeleri
Gelenek Dergisi
Devrimci Sol Dergisi
Ülkemizde Gençlik Dergisi
Mücadele Dergisi
Çözüm Dergisi
Kurtuluş Cephesi
MASALA
YÖK'süz Bir Üniversite İstiyoruz
Siborg Manifestosu: Donna Haraway
Anarka-Feminizm
Anarşist Teori
Kara MecmuA - Anarşist Notlar
Radikal Sol Teori
Özgürlükçü Sol
Vicdani Red ve Anti-Militarizm - Can Başkent
Kara Panterler - Amerikalı Siyah Marksist Hareket
Rosa Parks ( Sivil Haklar Annesi )
Gerilla TANYA ( Haydee Tamara Bunke Bider )
Bolşevik Deneyim: Özgürlük ve Devrim
İrfan Cüre: Yurtseverler ve Enternasyonalizm
Bekaret ve Cinselliğin Siyaseti - Ayşe Gül Altınay
Kadınların Kurtuluşu: Marksizm'siz olur mu - Sibel Özbudun
20'lerinde Akdeniz'de Kadın Olmak
Prof. Baskın Oran - Derlenmiş Makaleleri
Paradigmanın İflası - Fikret Başkaya
Gayri-Resmi Tarih Dersleri: Mehmet Sinan
Kemalizmin 6 Oku ve Gerçekler: Özgür Doğan
Ülkücü Faşist Hareketin Tarihi: Kerem Dağlı
“Tek Ülkede Sosyalizm ” İddiası Sosyalizmin İnkârıdır: Elif Çağlı
Irkçılığın Yeni Adı: Ulusalcılık - Kurtuluş Teke

paylasimin icin cook tesekkurler kurtweb

çok teşekkürler bazıları zaten var bende ama dier kitaplarada kesin göz atacağım

ulusalcılığı ırkçılık olarak değerlendiren bir kitabı da devrimci kitaplar arasına sokmuşsun bravo sana....BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE İSTEMEYEN DEVRİMCİ OLAMAZ.....

kardeş güzel kitaplar, rapid olmamasi da iyi ama bu filefront adami verem ediyo, cokca hata veriyo, keske baska bir yere yuklesen

polemik konusu yaratmak istemiyorum ama kendisine ulusalciyim diyen insanlarin bir kisminin (hepsi demiyorum) turkiye de yasayan diger uluslara yaklasimlari degme irkcilara tas cikartacak duzeyde maalesef

Eklemeler

İçeriktekiler:

Troçki: 1905
Troçki: Lenin'den Sonra 3. Enternasyonal
Troçki: Çin Üzerine
Troçki: Ekim Dersleri
Alan Woods, Ted Grant: Aklın İsyanı
Mick Brooks: Tarihsel Materyalizm
John Pickard: Diyalektik Materyalizm
Elif Çağlı: Diyalektik Materyalizm Üzerine
Elif Çağlı: Küreselleşme, Eşitsizlik ve Birleşik Kapitalist Gelişme
Elif Çağlı: Marksizmin Işığında Tarihsel Dönemin Sorgulanması
Elif Çağlı: Bonapartizimden Faşizme
Elif Çağlı: Büyüyen İşçi Sınıfı
Elif Çağlı: Kapitalizmin Krizleri ve Devrimci Durum
Elif Çağlı: Avrupa Birliği Sorununda Marksist Tutum
Deniz Moralı: Radyoaktif Kapitalizm
Komitern
Rosa Luxemburg: Yazışmalar

Sık Sorulan Sorular
Ulusal Sorun Üzerine
Troçki, Ulusal Sorun Üzerine Perspektifler
Troçki, Zamanımızda Marksizm
Troçki, Savaş ve Dördüncü Enternasyonal
Troçki, Komünist Manifesto'nun Doksanıncı Yıldönümü
Troçki, Rus Devrimini Savunurken
Troçki, Merkezci Simya
Troçki, Dünya Ekonomisi Üzerine
Troçki, Bireysel Terörizme Karşı
Troçki, Paris Komünü Üzerine
Troçki, Tek Ülkede Sosyalizm
A. Woods, Marksizm ve Din
Ö. Doğan, Hindistan: Bir Ulusun Doğum Sancıları
Ö. Doğan, Solcu Lafazanlık
Ö. Doğan, Ulusal Soruna Marx ve Engels'in Tarihsel Yaklaşımı
Z. Güneş, Tek Ülkede Sosyalizm ve Merkezcilik
Z. Güneş, Kıbrıs Sorununa Marksist Yaklaşım
M. Sinan, Marksizm ve Merkezcilik
E. Çağlı, Marksizm ve Gençlik
Komintern, Sendikalar Sorunu
Komintern, Taktikler Üzerine Tezler

Tüm Eserleri Toplu Olarak İndirebileceğiniz Link

2. Dosya

İçerikteki Eserler:

Rusya'da İşçi Sınıfının Gelişmesi ve Marksist Parti İçin Mücadele
Şenol Karakaş: Savaş ve Bush
A. Erivanski: Sovyet Otomatik Fabrikası
Stalin: Komünizm
Allende, Fidel: Amerika Diyaloğu
Aşağıdan Sosyalizm
Nusret Şen: Bilgisayarlı Geleceğe Marksist Açıdan Bir Bakış
Nusret Şen: Bir Önceliğin Ne Önemi Var Ki ?
Dave Crouch: Bolşevikler ve İslam
Georgi Dimitrov: Bulgar İşçi Partisi
Alex Callinicos: Değişen İşçi Sınıfı
Tony Cliff: Devrim ve Karşı Devrim
Phill Marshall: İran'da Devrim ve Karşı Devrim
İran'da Muta Nikahı
John Molyneux: Gerçek Marksist Gelenek
İşte Marksizm
Kısa Dersler
Kürt Sorunu Broşürü
Alex Callinicos: Marsizm ve Ulusal Sorun
Marksizm ve Sendikal Mücadele
Peygamberler ve İşçi Sınıfı
Peter Binns: Rusya'da Devlet Kapitalizmi
Chris Harman: Rusya'da Kayıp Devrim
Sanat Tezleri
Tarihi Materyalizmin Çarpıcılığında Zıtların Birliği
Zapatistalar

Tüm Eserleri Toplu Olarak İndirebileceğiniz Link

Hikmet Kıvılcımlı Eserleri:

27 Mayıs ve Yön Hareketinin Sınıfsal Eleştirisi
Allah - Peygamber - Kitap
Anılar
Bilimsel Sosyalizmin Doğuşu
Brejnev'e Mektup
Cennet
Deccal Kapımızı Nasıl Çalıyor ?
Devrim Zorlaması, Demokratik Zortlama
Dinin Türk Toplumuna Etkileri
Eyüp Sultan Konuşması
Fetih ve Medeniyet
Finans Kapital ve Türkiye
Genel Olarak Sosyal Sınıflar ve Partiler
Halk Savaşının Planları
Ho Amca'nın Düşündürdükleri
İhtiyat Kuvvet Milliyet (Şark)
İlkel Sosyalizmden Kapitalizme İlk Geçiş: İngiltere
İlkel Sosyalizmden Kapitalizme Son Geçiş: Japonya
İnkilapçı Münevver (Devrimci Aydın) Nedir ?
İşçi Sınıfı Partisi'ne Giriş
İşçi Sınıfının Tarihçil Görevi
Kadın Sosyal Sınıfımız
Kim Suçlamış ?
Metafizik Sosyolojiler
Oportunizm Nedir ?
Osmanlı Tarihi (Hüseyin Himmet Kırşehirli)
Osmanlı Tarihinin Maddesi Cilt I
Osmanlı Tarihinin Maddesi Cilt II
Soğan Ekmek Kongresi
Sosyalizmimiz ve Devletçiliğimiz
Şeyh Bedreddin
Tarih Tezi
Tarih-Devrim-Sosyalizm
Toplum Biçimlerinin Gelişimi
Türkçenin Üreme Yolları ve Dil Devrimciliğimiz
Türkiye Köyü ve Sosyalizm
Türkiye'de Kapitalizmin Gelişimi
Uyarmak İçin Uyanmalı - Uyanmak İçin Uyarmalı
Üretim Nedir ?
Vatan Partisi Tüzük ve Programı
Yol
Yol2
Diyalektik Materyalizm Nedir ?

Dr. Hikmet Kıvılcımlı Eserlerini Toplu Halde İndirmek İçin Tıkla

gene iş başındasın. ama merak etme vatanı senin gibilerine yedirmeyeceğiz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR küdistan TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE

ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE

DUY ULAN SOYSUZ

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.!

DUY ULAN SOYSUZ

kardeş bende vatanımı seviyorum. bu arkadaşın bölmek gibi bir niyeti olduğunuda sanmıyorum. bir komunist olarak bölünmeye ve amerikan emperyalizmine karşıyım. birazcık kitap okusan uyansan inan bana böyle düşünmezsin. tek kurtuluş sosyalizm.. inan bana kardeşim

DUY ULAN SOYSUZ

.... cahil insan modeli!!! Arkadaşım sağa sola bilmeden laf atacağına al eline bi kitap OKU da öğren!

benim mesajım bu konuya olduğu için yanlış anlamışsınız. fakat istediğim bu kitaplara söz söylemek değildi. bu şahsın verdiği kitaplar hep devrimmiş kürtlermiş ahmetmiş kayaymış.... anladınız siz.
hep teröristlerin yapmak istediğini aşılayan kitaplar veriyor. 1 kerede bu adamın bilim teknik dergisi verdiğini görmedim şahsen.başka sitelerdede takip ettim ordada tartışmalar çıktı.bu ve bunun gibilerin amacı olmayan bir kürtüstanın olmayacak hayalleri için verilen kitaplarla zemin hazırlamak.yoksa sizin sağcılığınız yada solculuğunuz beni enterese etmez herkez fikrinde özgürdür.
bu yazdıklarımım ardından mesajımı bir kez daha alıntılıyorum

DUY ULAN SOYSUZ

bunu öğrenin hainler bu vatan bölünmeyecek sizin gibi nicesi gelsede...

Arkdaşlar (CORLO007) Bunun gibiler yüzünden geçmişte savaşta kazanıp masada kaybettik işte...
Bunun gibiler... Kendisine göre şiir diye yazdığı o yazıları anında google araştırmıştırda yazmıştır. oraya... Kör Cahil... Bunun gibi ırkçılara hackhell.com'da geçit verilmemeli. Bişi daha söylemek istiyorum... Şu aralar maiiler dolaşıp duruyor filistine kan ağlıyor diyeee... herkeste tepkisini gösteriyor çok şükür fakat bu ülkenin sosyalist devrimcileri israil kurulduğundan beridir yani arap israil savaşından beridir. israile karşı savaştılar. Hatta denizler oralara sürgün ettiler kendilerini... Geri dönmeyenler bile oldu. Bu arkadaşlar acınarak sölüyorum kendii müslüman zannedenlerde çıkmış rajon kesiyolar polatçılık oynuyolar yok filistin bombalanıyor yok çocuklar ölüyor. Ulan biz 1968 de 1978 filistine yardım amacıyla kendimizi orya sürgün ettik biz giderken arkamızdan vurdunuz. Faşistler. Şimdi imana mı geldiniz. Aşka mı geldiniz. Yok çocuklar ağlıyomuş Yok anneler ağlıyomuş. Biz bunları yıllardır söylüyoruz çünkü okuyoruz araştırıyoruz. Ama Siz bunları hep siyasette kullandınız. İşte sizin inancınız bu kadar. Ben senden daha türküm olum Çünkü Düşmanımı okuyarak tanıyorum.

Allah bilir kız kardeşi vardır okula göndermiyodur ???? Kusura bakmayın sinirlendim.

Kardeşim Kitaplar çok güzel bir çalışma olmuş. Eline sağlık yoldaş.

Arkadaşım... Senin vatan sevginde bizi alakadar etmez. Biz çanakkalede devrim yapmadıkmı... Neyle yaptık topla tüfekler hatta kazma kürekle... Kürtler de bizim insanımız. Kürdistan muhabbetini iyi araştır sonra gel. tartışalım Buralarda bişiler isbatlamaya çalışma.

Arkdaşlar (CORLO007) Bunun gibiler yüzünden geçmişte savaşta kazanıp masada kaybettik işte...
Bunun gibiler... Kendisine göre şiir diye yazdığı o yazıları anında google araştırmıştırda yazmıştır. oraya... Kör Cahil... Bunun gibi ırkçılara hackhell.com'da geçit verilmemeli. Bişi daha söylemek istiyorum... Şu aralar maiiler dolaşıp duruyor filistine kan ağlıyor diyeee... herkeste tepkisini gösteriyor çok şükür fakat bu ülkenin sosyalist devrimcileri israil kurulduğundan beridir yani arap israil savaşından beridir. israile karşı savaştılar. Hatta denizler oralara sürgün ettiler kendilerini... Geri dönmeyenler bile oldu. Bu arkadaşlar acınarak sölüyorum kendii müslüman zannedenlerde çıkmış rajon kesiyolar polatçılık oynuyolar yok filistin bombalanıyor yok çocuklar ölüyor. Ulan biz 1968 de 1978 filistine yardım amacıyla kendimizi orya sürgün ettik biz giderken arkamızdan vurdunuz. Faşistler. Şimdi imana mı geldiniz. Aşka mı geldiniz. Yok çocuklar ağlıyomuş Yok anneler ağlıyomuş. Biz bunları yıllardır söylüyoruz çünkü okuyoruz araştırıyoruz. Ama Siz bunları hep siyasette kullandınız. İşte sizin inancınız bu kadar. Ben senden daha türküm olum Çünkü Düşmanımı okuyarak tanıyorum.

Allah bilir kız kardeşi vardır okula göndermiyodur ???? Kusura bakmayın sinirlendim.

Kardeşim Kitaplar çok güzel bir çalışma olmuş. Eline sağlık yoldaş.

Arkadaşım... Senin vatan sevginde bizi alakadar etmez. Biz çanakkalede devrim yapmadıkmı... Neyle yaptık topla tüfekler hatta kazma kürekle... Kürtler de bizim insanımız. Kürdistan muhabbetini iyi araştır sonra gel. tartışalım Buralarda bişiler isbatlamaya çalışma.

Hakikaten kürtlerle beraber mi kurulmuştu bu vatan?

İstiklal savaşımız yıllarında kürtlerin nüfusu sadece 300,000 kadardı. Bu nüfusun büyük çoğunlugu Güney doğuda 'sarp dağ köylerinde' yaşıyordu. Sadece azlık bir kısmı birkaç şehirde bulunuyordu. Kurtuluş savaşımıza hiç bir katkıda bulunmadıkları gibi çıkardıkları isyanlar ve kurdukları cemiyetlerle Kuvayı Milliye ordularına ve Ankara Hükümetine ayak bağı olmuşlardır. Seferberlik emri çıktığında kürtlerin istisnasız tamamı askere katılmamak için dağlara kaçmıştır. Fakat bir kısmı inzibatlar tarafindan yakalanarak kısa bir süre hapiste yatırıldıktan sonra silah altına alınmıştır. Savaşa zoraki katılan bu kürtler en ufak bir işe yaramamış, bir kısmı tek kurşun bile sıkmadan karşılarına çıkan ilk düşman birliğine teslim olurken, diğer bir kısmı da cepheden firar etmiştir. Düşmana teslim olmaya veya cepheden firar etmeye fırsat bulamadan bir kaza kurşununa denk gelenlerin ise adı "şehit" olmuştur. Bunların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

İstiklal savaşımızda Türk ırkının evlatları yaşlı - genç, kadın - erkek demeden cepheye koşarken kürtlerin bir kısmı Kuvay-ı Milliye ordularına karşı isyan ediyor, bir kısmı savaşmamak için dağların doruklarına saklanıyor, okuması yazması olan kısmıda İngiliz parasıyla kurdukları cemiyetlerle Türk milletine zarar veriyorlardı.

Kürtlerin KURTULUŞ SAVAŞIMIZ sırasında çıkardıkları önemli isyanlar:

1- ALİ BATI İSYANI: (11 mayıs-18 ağustos 1919) Ali Batı isimli kürt, Midyat'ın güneyinde hayatlarını sürdüren bir aşiretin başına geçer ve İngilizlerden yardım alarak isyan eder. Amacı burada bir kürdistan devleti kurmaktır. Yaklaşık bir ay süren ve çevre yerleşimlere de yayılan bu kürt isyanı Yüzbaşı Yusuf Ziya ve emrindeki askerler tarafından bitirilir ve Ali Batı öldürülür.

2- CEMİL ÇETO İSYANI: (7 haziran 1920) Bahtiyar aşireti reisi Cemil Çeto tarafından Fransız ve İngiliz yardımıyla çıkarılmıştır. Kürt Teali Cemiyeti'nin vasıtasıyla Doğuda bir kürdistan kurulması amaçlanmıştır. Cemil Çeto denen kürt, kısa sürede yakalanmış ve öldürülmüştür.

3- KOÇGİRİ İSYANI: (6 mart-17 nisan 1921) Türkler İstiklal savaşı verirken, kürt eşkiyalar 1920 sonlarında Erzincan, Tunceli, Sivas ve çevresinde pislik saçıyorlardı. Koçgiri aşireti reisi Haydar Bey Kürt Teali Cemiyeti'nin bir şubesini İmranlı'ya açmış ve merkezi yönetime karşı geliyordu. Biraz palazlandıklarında bölgede asker kaçaklarını arayan Türk ordusuna savaş açtılar ve bölgenin kürdistan olmasını istediler. Görüşmeler ile bir sonuç alınamayacağını anlayan Ankara hükümeti bu isyanı bastırdı ve isyancılar teslim oldu.

4- MİLLİ AŞİRET İSYANI: (24 ağustos-8 eylül 1920) Urfa'da Milli Aşiret tarafından çıkarılan ayaklanmadır. Milli Aşiret'in reisi İsmail ile birlikte Halil, Bahur, Abdurrahman ve Mahmut adlı elebaşıları, Doğu'da bir Kürdistan Devleti kurmak düşüncesi ile ayaklanmışlardır. Büyük bir kuvvetle harekete geçen asiler, Viranşehir'i aldıktan sonra Karakeçi Aşireti'ne mensup olanları öldürmüşler, fakat daha sonra yapılan çatışmada, büyük çoğunluğu ortadan kaldırılmıştır.

Bunlar yalnızca kürtlerin Kurtuluş Savaşımızda ki isyanlarıdır. Kürtler son 150 yılda otoriteye karşı 38 defa isyan ederek adeta bir rekor kırmışlardır. Bu gün Musul, Kerkük sınırlarımız dahilinde değilse bunun sorumlusu 1925 yılında devlete karşı ayaklanan Şeyh Said ve çevresidir.

Görülüyor ki kürtlerin Kurtuluş savaşımızda Türk ırkına en ufak bir yardımı olmadığı gibi çıkardıkları isyanlar ve kurdukları cemiyetlerle (Kürt teali cemiyeti, Teali islam cemiyeti vs.) bizi sırtımızdan vurmuşlardır.

Hala Kurtuluş Savaşımızda kürtlerin yardımı var diye iddia eden varsa onlara yarım milyona yakın can kaybımızın olduğu Kurtuluş savaşımızda bazı şehirlerimizin şehit sayısını yazmak istiyorum.

Van 36
Tunceli 30
Mus 8
Mardin 7
Kars 2
Adiyaman 12
Bitlis 63
Bingöl 8
Siirt 40
Diyarbakir 49

Bu şehirlerimizin o yıllarda nüfusunun büyük bölümünün Türk olduğunu da unutmayalım.

Türkiye'de yaşayan kürtlerin PKK propagandasının etkisinde kalarak isyan etmelerini istemeyen Devlet'in ilgili birimleri, 1980'li yılların sonlarında Çanakkale Şehitliği'ne kürt isimleri ilave etmiştir. Amaç kürtlerin beynine "Türk ile kürt kardeştir, bakın biz beraberce savaşarak bu vatanı kurtarıp cumhuriyeti kurduk, bu ülke hepimizindir" fikrini sokarak uslu durmalarını sağlamaktı. Fakat uğraş ters tepmiş, hiç bir işe yaramaması bir yana kürtçülerin tezlerinede kaynak olmuştur.

KURTULUŞ SAVAŞIMIZ DA DİĞER ZAFERLERİMİZ GİBİ TÜRK MİLLETİNİN ZAFERİDİR. BU SAVAŞ KÜRTLERLE BİRLİKTE DEĞİL, KÜRTLERE RAĞMEN KAZANILMIŞTIR...

Bütün Kürtlere Sırac Bilgin "Barzani "isimli kitabını tavsiye ederim. Biz Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Vatan topraklarının dört bir tarafında düşmana karşı canla başla savaşırken, kürtlerin ne yaptığını bizzat kürtlerin ağzından ve belgelerle anlatıyor. Hatta o kitabı her kürt kardeşlikçisi de okumalı, okumalı ki kardeşlerini iyi tanısınlar..

ulan milliyetçiydim sonradan komünizme bayağı yakınlaşmıştım ama bu kitabı okuduktan sonra gerçekleri gördüm bee. hayata sanki yeniden başladım işte komünizm gerçeği mutlaka indirip okuyun:

http://us1.harunyahya.com/Detail/T/7EZU2FZ0164/productId/781/KOMUNIZM_PUSUDA

kürtler kurtuluş savaşında hiç bir şey yapmadı. bütün yaptıkları sadece isyan çıkartıp durumdan pay çıkarmaktı. bunu tbmm nin 2005 de yayınladığı kurtuluş savaşı istatistiklerini veren kitaplarda bulabilirsiniz. batıdaki her ilden 2000-3000 şehit verilirken "o bizlerle beraber savaşan" kürtlerin olduğu illerde maksimum 30 şehit vardır. buda ozamanlar o bölgede Türklerinde olmasından kaynaklıdır.
ha şimdi bunları yazıyorum ama ırkçı diyenlerde olabilir.benim burayı vatanı bilipde yaşadığı vatanına ihanet etmeyene hiç bir sözüm yok. herkez gibi onlarda bu vatanın vatandaşı.ama bazıları varki bu bahsi geçen şahıs gibi nereden olsada fikrimizi empoze etsem diye bakan şahısları ayrı tutarım. bu ve bunun gibileri vatana ihanet ediyor. siz hala devrim diyorsunuz. bir gün ayağınızın altında vatan kalmazsa o zaman yaparsınız devriminizi.
ayrıca konu kayıyor ama şunuda söyleyim . arkadaşın da açıkladığı gibi kürtlerin ilk ayaklanması değildir şuanki teröristler cumhuriyet öncesi ve sonrası defalarca olmuştur. vede bu bitse bile eminim bu ihanet duygusu bitmeyecektir.bir yerden desteği görüp bu zihniyette olanlar gene anında vatanını satacaktır.
benim vatan sevgim seni alakadar etmesin. seni etse ne olacakki? koca Bir Türk Milleti vatan sevgisi besledikden sonra seni alakadar etmeyiversin....

yagmur_01 anladınızmı şimdi beni?

bu nasıl zihniyettir yaw
insanımızın kaybettiği nokta da burası okuma
eksikliği içerisindeyiz milletin görüşlerini kendi görüşlerimizden bile üstün tuttuğumuz sürece
neyin önemi kalıyor ki

[/QUOTE]

ulan milliyetçiydim sonradan komünizme bayağı yakınlaşmıştım ama bu kitabı okuduktan sonra gerçekleri gördüm bee. hayata sanki yeniden başladım işte komünizm gerçeği mutlaka indirip okuyun:

http://us1.harunyahya.com/Detail/T/7EZU2FZ0164/productId/781/KOMUNIZM_PUSUDA[/QUOTE]

bunu diyen arkadaş harun yahyanın gerçek yüzünü biliomu bi araştırsın bakalım

http://us1.harunyahya.com/Detail/T/7EZU2FZ0164/productId/781/KOMUNIZM_PUSUDA

Şu mankenlerin ve sosyetenin hocası Adnan Hoca'yı namı-diğer Harun Yahya'yı yazar sıfatından sayıpta değerlendiren adam komünist olmasın zaten, aman kusur kal sen!

ne dur nu ya bunu paylaşmandaki amacı anlayamadım ...

Geri