30 pkk'lı ÖlDürülDü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Genelkurmay: Şemdinli'de 30 terörist öldürüldü 25 Ekim 2007

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Şemdinli'de 30 teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"23 Ekim 2007 günü saat 22:00 sıralarında, Türkiye-Irak sınırı üzerinde konuşlu Yeşilova Hudut Karakolu tarafından, kalabalık bir terörist grup saldırı hazırlığı halinde iken tespit edilmiş ve terörist grup tank, topçu ve diğer ağır silahlarla anında ve yoğun şekilde ateş altına alınmıştır.

Bu durum karşısında Irak topraklarına kaçmaya başlayan terörist grup, ateşlerle takip edilmiştir.

Olaydan sonra bölgedeki kaynaklardan ve diğer vasıtalardan elde edilen istihbarat bilgilerinden, 30’dan fazla teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendirilmiştir. Arazi arama ve tarama faaliyetleri devam etmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatanın bütünlüğü ve milletin huzuru için üzerine düşen görevi kahramanca, canı ve kanı pahasına yapmaya devam edecektir."

Haber Kaynağı

Genelkurmay başkanlığının resmi açıklaması tam metni .

Tam Metin

Sabah saatlerinde aynı sitede bu haber vardı ama kesin birt bilgi olmadığı için yayınlamadım .
Yine bir sınır karakolunu hedef alan teröristlerin sızması bu kez görüntülenmiş vede operasyon başarıya ulaşmıştır .

Kahraman Mehmetçiklerimize Tekrar tekrar Teşekkürlerimi sunuyorum .

İşte benı sevındırecek bır haber, topu gebersin it soylarının !!

saol arkadaş böyle haberler duymak insanı biraz rahatlatıyor.

bunların devamı da gelecek inşallah

onların cesetlerine bile işkence yapmalı, darısı geride kalan şerefsizlerin başına ..

haberi bende vermiştim sabahtan
ama Genelkurmay açıklmasını da eklemen iyi olmuş
ellerine sağlık

terörist leşlerinin yıkanmasına "malum partililer" Irak'a gidip yardım ederler :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri