30 kb ile inio yardım plz +100 teşekkür vercem

hackingbye

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar benim pc vista 512 mb ram çift çekirdek 256 mb ekran kartı sorun yok sanırım internet ile alakalı doğru ya:D ama nese belki bunlarda önemli faktör oynamaktadır...

inernet kafede 456 kb ile inio yemin ederim... bende 30 kb en fazla

bende 100 kb ile insin onada razıyım internet indirme hızını arttırcak bişi varmı:)

arkadaşlar benim pc vista 512 mb ram çift çekirdek 256 mb ekran kartı sorun yok sanırım internet ile alakalı doğru ya:D ama nese belki bunlarda önemli faktör oynamaktadır...

inernet kafede 456 kb ile inio yemin ederim... bende 30 kb en fazla

bende 100 kb ile insin onada razıyım internet indirme hızını arttırcak bişi varmı:)

premium uyeLik aL hangisinden indiriosan sürekLi =) 106 dan asaqı indirmessin =)

Dns değiştirmeyi dene, download proğramlarından birini kullan iki basit öneri.

Snn anlaşma yaptığın hızı aşma şansın milyarda kocaman bir "0" yazıyla da daha iyi anlaman için büyük harflerle "SIFIRRRRRRRRRRR"

bende tam lamagro nun dediğini dicektim.Nerden indirme yapıyosun? Bağlantı hızın ne?
Belki 256 lık hızın var ya da komşununkini kullanıyorsun? Kafedekilerin belki 8000 lik hızı var? Ne bilcem ben? Kahin miyim? Böyleyse hiç bir halt yapıp da internet hızını artırman şansın yok

Ayrıyetten sen hiç gereksiz dosyaları temizleyip virüs,trojan,spyware cart curt taraması yaptın mı? nerden indirme yapıyosun? 1 kb ile indiremediğin yerler var 120 nin altına düşmediğin yerler var. Git bi microsoft tan bişi indirmeyi dene, bakalım hızın kaç. Speedtest dene online. Belki telefon hattın arızalı. Bana 7 aydır gelmedi ttnet ten kimse günde 3-4 defa aradığım halde. En sonunda ana avrat küfrettim (cidden) ondan sonra gelen geldi. Neseki sonradan düzeldi de kaç aydır rahat rahat kesintisiz kullanıyorum.

Yaş kaç evlat? Açarken salak salak soru sormada tam olarak sorduğun şeyi bulunduğun durumunla açıkla. iki artı kaça eşittir diye soru sormak gibi bu.

Geri