30 dolara Windows 7

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Microsoft, Windows 7 satın almak isteyen üniversite öğrencilerine büyük bir indirim yapıyor.

windows_7_logo_haberici.jpg

1 Ekim’de başlayacak olan kampanya sadece İngiltere’de düzenlenecek ve çok kısa bir süre boyunca geçerli olacak. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Windows 7, üniversite öğrencilerine 30 Pounddan satılacak. ABD’li üniversite öğrencileri de yeni işletim sistemini 30 dolara elde edebilecek.

Microsoft’tan bir sözcü bu kampanyanın henüz yeni işletim sistemine geçmeyi düşünmeyen öğrenciler için düzenlendiğini belirtti. Kampanyaya katılmak isteyen öğrencilerin üniversite tarafından verilmiş bir e-posta adresi olması gerekiyor. Öğrenciler Windows 7’yi, satışa çıkacağı 22 Ekim’de indirebilecekler.

Microsoft aynı kampanyayı Kanada, Avusturalya, Kore, Meksika, Fransa ve Almanya’da da düzenlemeyi planlıyor. Fiyatların ülkelere göre değişiklik göstermesi bekleniyor.

niyeki.... diğer ülkelerdekiler öğrenci değil mi .saçmalığa bak...bizde istiyoss

Korsanı önlemek için iyi bir yaklaşım. TR de yakında başlar.

ben arkadasa soyleyeyimde banada alsin :=) kizi unide okuyordu :=) iyi oldu bak bu bilgilendirme cok saol :=)

Aynı kampanyanın Türkiyede de düzenlenmesi dileğiyle hatta tüm dünyayı kapsamalı sadece belirli ülkeleri değil microsofta duyurulur : )

değişen bşe olmazz :D torrentten çekerim

Geri