3. yarı finalist Rusya

PompishkA

gєвzєтєαм
Reaction score
0
vr4w0l.jpg

Votka Portakal !..

EURO 2008'in büyük favorilerinden biri olan Hollanda evine dönüyor !.. Grupta oynadığı ilk üç maçını da kazanan Portakallar, teknik direktörlüğünü Guus Hiddink'in yaptığı Rusya'ya uzatmalar sonrasında 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Rusya maçın mutlak favori olan Hollanda karşısında baştan sona kadar oyunun tek hakimiydi. Hiddink'in öğrencileri Hollanda karşısında büyük bir pres uygularken 57. dakikada Rusya adına turnuvanın en etkileyici performansı sergileyen Pavlyuchenko takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra Hollanda Rusya kalesine daha fazla gelmeye başlarken, 86. dakikada Nistelrooy'un golü maça eşitliği getirdi ve maç 1-1'lik skorla uzatmalara gitti.

Uzatma dakikalarında daha fazla risk alan Rusya 112. dakikada Torbinskiy 116. dakikada da Arshavinîn golleriyle Hollanda'yı 3-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Kaynak

Yaa nere gttiler daha final oynayacaktık beraber :)

arshavin diyorum başka bişi demiyorum ....

vay be
ben hollanda 3 atar diyordum
tam tersi oldu
helal olsun

icimede dogmustu varya zaten isveci bayaa ezmislerdi hic sasrmadm

arshavin mükemmeldi bu kadar hızlı bi forvet her takıma lazım

rusya harbi hak etti yarı finali, hollandadan cok üstün bir oyun oynadılar ozellikle arshavin zhirkov ikilisi esti resmen

maç 1 0 rusya olunca 3 1 alır hollanda dedim rusya aldı 3 1 helal olsun adamlara hiç kopmadılar müthiş top oynadılar...

arshavin çok süper oynadı helal olsun rusyaya.

Geri