3 Siteye SponsorLuk TekLifim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Partizan

New member
Reaction score
0
3 Kisiye 2 sene boyunca domain ve host konusunda sponsor oLmayi dusunuyorum..

Domain'i de host'u da ben aLicam fakat; icerikte forum olmayacak.. Portal tarzi, cogu siteden farkLi ozgun, telif hakki bizzat site sahibine ait oLan siteler icin gecerlidir bu tekLifim..

Kendine guvenen arkadaslar dusuncesini acikLayici bir sekilde yazarsa bende ona gore iLgiLenmeyi dusunuyorum.

Host Windows'da oLur Linux'da fark etmez. Domain isteniLen uzantida 2 seneLik aLinicaktir.

Herkese koLay geLsin.

tamman arkadaş ben kabul ediyorum

mail yasak..

Partizana teşekkür ediyorum

Tutturduk bi forumdur gidiyoruz. herşey gibi türk milleti olarak bu forum olayının da suyunu çıkarttık. bilmem hangi ilin bilmem hangi ilçesinin X köyünün forumu yok böyle bişey ya.
okul sitesi forum
haber sitesi forum
bilgisayar sitesi oda forum
estetik, görsellik, yaratıcılık diye bişey kalmayacak walla.

TEKRAR TEBRİKLER PARTİZAn

Arkadaşım yapılabilecek en kolay şey forum olduğu için forum yapıyoruz. Herkez süper derecede asp php biliyor da mı oturup kendi sitesini yapmıyor? Bu bilgilerle yapılabilecek site sınırlı zaten

valla ben sitemde Fantazi basketbol oyunu yapıyorum (henüz bitmedi) onu için sponro arıyorum

mustii' Alıntı:
tamman arkadaş ben kabul ediyorum

msnden görüşelim xxxx

msn adresi vermek yasak kardeşim

sanirim kendini o duzeyde hisseden biri yok henuz.

partizan ben yapacm ama forum .. ama girişler flashlı olacak portal yani . kendi dizaynım ama gene forum olacakda .. mesela flash bi site olacak .. sonra anasayafa dosyalar dokuman ve foru fln olcak :) pm atarasn gorusuruz..

Partizan Ben bi site yapıyorum sıfırdan Bi Ardaşlık sitesi kodlama bitmek üzere host falan bakıyorum sağdan soldan kalite bişi olacak çeşitLi RekLamlar düşünüyoruz Gazete Radyo v.b sponsor aramıyorum ama görüşebiliriz

cadde14 dıe bı sıte wardı bılmem bılırmısın dawetle uye falan alınıo arkadaslık sıtesı ole bısey olursa neden olmasın

partizan bende düşünüyorum ama tamamı benim kodlamam deil bazı yerleri benim kodlamam domainimde var windows host sponsoru olmak istiyorsan konuşalım forum bölümüde olucak ama çok süper bi site olucak kodlaması bitti.portalıda var portal bölümünde özellikleri süper

kardeş banada sponsor olursan çok sevinirim bak 1 site üzerinde çalışıyorum 1 anasayfa olcak full flash ordan ya harika tüm ROCK gruplarını içeren hangi gruba tıklarsa onun formuna ve oraya ait sayfaya yönlenecek ayrıca her gurubun hem kendine ait özel chat sistemi kurcam hem resim paylaşım isitemini hemde birşeyler uplaod etme sistemini kurcam yani şöle açılıyım mesela ŞEBNEM FERAHA TIKLADIN o sayfada hem forum olcak hem chat hem resim hemde dosya upload etme olcak bölece tüm grupları tek bir çatı altında farklı yerlerde toplıya bileceim ilgilenirsen mesaj atarsın akrdeşim ayrıca eğer sponsor olursan banerinide sitemde taşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri