3 Kent...3 Tanga...

türkler hezaman şaşırtıcıdır :D:D

abi bu türbanlılardan harbi korkacaksın..kuytu kafelerde sarmaş dolaşlar hep..facebook ta online people dan çıkmıyolar hiç!!!insanın içiyle dışı bir olacak abi:)

istanbuldaki harikaymıs eleleleririrriimmm titititiriiyyooo yazaayaaammııyoyoyorruumum :D

şunlara bakın ya wıy belki kız farketmeden otururken yanlışlıkla olan bıseydır bende bır turbanlı olarakdan hepınızın kafasını kırcamm:Sopa:hhsopa ayrıca bu demek degıldırkı bı turbanlı tanga yada başka bısey gıyemez çeken utansın derim:slap

bu tip fotoları bence planlı ve bilerek çekiyorlar. zaten kızın diğer elbiseleride kapalı değil yani karalama kampanyası. bu tip bölücü gazlara kimse gelmesin. gavur gazları cumhuriyetten beri bizi birbirimize düşürüyorlar.

bence hiçte komik değil, bazı seylerin insanın içinde oLacağının kanıtı bu resimLer...

kesinlikle ilginc bu resimleri biraz daha yaymak lazim :D ama onlarda hakli canim basi kapali mi kapali gerisini ne onemi var

en yakışanıda istanbul,farklı bi gizem uyandırıyor insanda

evet trajikomik kelimesine örnek verilmesi gerekirse bunu vrebilirz....
Ha ama günümüzde kriter şu olmş: "baş kapalı olduu için sorun yok" böyle olnca başı kapatıp her şei çözüveriolar bunlar

türbanlı kızın tek suçu kıyafetinde özensiz yani belinin açılacağını hesaba katıp önlem almalıydı..iç giyimde herkes istediğini giyebilir elbette bu kimseyi ilgilendirmez...

benim memleketim ayrı memleketim.

Geri