3.5.x problem

Matriarch

New member
Reaction score
0
vBulletin Version 3.5.* te üye olmayanların postları görmesini nasıl engelleriz birde hide hack kurdum ama nasıl kullanılır bilmiyorum :eek:

Hack'in içeriği üye olmayanlar yani ziyaretçiler, anasayfayı, konu başlıklarını, threadları görebilir fakat konunun içine girmek istediğinde karşısına "üyelik" sayfası çıkar, yani atılan mesajları göremez...

showthread.php 'yi açıp alttaki kodları bulun;

PHP:
if (!($forumperms & CANVIEWOTHERS) AND ($thread['postuserid'] != $bbuserinfo['userid'] OR $bbuserinfo['userid'] == 0))
{
    print_no_permission();
}

hemen altına şunu ekleyin;

PHP:
###DENY NOT LOGGED IN (USER 0) AND USERS AWAITING EMAIL CONFIRMATION (GROUP 3)###
if($bbuserinfo['userid']==0||$bbuserinfo['usergroupid']==3) print_no_permission();

Admincp >> Ziyaretçi Kullanıcı Grubu ayarlarından da "görebilme" izinlerini "evet" yapın...

$bbuserinfo[username], bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir: Hatası veriyor :(

Matriarch' Alıntı:
$bbuserinfo[username], bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir: Hatası veriyor :(

$bbuserinfo[username] dedıgın sey yerınde Nıck yazar..Yukardakı kodlamalarda yanlıs yaptın herhalde

// check forum permissions
$forumperms = fetch_permissions($thread['forumid']);
if (!($forumperms & $vbulletin->bf_ugp_forumpermissions['canview']) OR !($forumperms & $vbulletin->bf_ugp_forumpermissions['canviewthreads']))
{
print_no_permission();
}
if (!($forumperms & $vbulletin->bf_ugp_forumpermissions['canviewothers']) AND ($thread['postuserid'] != $vbulletin->userinfo['userid'] OR $vbulletin->userinfo['userid'] == 0))
{
print_no_permission();
}

Dediğin yere ekliyorum ama olmuyor defalarca denedim.

aLLa aLLa.Kodlar dogru ben kendı sıteme yapmıstım aynısı.. yarına kadar sabret Prowl gelır yardımcı olur..tamam

hocam bende yapamadım engeleme oldu ama ben (admin)de dahil olmak uzere kimse giremedi siteye bende kodu kaldırmak zorunda kaldım yardımcı olursan sevinirim.

ben bunun için kodlarla oynamak gerektigini sanmıyorum.

admincp >>> kullanıcı grubu yöneticisi >>> kullanıcı gruplarını yönet

buradan Guest kullanıcı grubunun ( Unregistered / Not Logged In ) izinlerini ayarlayın. kodlara yada eklentiye gerek kalmayacak:D forumun görebilir gibi seyleri evet, mesaj yazabilir. konuları görebilir gibi olanlarıda hayır yapın. tamamdır:D ben oyle yaptım işe yarıyo. kodlarlada ugrasmıyorsunn

Bir türlü olmadı aşağıdaki hatayı veriyor

b0aa51cfa0.jpg

dil dosyasını yükledim ama değişen bir şey yok sadece $bbuserinfo[username] yerinde nickim yazıyor yine girişe izin vermiyor :(

dediğin yöntem 3.07 de çalışmıştı ama bunda olmadı bir türlü

Geri