3 Üyeye Rapidshare Premium 1 Aylık Ücretsiz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılanlara başarılar.

Ah Ben KatıLabiLseydim Konuya Boğardım AduLtu
:durdurun :durdurun

HoCuS sağol abi, güzel düşünmüşsün de admin, s.mod ve modlar bide biz a.modlar çekilsin bakiym bi. yönetimde zaten var... üyeler sevinsin azcık = )

Not: Kazanancak üyelere teşekkürler. Umarım forum çöplük olmaz. Arkadaşlar paylaşım yapacaksınız verilmiş konuyu tekrar verme gibi bişey yapmayacaksınız. Lütfen dikkatlice yarışalım ki devamı olsun, böyle yarışmalar daimi olsun...

ben katılmak istiyorum...

tabe 1 ay içinde ban yemessem:durdurun ...

bende varım linklerimin sonunda mutlaka by_apoyirmi6_(HackHell) olacaktır. tabi şifreside aynı olacak

açılsın bakem konular ! Bu arada konu açan arkadaşlara teşekkürlerimi sunrarım. Umarım önemli paylaşımlar yaparlar...

adminler s. modlar modlar bir sorum olacak forumlarımıza full album tek parça halinde mp3 koyabiliyormuyuz acaba

HaYIR dostum mp3 yasak, tek de albüm olarak da..

Bu arada katılmak istiyorum yazanları ben not alıyorum. 1 ay geçince konuları sayılıp kontrol edilecek merak etmeyin.

ben katılmak istiyorum......hadeee hayırlısııı....hehehehe

bende katılcam ama o kadar upload edecek dosyam yok.. fakat bilgi beceri kabiliyet, sevgi dostluk, barış, kardeşlik, arkadaşlık, aşk, mutluluk var:D kabul görürseniz eğer:p bide hadi %0,000001 lik bile kazanma ihtimalim olsa bile kazndığımı varsayarsak limitli adsl kullanıom:D buda iflas bayrağına eşit oluo:)

nie o kadar düşük kazanma ihtimali derseniz HH deki bütün üyelerlin katılması sonucunda öyle bi olasılık sonucu ortaya çıkıo...

güzel uygulama
hackhelle yakışır =)

ben de katılıorum

ben de katılıorum
:victory :biggrin :victory :biggrin

Konuyu açalı 17 gün oldu elde var sıfır açıkcası hayal kırıklığı yaşadım

daredevil_off dışında

Katılmak istiyorum yazan kişilerin çalışmaları (!) Yani tabi abartılı bişeyler beklemiyorduk zaten de

ULTRa_ABuZiTTiN - 2 paylaşım konusu

adres63 - 0 konu

A S M E N - 2 paylaşım konusu

anadol - 0 konu

apoyirmi6 - 7 tane online video konusu açmış [sayım dışı]

crazyowl - 1 online vid. konu [sayım dışı]

tw makines - 4 online video [sayım dışı]

goksan11 - 0 konu

BlueLive - 1 paylaşım konusu

toys_hell - Açtığı konular copy/paste sadece yazı 3 tane nitelikli konusu mevcut

milyonkafa - 0 konu

hakarete uğramış gibi hissettim..

daradevil_off Upload Area için başvurdu, konularına bakıp eklenecektir.
Hayal kırıklığı yaratan bu kampanya da maalesef 17. gününde sona ermiştir.

10-15 konu açsaydınız bari en azından bişeyler yapmış olsaydınız haketmek için. sağlık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri