Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Derbederin: Kamyon önünde artistik pozLar veren müstakbeL Edebiyat Öğretmeni =)
SonsuzLuğa: AbLam konu ne oLursa oLsun iyi niyetini muhafaza etmesini biLir,BeLkide abLaLığında en büyük gerekLiLiğidir bu,
Deerparty:AzınLıkta oLan Ümraniye takımından,HızLı yaşayan rapsever,Ağzında bakLa ısLanmaz biri
feryall- Kpss sınavına girdi kendisi inşallah hayırlısı olur. eftalya-Forumda aktif ve paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan bir arkadaşımız. zu_zu-Forumda sevilen bir üye.
Antu - : Eski FB bölümü modu...Halı saha maçları falan organize ederdi. O zamanlar Hackhell popülasyonu oldukça düşüktü ama insanlar birbirine karşı çok daha samimiydiler sanırım..Hatta Solariz in maçtan sonra baklavalara sponsor olduğunu falan hatırlıyorum :gulumseCocuk:
Majesties - Ustamız , uzun zamandır yok ortalarda,özletti kendini..
BlackSymbian - O da eski yöneticilerden , pek tanımazdım ama o da sıkı bir Fener Bahçe taraftarıdır..
Kırmızıkız:SevimLi mi sinirLi mi 2 senedir haLa çözemedim,sudoku gibi, Bir çözeceğim umudundayım =)
Sonerium: Forumdaki başarıLı üyeLerimizden,TopLumun görüşLeri aLmayı seven biri,
TubercuLum:Çok samimi değiLiz ama anlayışLı bir arkadaş oLması beni sevindirdi...