Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ReaL Tarafsız yorumlarına hayranım Kankam bulunduğu yere tesadüf eseri gelmediğini çok iyi anlatıyor çalışkan yönüyle
Madness Olaylara herkezin aksine daha soğukkanlı yaklaşan ßirisi. Olgun kişiliği ve yaladığı mürekkepleri de işin içine katarsak örnek alınması gereken ßirisi
ℓσя∂ : PoLat aLemdar'ı seviyor beLLi ki..Aktif bir üye
ULash : GüzeL bir isme sahip uLa$.. özeL bi anLamı var uLa$ isminin bende
Ekin : Tanımıyorum oyunda 2.kez kar$ıma çıkan birisi
rebel eski bir üye keşke geri gelseler ya,hiç yoklar artık
country severim bu efeyi dans ve müzikten çok anlıyor.ve radyoda sesine bitmeyen yok,karizma sesi valla
jose marti tanışamadığım birisi ve oda pek görünmüyor.eski günlerdeki gibi sitede emeği olanlar hep olsa keşke
Karma: Her ne kadar bazı zamanLar Lekelenmeye çaLışıLsada nette gördüğüm en mert adamLardan.
Knockout: HackheLL'de iLk tanıştığım kişiLerden.2 sene ne çabuk geçmiş...
Naxisa : Bi ara çok sık görüyorduk HUT'daydı.ŞimdiLerde pek yok ?
SAHRANİL....ekledigi smileyleri cok seviyorum ayrica avatarları cok hos
Madness....iyi birisi yardimsever sitenin olmazsa olmazlarindan
LOOPUSED...iyi sevimli üye
oyunun amacı eğlenmek kalkıp da herkesi sevin demiyorum sevmediğiniz kişiler olabilir ama burda kalkıp da özellikle arkasından konuşmak sadece konuşanın kalitesini ortaya koyar lütfen dikkat edin bu hususa o kadar da zor birşey istemiyorum amaç kesinlikle EĞLENMEK