2yıllıklara askerlik düşmesi

Dusuncesınden dolayı konu acan arkadaslara mıllıyetcılık ayagına yatıp hakaret edenler ceza alır.Kisilerin Turklugunu ,vatan evladı olma unsurunu sizler belirleyemezsiniz.Lutfen bu konuda yapıcı ve kurallara uygun elestırıler getırın..

Savaslar artık askerle degil, ekonomik gucle cok ileriye gitmis savas teknolojileriyle yapılıyor..Askeri gucun olmasıda faydalı bı unsur ama onumuze koyup askerlık surelerıne baktıgımızda haksızlık var gibi gozukuyor bu konuda.
Destekliyorum..

Yaf soru önergesi'nde meslek yüksek okulları ve teknik lise mezunlarının kısa dönem askerlik yapması vs. gündemde! iki yıllık gitmesin meslek lisesi gitmesin ee kim gitsin askere...!!!!1

Şu anda güvenimizin en önemli dayanagı TSK'dır yani asker gücümüzdür onu da bitirmeye çalışıyorlar !!

Türk ewladı olarak biraz daha çıkarsal düşünmemeli bence !

Ben 4 Yillik Okuyorum Bence 15 Ay Fazla Yeterince Genc Var Bu Vatanda Ortasini Bulsunlar Herkes Esit Askerlik Yapsin Ben 5 Ay Yapacagim Ama Ortasi Olsun 8 Ayda Yapmaya Hazirim

merhaba bende 2yıllık mezunuyum ve suanda askerdeki 5 nci ayım doldu.dört gözle bekliyorum yasanın cıkmasını.çünkü askere gelirken arkada cok sey bıraktım.askere gidicem die istediğim bi işe girmedim.fakat askerlik bitene kadar bulmuş oldugum avantajlarıda zamanla kaybediyoruz.çünkü zaman çok hızlı akıo ve hiç bişey oldugu yerde durmuyor.umarım en kısa zamanda cıkar ve yürürlüğe girer buna herkesin ihtiyacı var.

arkadaslar askerlıgı nıye yasamınızda onayak olan bırsey gıbı dusunuyorsunuz kı bıraz farklı yonlerden bakmak gerekır...bı ıs kaybedersın daha guzelını bulursun ama ulkenı kaybedersen hıc bır sey bulamazsın...

arkadaslar askerlıgı nıye yasamınızda onayak olan bırsey gıbı dusunuyorsunuz kı bıraz farklı yonlerden bakmak gerekır...bı ıs kaybedersın daha guzelını bulursun ama ulkenı kaybedersen hıc bır sey bulamazsın...
Ben askere gitmeyince vatan eldenmi gidiyo =)
olaya biraz geniş ve akıllı bakarsanız eleman haklı.. yokmu bu ülkede sadece askerden yırtmak için okuyan ? hanginiz seve seve gitti ana ocağından askere ?
Heleki şu dönemde bende gitmek istemiyorum ama mecbur gitcez =)
Birileri çatır çatır toprağımızı satsın bizde geri kalanları tırnaklarımızla savunmaya çalışalım =) oldu başka ?

Bence sokakta gezen adamı zorla 2 senelik okutmaya yarayacak bir uygulama..Alakasız bölümlere yazılıp askerlikten kaytarmaları artıracaktır.
Bunun için kıbrıs a yazılıp okuyorum gösterenler vardı onların işi daha kolaylaştı..Belki 2 seneliklerin puanları 4 seneliklere eşit olur :D

Geri