2Pac Nice MutLu YıLLara :-)

Gangsta rapta 2pactan deLikanLısı yoktu,yerini kimse doLduramaz ..
2pac , Ja ruLe , The game bu 3 Lü vazgeçiLmezim..

adam soygunda vuruldugunda ılk lafı ne hastahane ne bısey bana bi sarımLık cigara verin :D :D

adamın kralısın tupac --------- Thug Life..

son olarak söylüoRum ki : Tupac Resurrection !! ; )

2pac , Ja ruLe , The game

Hadi the game neyse o da gangsta style.ama ja rule kim be?Piyasadan silindi:D

***adam soygunda vuruldugunda ılk lafı ne hastahane ne bısey bana bi sarımLık cigara verin:D:D

VE vurulduğunda bişey oldumu diye ilk baktığı yer daşşaklarıymış:VE bir resmi vardırki "ı don't give a fuck" lafının anlamını taşırki bu resimde 5 el kurşun yedikten sonra sedyede kanlar içindeyken fotoğrafççılara orta parmağını göstermesidir :D

tupac i seviyorum saygıyla anıorum o bir rap doğayeni ama lütfen kendinizi böle şeylere kaptırmayın ona saygı duyabilir çok sevebilirsiniz ama hiç bişey insanın kendiinden kıymetli değildir lütfen bi insan için karakterinizi yapınızı zedelemeyin (bu tupac için değil genel olarak söylüorum)
yazıkadam ölmüş saygı duyarsın ve allah rahmet eylesin dersin bu kadar biz müslümanlarada bu yakışır herkese her dine saygımız var ve her tür insanın müziğini dinleyebilioruz ne güzel

paylaşım için teşekküreler sevgiyle anıyorumm tupac i ve onu çok sevdiğimi belirtiorum onun freestyle larıyla büyüdüm diyebilirim
mutlu yıllara tupac seni seviyorum

ßen Allah'a Peygambere inanmıyorum..

ßu Adama Tapıyorum.. ßenim Tanrım ßu..

Odam Zaten ßu Adamın ResimLeriyLe DoLu..

Önündede EğiLirimde ßa$ka ßi$eyde Yaparım..

ßen Hiç ßi Zaman MüsLüman OLduğumuda SöyLemedim..

Tek Tanrı ve TapıLacak Tek ki$i Tupac ßenim için..

Sizin inancınızada Respect ( Saygı Duyarım )

bunun yazdığı tapma kelimesi gerçek anlamda

PaT!€nT;3051699' Alıntı:
ya deer bence de tapmak kelimesi hoş olmamış oraya..

ewt tapmayın dinleyin sadece

deer tapıoruz derken ? tapma boşver Elhamdülillah muslumanız beya:D
babm duymasın :D hahahahhaehuhuhuhu

bu kadar kişi yanlış anlamış halbuki sen orada yanlış anlamışsın deer gerçek anlamda tapma kelimesini kullanmış ...

Sadece Yaşına veriyorum Rh ....

Daha bu konuya yorum atmiyacağım ....

Rh yaşının oLgunLuğu herkesten fazLa taşıyor, sadece yaŞına weriyorum sözünü hakedebiLecek son kişi biLe oLamaz..
Deer'in kim oLduğunu neye inandığını biLen biLiyor..Kısa hava çaLalım Lütfen ;P

olur mu öle sey = )))

adamın felsefesi belkide milyonlarca kişiyi etkilemiştirki bi taneside benimdir onu kutlamıycaz da kimin doum gununu kutlucaz = ))

buarada guzel bı hatun baslıgında ben bu kıza tapıyorum yazsaydın bu kadar dıkkat cekmezdin deer ... hep sen suclusun arkadas ; )

tanımam ama allah rahmet eylesin

Madem müsLümansın müsLümanLıkta her inanca saygı duymak gibi bişiyin de buLunduğunu biLmen Lazımdı..Barış da müsLüman bende eLhamdüLiLLah müsLümanım ama aLper abinin inancına da saygı duymak Lazım dimi genç?İstediğini yazabiLir kendi insiyatifinde..Bu arada sen anLayamazsın zaten..Mahsun kırmızıgüL sevgisi değiL bu üstad sevgisi

Puahaha öyLe bi yazmışsın ki sanki 45 yaşına geLip kemaLe ermiş de yukardan yukardan öğüt veren forum amcaLarımız gibisin :) Neyse ben de senin yaşına veriyorum..TakıL kafana göre..

üstadından da saygından da yazacağın yorumdan da başLatma
o mesajını ordan siL gözüm görmesin
serseriLiğin Luzumu yok!

Furkan Abinden özür diLiyorsun herkesin içinde
Burdan başka da birşey demiyorum sana Mert efendi
şu özenti kopukLuğunuz yetti sanırım artık

olur mu öle sey = )))

adamın felsefesi belkide milyonlarca kişiyi etkilemiştirki bi taneside benimdir onu kutlamıycaz da kimin doum gununu kutlucaz = ))

buarada guzel bı hatun baslıgında ben bu kıza tapıyorum yazsaydın bu kadar dıkkat cekmezdin deer ... hep sen suclusun arkadas ; )

ßizim insanLarımızın Sevgi Saygı AnLayı$ı ßu kadar i$te.. ßazıLarının ßeyni Yıkanır.. ßazıLarı kendi Secimini Yapar..

ßen ßi kere OLsun $u Forumda islam konusuna konusuna Girdimmi..?

size sadece acıyorum...

Sana katıLıyorum.. Ama GüLmekten..

2Pac Shakur GeLmi$ Geçmi$ En ßüyük $arkıcı DeğiL, En ßüyük ßesteci DeğiL..

Fakat Tupac Shakur kısacık Ya$amında Müzik Yaptığı küfürLü konu$tuğu, Sıradan OLmayı Reddettiği için SürekLi kovaLandı itiLip kakıLdı.. Sonundada VuruLup ÖLdürüLdü..

2pac Shakur Her $eyden Önce FarkLı ßir insandı ve her türLü FarkLıLığı Yok Etmeye kararLı Ho$görüsüz OdakLar Onu Hiç Rahat ßırakmadıLar..

ßu Adamı Tanıyanda Her $eyden Önce ''FARKLI OLMA HAKKI''nı Savunan insanLardır..

Çünkü ßir TopLum, FarkLı OLana Sevgi ve Saygı OLmasa ßiLe, Ho$Görü Göstermeyi Hayatın ÖnemLi ßir kuraLı OLarak ßenimsemezse,

Ne AmerikaLıLarın 11 EyLüLLer'i ßiter ßu Dünyada Nede TürkLerin 20 kasımLar'ı..

2Pac Shakur GeLmi$ Geçmi$ En ßüyük $arkıcı DeğiL, En ßüyük ßesteci DeğiL..

Fakat Tupac Shakur kısacık Ya$amında Müzik Yaptığı küfürLü konu$tuğu, Sıradan OLmayı Reddettiği için SürekLi kovaLandı itiLip kakıLdı.. Sonundada VuruLup ÖLdürüLdü..

2pac Shakur Her $eyden Önce FarkLı ßir insandı ve her türLü FarkLıLığı Yok Etmeye kararLı Ho$görüsüz OdakLar Onu Hiç Rahat ßırakmadıLar..

ßu Adamı Tanıyanda Her $eyden Önce ''FARKLI OLMA HAKKI''nı Savunan insanLardır..

Çünkü ßir TopLum, FarkLı OLana Sevgi ve Saygı OLmasa ßiLe, Ho$Görü Göstermeyi Hayatın ÖnemLi ßir kuraLı OLarak ßenimsemezse,

Ne AmerikaLıLarın 11 EyLüLLer'i ßiter ßu Dünyada Nede TürkLerin 20 kasımLar'ı..

Aynen katılıyorum...

Geri