ne yazıkkı vurularak öldü o yüzden erken öldü yanibu adam kim ya böle biyografisi filan varmı koyarmısınız neden erken ölmüş nedir hikayesi ?
ne yazıkkı vurularak öldü o yüzden erken öldü yanibu adam kim ya böle biyografisi filan varmı koyarmısınız neden erken ölmüş nedir hikayesi ?
ßen Allah'a Peygambere inanmıyorum..
ßu Adama Tapıyorum.. ßenim Tanrım ßu..
Odam Zaten ßu Adamın ResimLeriyLe DoLu..
Önündede EğiLirimde ßa$ka ßi$eyde Yaparım..
ßen Hiç ßi Zaman MüsLüman OLduğumuda SöyLemedim..
Tek Tanrı ve TapıLacak Tek ki$i Tupac ßenim için..
Sizin inancınızada Respect ( Saygı Duyarım )
PaT!€nT;3051699' Alıntı:ya deer bence de tapmak kelimesi hoş olmamış oraya..
ewt tapmayın dinleyin sadece
deer tapıoruz derken ? tapma boşver Elhamdülillah muslumanız beya
babm duymasın hahahahhaehuhuhuhu
Madem müsLümansın müsLümanLıkta her inanca saygı duymak gibi bişiyin de buLunduğunu biLmen Lazımdı..Barış da müsLüman bende eLhamdüLiLLah müsLümanım ama aLper abinin inancına da saygı duymak Lazım dimi genç?İstediğini yazabiLir kendi insiyatifinde..Bu arada sen anLayamazsın zaten..Mahsun kırmızıgüL sevgisi değiL bu üstad sevgisi
Puahaha öyLe bi yazmışsın ki sanki 45 yaşına geLip kemaLe ermiş de yukardan yukardan öğüt veren forum amcaLarımız gibisin Neyse ben de senin yaşına veriyorum..TakıL kafana göre..
olur mu öle sey = )))
adamın felsefesi belkide milyonlarca kişiyi etkilemiştirki bi taneside benimdir onu kutlamıycaz da kimin doum gununu kutlucaz = ))
buarada guzel bı hatun baslıgında ben bu kıza tapıyorum yazsaydın bu kadar dıkkat cekmezdin deer ... hep sen suclusun arkadas ; )
size sadece acıyorum...