2Pac Nice MutLu YıLLara :-)

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
2Pac Amaru Shakur

2pac_01.jpg

Doğum Tarihi
06/16/1971

3_28-3-329-686_20031126145351.jpg

Ölüm Tarihi
07/09/1996

Poster_26766.jpg

Gerçek Adı
Lesane Parish Crooks

noshirt1.jpg

MC New York, 2Pac, Makaveli (the don)

thug1.jpg

SaygıyLa Anıyorum..

TAPIYORUM.

SaygıyLa anıyoruz... Gerçekten TAPIYORUZ =)

Rap'çi değiLim ancak Rap dinLiyorum.Rap'i bana dinLettirmeye zorLayan birkaç üstaddan birisi.
Rap'in dehası.
SaygıLar

böyle bir hristiyan adama nasıl tapıyorsunuz anlamış değiLim ...

tamam güzel muzik yapabilir ama tapıyoruz lafı üstelik hristiyan bir adama tanımadığınız birisine çok yanlış ...

böyle bir hristiyan adama nasıl tapıyorsunuz anlamış değiLim ...

tamam güzel muzik yapabilir ama tapıyoruz lafı üstelik hristiyan bir adama tanımadığınız birisine çok yanlış ...

Yuh! Yuh! Yuh!

Din ayrımı yapıosun, bide marifetmi$ gibi soLuosun utanmadan..
Hristiyan oLsa ne farkeder? Nası bi düşünce tarzıdır bu ya.. YeminLe insanı zorLa ateist edersiniz..

ewt tapmayın dinleyin sadece

BU ŞAHSIN ÖLÜM NEDENİ NE?
bilen yazsın bi zahmet.
Ölümünün üstünden 12 yıla yakın zaman geçmesine rağmen hala rap dünyasının en büyük ismi kabul edilir.

Öldürülmediğine dair iddialar halen devam etmektedir. Birçok hayranı hala ölmediğine inanır. Öldürülmediğine dair iddialardan en çarpıcısı öldükten sonra çıkan bir klibinde (Toss it Up), o öldükten sonra çıkan bir ayakkabıyı giymesidir. Better Dayz albümünde yer alan This Life I Lead adlı şarkının bir yeri tersten dinlendiğinde 2Pac'ın " Evet, hayattayım ve sizi özlüyorum" dediği duyulur. Ölümüyle ilgili çelişkiler devam ederken, 7 sayısı ile ilgili ilginç teorilerde vardır. Tupac yerel saate göre öğlenden sonra 4:03 te hayatını kaybediyor. 4+3=7, 7 gün hastahanede kalıyor. Ayrıca bir klibinde, Tupac ve bir kız odaya girdiklerinde odadaki saat 4:03'ü gösteriyor. Bir insan nasıl olurda öldüğü saati klibine koyabilir? Çoğu hayranına göre o İsa gibi geri gelecektir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Tupac_Amaru_Shakur

Yuh! Yuh! Yuh!

Din ayrımı yapıosun, bide marifetmi$ gibi soLuosun utanmadan..
Hristiyan oLsa ne farkeder? Nası bi düşünce tarzıdır bu ya.. YeminLe insanı zorLa ateist edersiniz..

aslında tartışma çıkmasın diye susacaktım ama orada TAPMAK kelimesi üstelik kocaman kocaman yazılması çok yanlış ...

Ben din ayrımı yapmıyorum .. Herkezin düşüncesi farklıdır inancı farklıdır ..

Tapıyorsunuz madem onun uğruna öLün nasıl bir tapmakdır bu sözde mi yoksa reel demi ?

MüsLümanlık sınırları çerçevesinde tapmak sözcüğü biLe geçmemiştir .. Secde olarak vurgulanmıştır .. o zaman bu adamın resmini koyun önünde değilin tapın o adama ....

Rap dinlemek farklıdır
Hayranı olmak farklıdır
sevmek farklıdır

TAPMAK yukardaki 3 şeyden o kadar ayrıki ..

Daha fazLa bu konuya cevap yazıpda tartışma çıksın olay çıksın istemiyorum ..Eğer 2 mesajımdanda rahatsız olan pm atabilir ...

"Tapmak" Lafını gerçek anLamıyLa kuLLanmadığımızı anLayamadıysan diyecek sözüm yok.

2Pac Put değiL? Tanrı değiL?

MüsLümanız bizde merak etme ;) Ve de ahLak, din dersi vermeye kaLkma kimseye.. Tartışma istemiosan da tartışmaya açık cümLeLer kurma o zaman =)

KoLay geLsin..

ßen Allah'a Peygambere inanmıyorum..

ßu Adama Tapıyorum.. ßenim Tanrım ßu..

Odam Zaten ßu Adamın ResimLeriyLe DoLu..

Önündede EğiLirimde ßa$ka ßi$eyde Yaparım..

ßen Hiç ßi Zaman MüsLüman OLduğumuda SöyLemedim..

Tek Tanrı ve TapıLacak Tek ki$i Tupac ßenim için..

Sizin inancınızada Respect ( Saygı Duyarım )

Hayatımda müziği olmasa belkide yaşayamayacağım , küfürbaz , agresif ,devrimci ve asi ruhlu abimiz.İyiki doğdun.Allah rahmet eylesin:D

ßen Allah'a Peygambere inanmıyorum..

ßu Adama Tapıyorum.. ßenim Tanrım ßu..

Odam Zaten ßu Adamın ResimLeriyLe DoLu..

Önündede EğiLirimde ßa$ka ßi$eyde Yaparım..

ßen Hiç ßi Zaman MüsLüman OLduğumuda SöyLemedim..

Tek Tanrı ve TapıLacak Tek ki$i Tupac ßenim için..

Sizin inancınızada Respect ( Saygı Duyarım )

tövbe tövbe..

Geri