29 Ekim Buluşması Bilgiler. Tüm Hackhell üyelerini Bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
i164881_1.jpg

29 Ekim 2006 Saat 11:00'de Anıtkabir Aslanlı Yol Girişinde Bütün Vatansever Kemalist'ler Toplanıyoruz...
Bu Zorlu Günlerde Vatanımızın Sahipsiz Olmadığını Herkese Göstermek İçin Bütün Vatansever Kemalist'leri Bu Buluşmaya Bekliyoruz...​

ilginizden dolayı teşekkür ederim

Sayın react0r davetimizi yayınladığınız için size ve HackHell'e çok teşekkür ediyorum...arkadaşlar biz orada TKT olarak bulunucaz..(sitemizin reklamını yapmamak için adres vermiyorum..ama google dan çok rahat bulabilirsiniz..) Bütün Vatansever Kemalist'leri orada bekliyoruz...sayı bakımından biraz kalabalık olacağız..burdan gelecek arkadaşlar beraber gelirlerse sizi daha rahat bulmamız açısından kolaylık olur...sorusu olan varsa [email protected] msn adresim bana ulaşabilirsiniz..Saygılarımla...

Hocam Ben Her 29 Ekimde Kesinlimle Giderim Su Tsirt İsine Gelincede Bende Baskı Makinası Var İsterseniz Tsirtlere hackhell Yazabilirim

kim kim gelicek kesin konuşalım
bi mani çıkmazsa ben gelirim

Ben istte olduğum için gelemeyeceğim ama yüreğim anıtkabirde atamın yanında olacak..Bugünü bize armağan için çok mutluyum onun gibi biri bidaha gelmezx bu dünyaya herkesin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri