Rakam önemli değil ,yüklü bir para bana çıksa; Hiçkimseye söylemem. Gizli bir hesap açtırır parayı oraya yatırırım. Sonra kendimin ve kardeşimin borçlarını öderim ama kardeşimin haberi olmadan. Sonra memlekete gider bir ev satın alır,içini mükemmel bişekilde döşerim anne ve babamı o eve yerleştirir, iyi bir hastanede tam teşekküllü muayene ve tedavilerini yaptırırım tabi kendimin,kardeşimin, eşimin ve çocuklarında. Aynı şekilde kardeşimede ev alır evin içini en iyi şekilde döşerim tabi haberi olmadan sonra süpriz yaparım. Gelelim kendime ve ev halkına; Kimsenin haberi olmayacak dedimyaa buna ev halkıda dahil , önce kendime memleketten güzel bi ev alır içini zevkime göre döşerim, sonra iyi bir araba ve balık hobimi icra edebileceğim bir sandal alırım. Etrafa 1 bilemedin 2 ay yetecek kadar para bırakıp, tatile giderim, nereyemi? şu an bilmiyorum ama karar vermem çokta zor olmaz sanırım

Şimdi sorduğunuz soruyu duyuyorum ; bukadar para harcıyacaksın ama kimsenin sana piyango çıktığını söylemiceksin nasıl olacak o? diye... Şöyle anlatayım o zaman; harcadığım para nekadar? 3 ev ve eşyalar+1 araba+sandal = atıyorum 500.000 yada o civar bende diyeceğimki bana 550.000 para çıktı harcadım bitti... Tatile gelince o kolay mesleğim gereği göreve gittim diyeceğim. Tabi zamanlama çok önemli herşey için doğru zamanı bekleyeceğim. Sonra bankada olan paradan kimsenin haberi olmayacak. Arada bir gideceğim görevlerde yaşamanın nasıl bişey olduğunu keşfedeceğim

)) Tüm bu olaylara eş zamanlı olarakta etrafımdaki insanları ölçüp biçeceğim. (hiç bişey almamışken en başında ) Eşim kardeşim dahil (anne ve babam hariç) etrafımda var olan her insanı tek tek deneyeceğim ve eski yaşanmışlıklarla harmanlayıp kanaat notunuda ekleyerek 100 üzerinden puan vereceğim, yeterli puan alanları geleceğimdeki planlara dahil edecek, zayıf not alanları ise bu planlarımdan uzak tutacağım.Yeterli not nedir diye kendime sordumda şimdi emin değilim ama en azından benim zor zamanımda yanımda olanlar kazanır. Akabinde ve detayında olay sadece para... ve gücü belli, mesleğimi bırakmam heralde şimdilik böyle düşünüyorum ama işimde çok rahat hareket edeceğim kesin

Günler gelip geçerken parayı yatırım araçlarında değerlendirip en azından değerini korumasını sağlarım öyle çok faizci değilim

Zevk aldığım işleri yapmaya zaman ayırırım, etrafımda yardıma muhtac insanları araştırır ve kimden geldiğini onlara söylemeden yardım ederim. Etrafımdaki kötü insanları tespit eder onların bir şekilde cezalandırılmalarını yada düzelebilecek olanların düzelmesini para ile sağlayabilirsem bunu yaparım. Gizli param benim gizli gücüm olarak kalacak ve nihayetinde ölümlü dünya bu, iyi bir avukat aracılığı ile kalan paradan ancak ben öldükten sonra herkesin haberi olacak şekilde . Kalan paranın % 10'u eşime %10'u kardeşime %10'u anne babama (sağ iseler) değise çocuklara aktarılacak(bu para çocuklara emekli maaşı gibi verilecek), kalan %70 para çocuklar 15 yaşına gelince %10 , 20 yaşına gelince %20 , 25 yaşına gelince %10, 30 yaşında kalan %40 verilecek diye hukuki bir miras anlaşması yaparım. Biraz detaylı olmuş ama olsun önemli olan fikir alışverişi belkide bu yazımı okuyan sizlerden birine bu para çıkar ve burada yazdıklarımdan belki esinlenir de bir faydam olur