25milyonYTL size Cıksa Ne Yapardınız?

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Evet arkadaslar yılbası haftası ve her yerde aynı muhabbet var size 25000000 YTL cıksa ne yapardınız planlarınız ne olurdu...

3-4 manken alır birde tekne alır dünyayı dolasırdım....

Yeni Bir hayat Kurardım kendıme En guzelınden Bır araba alırdım Bırde en Mutevazısınden şöyle Guzel Bir ev . Amcamın ıslerı kesat Ona destek olurdum mesela ... Kalan paraları Bankaya yatırır Colugum cocugum Olursa bir gun benım Yasadıgım sıkıntıları cekmesınler dıye onlara guzel bır yasam Hazırlardım ...

demiRöreN borcuNu veRiRdiM sooRa sıNı aNLadıN seN knKa :hhmanD

Dırek bu memleketı terkederdım :D

Geçen rüyamda gördüm piyango bileti alıyordum sadece bu kadar gerisi yok ama almayı düşünüyorum eğer çıakrsa ne yapmamki ya:biggrin:durdurun

üniyi bırakırdım :hhmanD

Bana çıkacağını hiç zannetmiyorum ama hayırlısı ne ise o olsun yatırım , yardım , farklı sektörlere
girme iş büyütme gibi değerlendirmeler de bulunurdum ama en önemlisi ihtiyaç sahibi birilerine çıksın diyorum.

Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. alttaki haberi bir okuyun isterseniz. para geldi diye akıl gitmesin. gelecek her şeyden önemli.

Piyango talihlisi donarak öldü
Milli Piyango'dan 30 yıl önce kazandığı büyük ikramiyeyi kısa sürede bitirerek sefalet içinde yaşayan Mehmet Sarıoğlu, Sarayköy'e bağlı Tırkaz köyündeki barakasında soğuktan donarak öldü

RAMAZAN ÇETİN Denizli DHA

Çiftçilik yapan Mehmet Sarıoğlu (81), 30 yıl önce Milli Piyango'dan büyük ikramiyeyi kazanınca, İstanbul'a taşındı. Uzun yıllar İstanbul ve büyük şehirlerde yaşayan Sarıoğlu, ikramiyeyi 10 yılda bitirdikten sonra köyüne dönerek, yaptığı barakada yaşamaya başladı. Ancak 4 yıl önce barakasında sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle yangın çıktı. Yangında barakayı ve eşyalarını kaybeden Sarıoğlu sokakta kaldı. Köylüler, aralarında para toplayarak yeni bir baraka yaptırdı ve Sarıoğlu, çevredekilerin yardımlarıyla yaşamını sürdürmeye başladı.

Eski biletler yastık altında
Saıoğlu'nun iniş - çıkışlarla dolu bu yaşamı, bir hafta önce hazin şekilde sona erdi. Köy bekçisi İbrahim Kıyak, Sarıoğlu'nun 5 gündür ortalıklarda görünmemesi üzerine önceki gün barakaya gittiğinde, yaşlı adamın cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Sarıoğlu'nun cenazesi Sarayköy Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Yastığının altından eski piyango biletleri ve listesi çıkan Sarıoğlu'nun donarak öldüğü belirlendi. Sarıoğlu'nun cenazesi yakınları tarafından salı günü alındı ve Tırkaz Camii'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Zeynep Alkan (60), büyük ikramiye çıktıktan sonra amcasının yakasını şanssızlıkların bırakmadığını belirterek "Amcam sefalet içinde öldü" dedi.
Tırkaz Muhtarı Mehmet Karabacak da, Sarıoğlu'na şansın hayatta bir kez güldüğünü, ondan sonra hep ağlattığını söyledi.

korktum laaa...! istemem bana çıkmasın..ben böylede mutluyum:))

madem klasik bi soru gelmiş bizde klasik bi cevap verelim demi yanii
karıyı boşardım sıfır mercedes alırdım:D:D:D:D:D

bana cıkması imkansız çünkü oynamıyorum

Ben yinede bu parayı istemem çünki 25 milyon para mı ...gelin ben vereyım cebımden bozukluklardan cıkar nasıl olsa

Walla ne yapacağımı şaşırdım şimdiden....

Rabbim Bana öyle Bir Para Versinki Ne beni Çıldırtsın Nede Azdırsın Yetdigi KAdarı İle versin Herşeyin Hyırlısı..

Geri