...::: 220 km'yi 1 Viteste Gitmiş :::...

oLdness_07

The Darkness
Altın Üye
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
Amerikali bir kadın Budapeşte'de bir Citroen C4 kiralamis ve Budapeşte'den
Pecs'e (220km) gitmis. Bütün yolu 1. viteste gitmiş, Çünkü arabanın otomatik vites oldugunu düsünmüs!

12162ce.jpg

21831ox.jpg

41213en.jpg

31500gd.jpg

Bu durumda bunun sırtına binip saatte 100 km hızla koşturmak lazım bakalım onun motor nolacak :)

ben de 1. viteste araba 220 km ye ulaşıyo sandım :D ne zeki kadınmış ya arabanın sesinden de mi anlamamış :D

yuh ya haşat olmuş araba :D

motor yanarken hiçmi koku almamış ya.kadın+araba=felaket

klasik bayan şöför hatası diycem ama bütün bayanlar üzerine alınmasın gerçekten iyi kullananlarda var:D

yok ya bu kadarda değil hızından sesinden herşeyinden anlar petrol istasyonuna girse bile ordakiler söylerbaşka birşey vardır bunda

kadın sürücü kendine yakışanı yapmış kadın sürücüleri hayranlıkla izlemeye devam ediyoruz

bir insan 220 kmde bunu nasıL anlamaz :D

o saniyede arabanın çıkardığı sesten anlamak lazım

o arabanın resimdeki araba olduğu ne malum ya?
tamam motor yansın falan da tüm sistem nası bu kadar yanar?
ya da yanabilir mi? (bilmişlik taslamayalım;))

18.jpg

bir aralar şu resimdeki olayıda bir kadının yaptığı söyleniyordu; ama iddia ve asıl olaya bakalım:

Bir kadının iş seyahatindeki kocasına gönderdiği fotoğrafın arkasında "market dönüşü gaz ve fren pedallarının yerini karıştırıp, Ferrari'ni biraz çizdim, umarım beni bağışlayabilirsin" yazmaktadır. Fotoğraf: GERÇEK, Hikaye: SAHTE. Olayın aslı ise şöyle; cep telefonunu arabasının içine düşüren genç adam, dikkatsizliği sonucu bir Ferrari ve iki moto***leti bu hale getirdi. Ortaya çıkan zarar yaklaşık 200 bin dolardı.

internette her görülene ve söylenilene bence inanmamak gerek. belki doğrudur ama belkide değildir. :D

Geri