22,50 Euro'ya Yat Alınır mı?

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Online alışveriş, bazılarının hayatını büyük ölçüde kolaylaştırsa da, bazen de kabusa çevirebiliyor. Almanya'da AllesAuktion.de adlı müzayede sitesini kullanan ve 6 metrelik yatına "minimum teklif" belirlemeyi unutan internet kullanıcısı için kesinlikle ikinci durum geçerli. Binlerce dolar değerindeki lüks yat, sadece 22,50 Euro fiyatla satılınca, yat sahibi elbette "sitedeki teknik hataları" gerekçe göstererek satışın iptali için mahkemeye başvurdu.

Ancak Alman mahkemesi, teklif veren tarafı haklı bularak, satışın gerçekleşmesini kararlaştırdı. Yat sahibinin, satıştan vazgeçmesi için 12.000 Euro ödemesi gerekiyor. Eğer internet üzerinden değerli bir malınızı satışa çıkaracaksanız, siz siz olun minimum teklif miktarı(minimum bid) belirlemeyi unutmayın.

hehe supper ya bıze denk gelmez kı ole seyler

Zaten BugÜn Yarin Gİdecem 1 Dolara Verseler Almam :)

tühya kacirmisim yati :saskin 22,50 € ne ki burada :)

La ben 50 euro werim bana wersin...
:hhmanD

yatın sahibi 12 bini öder ama adam durduk yere 12 bin euro kazandı

üstüne 8 euro daha verip gemi alırım be:D

böyle biseyde yine 2004 de ebay.almanyada olmustu üniversite ögrencisi bir genc acik arttirma ile tam hatirliyamiyorum miktari ama 100 euro civariydi sanirim ferrari satin almisti sonra satici yanlislik oldu diye mahkemeden mahkemeye kosusturuyodu:durdurun.sonuc ne oldu yanliz bilmiyorum

Güler misin ağlar mısın ya ,yazık adama , gitti gül gibi yat :clap :clap :clap

o deilde dier adam durduk yerde 12.000 € kazanacak :D

yatı bırak motor wermezler bıze o paraya:D

valla satın alan çok şanslıymış =)

Geri