2050 Yılında İstanbul Boğaz Köprüsü

demek böle olacak yaa photoshop hali bile üzücü

desene o zaman köprüye gerek kalmıyacak yolu direk içinden geçiririz ya aptallaşmayın hiç deniz kururmu hadi içme suyu bitecek derseniz inanırım ama bu çok aptalca geliyo desene 2050 yılında dünyada su kalmıyacak unutmaki dünyanın %70 sularla çevrili

arkadaşlar denizler yükselmiyomu buzullar eridiği için bence denizin içinde sadece uç kısımları görünen bir çalışma olsa idi daha inandırıcı olurdu gibi geldi kuruyan doğal kaynaklar

dünya bir iklim değişimine giriyor olması normal

hyr katılmıyolrum çok gerçekçi olmuş suların yerini lep kumlar kaplamış ellerine sağlık

Kuraklıktan Bu Hale Gelınecekse Hava Neden Kapalı Yagmurlu Gıbı Bence Cok Sacma Olmus Ayrıca Derınlıkte Goz Onunde Bulundurulmamıs.

Daha gerçekçi olması için deniz tabanına atılmış oto lastiği, kola kutusu, plastik atıklar gibi nesneleri de bırakmak lazım:)
Yine de güzel.

harbiden böyle olablir yani kötü oldumya :(

Bunu unutmuşsun hacı.:victory

f_worldwaterfm_cdf600b.jpg

bencede dogru olabılır o yıllarda koprunun halı :D

2050 yılına kadar kim öle kim kala :D

hehe ;stanbulda deniz kurursa yerine binalar biter... Bence denizi kaldırırken binaları ve insanları koysaydın daha iyi olurdu:))

Küresel ısınma 2050 de bu hale getireceğini sanmıyorum.bu karadenizde değilde akdenize uyarlama birşey yapsaydın bu tarz daha yaratıcı olur diye düşünüyorum.Çünkü kıtalarr her yıl kaymakta yaklasık yarım ila bir asır içerisinde Türkiye Kıbrıs ve komşu ülkeler birleşicek ve akdeniz ortadan kalkıcak bu yüzden daha gerçekci bir görüntü olurdu diye düşünüyorum

bunun için 2050 coq erken bence.......

Geri