2010'da darbe olur mu?

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
gul-konut-460_5132_334.jpg

'2010'da darbe olur mu?'

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CNN TÜRK'te gazeteciler Hasan Cemal ve Cengiz Çandar'ın sorularını yanıtladı. Kurumlararası çatışma yaşanmadığını söyleyen Abdullah Gül, yetki yorumlarında farklılıklar olabileceğini belirtti. Gül, '2010'da darbe olur mu?' sorusuna ise, 'Asla söz konusu değil. Bunu düşünmek TSK'ya karşı saygısızlık olur' yanıtını verdi..

KURUMLARARASI ÇATIŞMA

Ankara'da kurumlararası çatışma olduğu yönündeki yorumlara katılmadığını söyleyen Gül, "Bu söz konusu değil. Samimi olarak söylüyorum. Bunu söyleyenler Türkiye'nin yakın siyasi tarihini hiç yaşamamış gibi konuşuyor... Çeşitli yetki yorumlarındaki farklılıklardan dolayı sorunlar olabilir, buna çatışma denmez" dedi.

"Türkiye demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Referansımız Atatürk'ün söylediği muassır medeniyetlerüstüne çıkmaktır" diyen Gül, "Buraya gelmek için 1980'den bu yana anayasayı değiştirip standartlarımızı yükseltiyoruz. Bu standartların yükselmesi sürecinde toplumun herkesiminde adaptasyon sorunu yaşanıyor. Bunda herkesin payı var" dedi.

Cengiz Çandar'ın, "Diyelim ki çatışma yok. Olmaması kurumlararasındaki eşgüdümü sağlamanızla mı oldu, yoksa bu süreçte hukuk mu işledi?" şekilndeki sorusuna Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye sürekli bir şekilde standartlarını yükseltiyor. Bu hükümetleri de aşmıştır. Bir çeşit reform süreci içindeyiz. Bunlar yapılırken hatalar olabilir. Gidişata bakıldığında Türkiye'nin çok güçlü bir ordusu vardır. Ordumuzla gurur duyuyoruz. Ben Türkiye'de hukukun ve demokrasinin işlediğini, tüm kurumların hukuka bağlı olduğu bir ortamın oluştuğuna inanıyorum" dedi.

Gül, "Siyasi tarihimizi bilen bir kişiyim. Bundan sonra işimizi düzgün yapmamız lazım. Çok iyimserim bu lonuda. Kurumların üstüne düşeni hakkıyla yaptığını düşünüyorum. Uygulamada sorunlar olabilir. Aksaklıklarla uğraşmak hepimizin görevi. Kurumları temsil edenler bir araya geliyoruz. Düzenli görüşmelerimiz var biliyorsunuz" diye konuştu.

Devamı ..

Ekli dosyalar

• gul-konut-460_5132_460.jpg
    gul-konut-460_5132_460.jpg
    22.7 KB · Görüntüleme: 6,059
valla askeri darbeyi kimse bilemez de...ekonomi böyle giderse, kuruşlarla maaşa zam yapıp; misli misli TL lerle mal ve hizmetlere zam yapılırsa, halkın darbesi çok uzak değildir sanırım...

Halk darbeside Ülkemiz için felaket olur...

şu zam haberlerini bi incele istersen...gelecekten ümidi kesmiş bir halk kitlesi ne yapar sence?veya tersten soralım soruyu; kaybedecek neyi var ki insanların...durum gerçekten çok vahim....

Bir de eskiden insani ilişkiler vardı...insanlar bir birine borç para verir, borç para alırlardı...sağolsun bu hükümet bunu da bitirdi...Ne dedi 2005'te:KREDİLERE ALIŞACAKSINIZ...

2009 da krediler...kredi kartları vatandaşın ensesinde patlayınca ne dedi?BANA MI SORDUNUZ KREDİ KARTI KULLANIRKEN.....

EEEEEE....olacağı bu haliyle....

o dönemler geride kaldı ama hala darbe zihniyeti taşıyan insan çok.. özellikle chp zihniyeti maalesef iktidar olmak için darbelere bile arka çıkar vaziyette. daha geçen gün antalya belediye başkanı apaçık darbe imasında bulundu.. zannediyorlarki darbe olunca millet eskisi gibi sus pus oturacak.. çok beklersiniz...

o dönemler geride kaldı ama hala darbe zihniyeti taşıyan insan çok.. özellikle chp zihniyeti maalesef iktidar olmak için darbelere bile arka çıkar vaziyette. daha geçen gün antalya belediye başkanı apaçık darbe imasında bulundu.. zannediyorlarki darbe olunca millet eskisi gibi sus pus oturacak.. çok beklersiniz...

darbe zihniyeti falan taşıyan yok...yaptıklarıyla yüce divan korkusu yaşayanların, mağdur pozisyonu yaratıp, iktidardan düşmemek adına yarattıkları bir fobi bu...anla artık dostum...

darbe zihniyeti falan taşıyan yok...yaptıklarıyla yüce divan korkusu yaşayanların, mağdur pozisyonu yaratıp, iktidardan düşmemek adına yarattıkları bir fobi bu...anla artık dostum...
ne olacak yüce divanda asacaklarmı ak partilileri. ne korkusu korkusu olan ergenekona bulaşırmı. korkanlar eskilerde kaldı.. arkaşım insaf.. sözle ve beyanlar ortada, tavırlar ortada.. ergenekonun avukatıyım diyenlere ne denir...

ne olacak yüce divanda asacaklarmı ak partilileri. ne korkusu korkusu olan ergenekona bulaşırmı. korkanlar eskilerde kaldı.. arkaşım insaf.. sözle ve beyanlar ortada, tavırlar ortada.. ergenekonun avukatıyım diyenlere ne denir...
sayayım mı?

- arabuluculuktan 1.000.000 doları cebe indirenler
- memur maaşı ile gemicik alanlar....
- 2006 'da Irak'ın Kuzeyi'ne girmemek için Dubai 'de sadece 1.000.000.000 dolara imza atmaya kalkıp 2007 seçimleri için 2.000.000.000 dolar harcıyanlar(kıyaslayınız)
- Şehitlere kelle bebek katiline sayın diyenler
- 2-B karmaşasını meclisten geçirecek olanlar
- vakıflar yasa tasarısını hazırlayıp meclisten geçirecek olanlar...
- ruhban okullarını açacak olanlar...
- usulsüz , çocukları için mısır ithalinde film çevirenler...
- daha iki gün önce tatilini residance da geçirenler...
- ülkenin köklü devlet kuruluşlarını haraç mezat satanlar...
- kayıp trilyondan yargılanması gerekenler...

daha saymakla biter mi sence?

Allahu Alem bencede darbe dönemi bitti şu an can şekişme dönemindeler.Sadec can sıkacaklar şu ayette anlatılmış inşaAllah.
Şeytandan Allah'a sığınırım...

Onlar, Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar. Oysa Allah, kendi nurunu tamamlayıcıdır; kafirler hoş görmese bile.Saff-8

Ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Oysa kâfirler istemese de Allah, kendi nurunu tamamlamaktan başkasını istemiyor.Tevbe-32

Bu ayette ağızlarıyla tabiriyele yani müteşabbih anlatılmış demekki son kere can havliyle çırpınacaklar her yolu denecekler örneğin halkı devlete kışkırtmak askerden soğutmak ki hedeflerin en önemlilerinden gerilim ortamı yaratmak Kurtuluş savaşındaki gibi işte istanbul değilde bu sefer tüm türkiye gidiyo milleti telaşe vermeye çalışacaklar anladığınız üzre.

Ama Allah(cc) ne diyor ne kadar çırpınsalar boşa inşaAllah Ben nurumu tamamlayacağım diyor.
İstedikleri yolu denesinler Rabbimiz herşeyden haberdardır hiç korkum yok tersine böyle oldukça içim kıpır kıpır oluyor.

Onlardan öncekiler de hileli düzenler kurmuşlardı; fakat düzen kuruculuğun (tedbirlerin, karşılık vermelerin) tümü Allah'a aittir. Her bir nefsin ne kazandığını O bilir. Bu yurdun sonu kimindir, inkâr edenler pek yakında bileceklerdir. RA'D-42

Allahu Alem bencede darbe dönemi bitti şu an can şekişme dönemindeler.Sadec can sıkacaklar şu ayette anlatılmış inşaAllah.
Şeytandan Allah'a sığınırım...

Onlar, Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar. Oysa Allah, kendi nurunu tamamlayıcıdır; kafirler hoş görmese bile.Saff-8

Ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Oysa kâfirler istemese de Allah, kendi nurunu tamamlamaktan başkasını istemiyor.Tevbe-32

Bu ayette ağızlarıyla tabiriyele yani müteşabbih anlatılmış demekki son kere can havliyle çırpınacaklar her yolu denecekler örneğin halkı devlete kışkırtmak askerden soğutmak ki hedeflerin en önemlilerinden gerilim ortamı yaratmak Kurtuluş savaşındaki gibi işte istanbul değilde bu sefer tüm türkiye gidiyo milleti telaşe vermeye çalışacaklar anladığınız üzre.

Ama Allah(cc) ne diyor ne kadar çırpınsalar boşa inşaAllah Ben nurumu tamamlayacağım diyor.
İstedikleri yolu denesinler Rabbimiz herşeyden haberdardır hiç korkum yok tersine böyle oldukça içim kıpır kıpır oluyor.

Onlardan öncekiler de hileli düzenler kurmuşlardı; fakat düzen kuruculuğun (tedbirlerin, karşılık vermelerin) tümü Allah'a aittir. Her bir nefsin ne kazandığını O bilir. Bu yurdun sonu kimindir, inkâr edenler pek yakında bileceklerdir. RA'D-42

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN...Yüce Allah'ın her ayetini işine geldiği gibi olur olmaz şeylere yorumlayan Molla zihniyyetini biyerlerden hatırlıyorum ben ama çıkaramadım...Dostum ne alaka ya...

Yüce dinimizde iftira ile ilgili o kadar ayet var iken ben sana şunu sorayım:BU KADAR İÇERİ TIKILAN İNSANDAN SENCE HİÇ ZALİMCE HAKKI YENEN, İFTİRAYA UĞRAYAN YOK MU?Bunların hakkını aramamız gerekmiyor mu gerçekten müslüman isek?

PESSS.....Sizden korkulur arkadaş....

gene ergekona konuyu dayamışınız helal.:p

masum onlar darbe hayal ediyorlardı .hayal kurmak ne zaman şuç oldu ehuehehe :p

harbi insaf o kadar belge döküman var hala aynı ...masum insanlar ehuehehe :p

gene ergekona konuyu dayamışınız helal.:p

masum onlar darbe hayal ediyorlardı .hayal kurmak ne zaman şuç oldu ehuehehe :p

harbi insaf o kadar belge döküman var hala aynı ...masum insanlar ehuehehe :p

darbeyi ergenekon yaptıracktı demediniz mi?Tsk kuvvetleri cuntacı darbeci demdiniz mi?Tabii ki bu ergenekona gelicek konu...

senin konuları özümseyemediğini düşünüyorum...

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN...Yüce Allah'ın her ayetini işine geldiği gibi olur olmaz şeylere yorumlayan Molla zihniyyetini biyerlerden hatırlıyorum ben ama çıkaramadım...Dostum ne alaka ya...

Yüce dinimizde iftira ile ilgili o kadar ayet var iken ben sana şunu sorayım:BU KADAR İÇERİ TIKILAN İNSANDAN SENCE HİÇ ZALİMCE HAKKI YENEN, İFTİRAYA UĞRAYAN YOK MU?Bunların hakkını aramamız gerekmiyor mu gerçekten müslüman isek?

PESSS.....Sizden korkulur arkadaş....

Bu ayet direk bu dönem için değil işari anlam olarak.
Bak şimdi Kur'an ın işaAllah 1. anlaı(direk alınma haram helal nmaz vs.)
3. Anlamı
4. Anlamı
5. Anlamı
bunlarda işari ve Ebcedleri mesela bu ayetlerin Ebcedlerini al hayret verici tarihler çıkıyor.

İkincisi bak bakalım hepsimi demişim yoksa suçlu olanlar mı sen şimdi bana kontgerila darbe güzel midir diyorsun?
Yüzyıllardır kurunun yanında yaş yandı İslam dnyaya hakim olana kadar da olacak.
Yeni bişi değil ki.Direk saldırma ben sana aynısını yapıyormuyum.

sayayım mı?

- 2006 'da Irak'ın Kuzeyi'ne girmemek için Dubai 'de sadece 1.000.000.000 dolara imza atmaya kalkıp 2007 seçimleri için 2.000.000.000 dolar harcıyanlar(kıyaslayınız)

ülkede ne kadar fikir garibanı varsa bunlara sarılır olmuş
ve amaçları fikir sunma değil , refleks muhalefet

eh be kardeşim şunların bi ispatı , bi tutarlı yanı var mı ?
bari ispatlayın , bi yerlere dayandırın
bahsettiklerinin hepsine cevapları erdoğan verdi , google amcana sor sana versin cevabını

lüks otelde tatil yapmak ne demek ya ?bunun neresine kulp taktın ?
3 kuruş görmüş ayılar oralarda tatil yapacak ama ülkenin başbakanı yapamayacak öyle mi ?
güldürmeyin adamı

--------------------------------------------------------------------

iftiranın ispatı için dokunulmazlığın kalkması lazım değildir
pisliğin kalkması için dokunulmazlığın kalkması lazım

ve chp her ne kadar bunu dile getirse ilk destek vermeyecek yine onlardır bunu bilmeyen yok
çünkü öyle bişey olursa eğer mecliste chp diye bi grup kalmayacak :goz:

sayayım mı?

ne sayacan kardeşim iftiralarınıza bu milletin karnı tok. ak partiye çamur atanların ertesi gün kendi pislikleri çıkıyor ortaya. ak partiyi savunma pozisyonuna düşürdün beni.. çamur at izi kalsın mantığını çok iyi biliyorsunuz.. yazdıklarının çoğu mesnetsiz ve bir kısmıda ne alaka idaalar.. ergkenekoncu hainlerinin yaptığı yolsuzlukları, hainlikleri ciltler dolusu kitap yazssan bitmez.. işte chp zihniyeti bunları savunuyor... bir damlada bize damlar belki diye... medya okadar ak partiye saldırmasına rağmen millet kime oy vereceğini biliyor. ne chp ye nede mhp iktidar vermiyor... cumhuriyet tarihinden beri chp diye parti var. tek partili iktidar dönemi dışında kaç sefer iktidar olabilmiş... yada neden hiç iktidar olamamış.. bu soruyu bir sor kendine...

Topunuz(akepe) boş konuştunuz gibi arkadaşlar vatana millete icraat lazım bu hükümet ne yapmış ?
Eski deyip beğenmediklerinizden Rahmetli özal'ı sevmezdim bazı yanlışları vardı..
Ancak adamın yaptıkları fiziksel olarak bir bir ortada bu hükümet ne yaptı o kadar borç aldığı para ve özelleştirmelerden elde edilen para ile ben anlayamadım .... Milyarlarca dolar nerede ?( belediyelerin yaptıklarını demiyorum ?) Diğer hükümetler zamanında iç ve dış borcumuzu ( oturma organımızın deliğini ) bilirdik şimdi onu bile bilemiyoruz gerçi bilsek ne olacak di mi ?
Atatürk'e o kadar muhtaç ki ; daha Atatürk zamanında kurulan fabrika ve çiftlikleri satıyor revüze edeceği yerde..

Geri