'2010 Kur'an Yılı' ilan edildi; etkinlikleri Başbakan başlattı:

tamam güzel hoş kuran yılı falan ama arada bide bilim yılı falanda ilan etmek gerek.ben buna karşı değilim ama ileriye dönükte,geleceğe,gelişmeye yönelikte kesinlikle etkinlik gibi birtakım şeyler yapmak gerekir.amerika avrupa deli gibi çalışıp ilerliyorlar biz onları yakalayabilirmiyiz teknoloji bilim yönünde hayır neden derseniz çünkü biz gelişiyoruz hızla diyelim ama adamlar yerinde mi sayıyolar tabiki hayır.zaten bizim gelişmemizide bizden başka kimse istemeyecektir...

yukardaki yazılara dikkat edilince....ki özellikle şu satır.
"Ama eğer Kur'an bir kesim tarafından hayat veren kitapolarak algılanıyor diğer bir kesim tarafından bunun tam tersi bir şekilde algılanıyorsa,
burada biz Müslümanları ilgilendiren çok ciddi bir mesele olduğu kaçınılmaz bir gerçektir."

Bu toplumun nasıl keskin bir bıçakla ikiye bölündüğüne en güzel örnektir. İşte kardeş kardeşi bu noktada vurur. İnsanları Tanrılarının indirmiş olduğu kutsal kitap ile baş başa bırakmayan ve o kutsal kitabı devamlı elinde tutarak siyasi menfaat ve güç kazandıklarını sanan kişileri tarih lanet ile anacaktır elbet. Bu gün dünya teörör İle İslamı bir arada görüyorsa eğer bunun sebebi İslamı kullanarak yönetmeye aday olan cahillerdir, İslamı insanların kalbinden çıkararak önlerine atanlardan hesabı yüce yaradan soracaktır kuşkusuz.

bu nasıl bir sözdür kendine gel arkadaşım öyle müslüman olmaz İsa(A.S.) Peygamber'de bizim peygamberimizdir.Bütün gönderilen Peygamberleri kabul ederiz biz müslümanlar

Ben ne dedim sen ne anladın .

Benim mesajımdan hz isa bizim peygamberimiz değildir hz muhammed dışında hiç bir peygamberi kabul etmiyoruz anlamını çıkarabilmek çok çaba sarfettmiş olmalısın.

Yazılanları anlamaya gayret etmelisiniz , anlıyamıyorsanız sorunuz , sormaktan utanmayınız zira anlama zaafiyeti yaşamak insani bir kusurdur yani aptal olma özgürlüğü var...

Bırakınız dini vaazları sayın başbakan.Allahla insanların arasına girmeyin. Dinden rant saglama,takiyecilik işiniz gucunuz din bezirganlıgı! başka referansınız varsa gösterin,yoksa ülkenin başından gidin!Kandıramazsınız,Kuran'ı iyi okusaydınız haramı,kul halkkını,yalanın,iftiranın ve halka eziyetin dinimizde yeri olmadığını ve sonuçlarınıda bilirdiniz. Dinimizi,Kuran'ımızı alet etmekle müslümanlık olmuyor.

Bırakınız dini vaazları sayın başbakan.Allahla insanların arasına girmeyin. Dinden rant saglama,takiyecilik işiniz gucunuz din bezirganlıgı! başka referansınız varsa gösterin,yoksa ülkenin başından gidin!Kandıramazsınız,Kuran'ı iyi okusaydınız haramı,kul halkkını,yalanın,iftiranın ve halka eziyetin dinimizde yeri olmadığını ve sonuçlarınıda bilirdiniz. Dinimizi,Kuran'ımızı alet etmekle müslümanlık olmuyor.

Açılım saçmalığı tutmayınca açılım için bu sefer din kullanılacakmış diye duydum şimdi onu araştırıyorum.

(hayyy Allah bende nerde duydum/gördüm diyordum meğer bu konuymuş.)

Bu konudaki mesajımın silinmiş olmasını protesto ediyorum....

Çakma müslümanlar( katolik/ isevi müslümanlar) uyduruk günler(zamanlar) icat edip kendilerini tatmin ediyor mevzu budur...
çakma müslümanlar ne demektir?katolik/isevi olarak belitmişsin ne demek bu?kimin nasıl müslüman olup olmadığı bizi ilgilendirmez.Kulunu sadece ve sadece ALLAH(C.C.) yargılar,affeder,bağışlar.müslümanlarda cehenneme girecek biliyorsun dimi

Geri