2009 Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi Grubu mu yoksa Gökhan Özen mi?

2009 Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi Grubu mu yoksa Gökhan Özen mi?

• Kullanılan toplam oy
    71

kayabey

New member
Reaction score
0
TRT 18-19 Mayıs tarihlerinde Rusya'da gerçekleşecek olan 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması için Hepsi grubuna ve popçu Gökhan Özen'e teklif götürdü.

Hepsi grubu ve Gökhan Özen, teklife henüz yanıt vermedi. Her sene yapılan 'Şarkı Türkçe mi olsun, İngilizce mi?' tartışmalarının bu sene de yaşanacağını söyleyen grup üyeleri teklifle ilgili "Hala düşünüyoruz" derken Gökhan Özen ise, "Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isterim. Düşünüyorum, görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

ikisi de çıkmasın çıkarın cem köksalı falan demir demirkan falan çıksın şaşırtıcı hızlı bir soloyla bağlasın milleti işte :D ama illa ikisinden biri olacaksa hepsi olsun da görsellik olsun gavur 1 kız açılıp saçılınca oyları basıyorsa 4 kızın bize rekor kırdırması lazım :D

eurovizyon önemlimiki burada kim katilsin tartismasini yapiyoruz?

yaw megastar adamımız war .. Tarkan onu koysalar .. 1. olacaz ..

ama iLLa bu ikisinden birisini seçmek gerekirse .. Hepsi oLsun bare..

aahahahahahahahahahahahah bence ismaiL yk bas gaza şarkısıyLa çıksın...:):):):):):):):D:D:D:D:D:D:D fena bişe oLur :D:D:D:D:D:)

Orda miLLetin gözLerine değiL KuLağına hükmetmek Lazım.
Ayrıca biLdiğim en berbat grup HEPSİ grubu.Saçma sapan $arkıLarı var (Hiç bana bakma oLmaz oğLan :saskin)

Ses bakımından gökhan özen derim !

Müslüm :D
12389198231 puanla gerı donerız :D
Orda dagıtırı herkese 1er jılet Allahh olay tamamdır

Bilmiorum Ama Her Sene Dalga Geçer Gibi Dandik Dandik Fruplarla Çıkan Ülkeler War Hatta Derece Alanlar Bile Wardı O Ülkelerden .... Türkiye Belki Öyle Bişi Deneyebilir .... Maksat Muhabbet

İkisinide dinlemiyorum fakat,hepsi grubu dansçı kimliği ile de tanınıyor sanırım.
Eurovision sadece ses ile değil,görsel olarakta birşeylerin katılmasını istiyor. 4 cici kızımız katılsın bence =)

Geri