2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Yaa ne gitmesi saçmalamayın.Daha geçen gün açıklama yapıldı böyle bir şey söz konusu değil diye

Bülent Korkmaz Galatasaray'a gelerek zaten kendine yazık etti.
İspanyol gazetelerde yazmaya başlamışlar.Bakalım neler olcak

Valla ikiside değerli futbolcular.....bence gitmemeşleri iyi olur...........

Galatasaray Forması Kutsaldır.
Beğenmeyen Gider.

Baros ve KeweLL bu haberLeri yaLanLayaLı çook oLuyr haLa bu haberLerin yapıLabiLmesi çok saçma..

Haber gerçeği yansıtıyorsa eğer ; ?

Galatasaray klubü geçmişiyle kültürüyle örf ve adetleriyle bu günlere kadar gelmiştir
gitmek isteyen hiç bir futbolcuya kal demeyiz kapı orada ancak güle güle deriz.

aRkadaşLaR ingiLizLer söyLüyo zaTen.. geçen söyLediLer fiLan da demeyin haber bu gün çıkTı zaTen ayRıca hiçbiR habeR ajansı kafasından başka biri söyLemiş gibi şeyLeR yazamaz ki bu AA ysa hiç yapmaz!Bence siz giTmesini isTemiyosunuz

L'Equipe de Schuster dedi

L'Equipe de Schuster dedi

9228_B_Schuster007.jpg

Yeni sezonda Galatasaray'ı hangi teknik adamın çalıştıracağına yönelik dedikodular ve spekülasyonlar Avrupa'ya kadar uzandı. Dün İspanyol basınında çıkan ve Galatasaray'ın Real Madrid'in eski teknik direktörü Bernd Schuster ile ilgilendiğine yönelik iddialara bir destek de Fransa'dan geldi.

Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe'te yer alan habere göre Galatasaray, Alman teknik adam Schuster ile anlaşmak üzere. Tarafların 1 yıllık sözleşme imzalayacağı, tarafların sözleşmenin uzatılmasında 1 yıllık opsiyon hakkına da sahip olacakları söz konusu haberde ileri sürüldü.

Çok isim yazıldı, daha çok isim yazılacak. Bakalım gelecek sezon Galatasaray'ın başında hangi teknik adam yer alacak.

Kaynak

G.Saray için son aday!

G.Saray için son aday!

7854_B_hitzfeld001.jpg

Galatasaray'da teknik direktör olarak ilk etapta düşünülen ismin ünlü Alman çalıştırıcı Ottmar Hitzfeld olduğu öğrenildi. Milliyet gazetesinin haberi şu şekilde;

Başkan Adnan Polat'ın, B.Dortmund ve Bayern Münih ile defalarca şampiyonluk yaşayan, iki kez dünyanın en iyisi seçilen deneyimli teknik adamı takımın başına getirmeyi istediği öğrenildi.

Yönetimin, Euro 2008'in ardından İsviçre Milli Takımı'nın başına geçen Hitzfeld'i ikna etmek için temaslara başladığı ve ciddi bir teklif yapacağı kaydedildi.

Futbolculuk kariyerinden sonra teknik adamlığa soyunan Hitzfeld İsviçre'de FC Aarau ile 1985'te, Grasshoppers ile 1989 ve 1990'da İsviçre Kupası'nı, aynı kulüple 1990 ve 1991'de lig şampiyonluğu yaşadı.

B.Dortmund'un başına geçen Hitzfeld 1995 ve 1996'da Bundesliga, 1997'de Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Kariyerinin en başarılı dönemini B.Münih'de geçiren tecrübeli teknik adam, 1999, 2000, 2001 ve 2003'te Bundesliga, 2001'de Şampiyonlar Ligi ve Kıtalararası şampiyonluk kupalarını kaldırdı.

Schuster - Saviola iddiası

Bu arada İspanya'nın Sport gazetesi Real Madrid'in eski hocası Alman Bernd Schuster'in sarı-kırmızılı ekibin başına geçeceğini ileri sürerken, Marca da Saviola ile anlaşma sağlandığını yazdı. Sport, Alman çalıştırıcının yıllık 2 milyon euro karşılığında Galatasaray ile prensipte anlaştığını, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde sözleşmenin uzatılacağını ifade etti. Haberde Schuster'in “Türkiye'nin önemli kulübünden gelen teklifi tereddüt etmeden kabul ettim” sözleri de yer aldı. Marca ise Galatasaray'a gideceği bildirilen Saviola'nın, Real Madrid'den aldığı ücret ödenmediği sürece yerinden kıpırdamayacağını ileri sürdü. İspanyol gazetesi, söylentilerin anlaşma sağlandığı yönünde olduğunu, ancak Saviola için 3 yıl karşılığında 10 milyon euroyu gözden çıkarılması gerektiğini hatırlattı.

Merino'nun talibi çok

İtalyan gazeteleri ise Galatasaray'ın, İtalya'nın Serie B takımlarından Salernitana'da forma giyen 26 yaşındaki Roberto Merino'yu transfer edebileceğini yazdılar. Perulu orta saha oyuncusunun Palermo ve Udinese'den de teklif aldığı vurgulandı. Galatasaray yönetimi İspanya'da yayınlanan iki haberi de yalanladı.

Kaynak

Ben Bu Transfer işinden Hiç Bir şey Anlamadım Neden Böyle Haberler Çıkarıyorlar.
Sabah Haberturk Yazmış Bülent Gitmiyor,Öbürü Bilmem Kim Geliyor,Okuyuculara Hiç Saygı Kalmamış.

Ben Bu Transfer işinden Hiç Bir şey Anlamadım Neden Böyle Haberler Çıkarıyorlar.
Sabah Haberturk Yazmış Bülent Gitmiyor,Öbürü Bilmem Kim Geliyor,Okuyuculara Hiç Saygı Kalmamış.

bu gazeteler herhalde kim kiminle nerede yapıyor oynayıp ordan çıkan sonuclara göre haber yapıyorlar :durdurun:durdurun

Haber Hemen Hemen Tüm Spor Medyasında Çıktı Ama GeLeceğini Sanmıyorum Keşke GeLse...

Geri