2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Dai fener zaten fortis ten uefa ya gidio
bursa yine gidemicekki uefaya gaLatasarayı gecmeye caLıssın o =)

tamam dai şimdi baktım puanlamaya doğru gs yi geçmek lazımmış.
neyse geçilmeyecek takım değil bizim maçlar kolay inş gidecek bursa uefaya
bende seneye bi vip kombine ayarlatim pedere de maçları izlerim.

walla onu bılmemde lyonu 3 sene sampi yaptı bence gelırse mukemmel olur ayrıca rijaard da var boşta oda mantıklı ınsallah mantıklı secım olur da gıder su aragones

evet doğru diyosunda güzel transferlerde lazım yoksa bi teknik direktörle olacak iş değil

Paul Le Guen Fenerbahce ye Doğru

Teknik direktörümüz Luis Aragones ile sezon sonunda yollarını ayırması beklenen F.Bahçe camiasını Le Guen heyecanı sardı. Yabancı bir teknik adam için çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli kulübün anlaştığı iddia edilen Fransız Teknik Direktör, başkanımız Aziz Yıldırım'ın kongredeki en büyük kozu olacak. Le Parisien gazetesinin haberine göre, Paris Saint Germain ile gelecek sezon çalışmayacağını kulübe bildiren Le Guen ile Fenerbahçeli yöneticilerimizin prensipte 2+1 yıllığına anlaştığı iddia edilmişti. 2.5 sezondur PSG'nin başında olan 45 yaşındaki teknik adam ile yapılan görüşmeleri Yıldırım'ın dikkatle takip ettiği ve başkanın seçimdeki en büyük kozunun Le Guen olduğu kaydedildi.

PSG'YE DE HAYAT VERDİ

Bu arada Le Guen 1998-2001 arası Rennes takımını çalıştırdı. 2002-2005 arası Lyon'a art arda üç şampiyonluk kazandırırken, sonra bu görevi bıraktı. Glasgow Rangers ile 2006-07 sezonunda üç yıllık anlaşma yaptı ancak ocak ayında başarısız sonuçların ardından ayrıldı. 15 Ocak 2007'de 17. sırada aldığı Paris Saint Germain'i kümede bırakmayı başarırken, bir sonraki sezon Lig Kupası'nı kazandırdı, ancak takım sezonu 16. bitirdi. Bu sezon ise iki sezondur küme düşme hattında yer alan PSG bitime 4 hafta kala 4. sırada yer alıyor.

Kaynak: http://www.fenerbahce.com/haber/33545/le-guen-geliyor.php

Bilica Fenerbahçemiz'de

Sivasspor Başkanı, Brezilyalı yıldızı F.Bahçe’ye satacağını Yıldırım’a müjdeledi...

Başarısız geçen bir sezonun ardından gelecek senenin takımını kurmak için düğmeye basan F.Bahçemiz ilk bombasını patlattı. Sezon bitiminde birçok oyuncuyla yollarını ayırmayı düşünen sarı-lacivertliler, Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Bilica ile her konuda anlaştı.

Avrupa'dan birçok talibi bulunan Edu ve Lugano ikilisinden en az bir tanesini Avrupa’dan bir takıma yollamanın hesaplarını yapan Yıldırım, bu ikiliden boşalacak yere hemen gerekli takviyeyi yaptı. Takımın iskeletini oluşturan bu mevkide artık sorun yaşamak istemeyen başkan, 2. yarının başından beri birçok oyuncuyu mercek altına aldı. Sivas’ın bu seneki başarısında aslan payına sahip oyunculardan Bilica’ya hayranlığını her defasında dile getiren başkan, bu oyuncuyu çok istediğini Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz’a iletti.

BILICA’NIN TALİBİ ÇOK

Türkiye'den G.Saray ve Trabzon’un yanı sıra Avrupa’dan da büyük kulüplerin transfer listesinde bulunan Bilica için 4 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Yiğidolar, yakın ilişkide oldukları F.Bahçe’ye hiç düşünmeden söz verdi. Yıldırım’la geçtiğimiz günlerde bir görüşme yapan ve Brezilyalı yıldız için aradaki bütün pürüzleri gideren Mecnun Odyakmaz, Yıldırım’a ’Basında Bilica’nın adı birçok kulüple anılıyor. Avrupa’dan da talipleri varmış. Ancak içiniz rahat olsun. Bilica F.Bahçe’nindir başkan’ yanıtını verdi.

YENİ HEDEF DAĞAŞAN

Kadroda revizyona gideceği hemen hemen herkes tarafından bilinen başkanımız Aziz Yıldırım, Bilica için Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz’dan ’olur’ yanıtını almasının keyfini yaşarken, bir yandan da takımdaki Brezilyalı oyuncuların ahengini bozmayacağı için sevinçli. Üstelik Sivas kanadıyla yaptığı görüşmelerde bu oyuncunun 4 milyon Euro’luk bonservis bedenilini de 2.5 milyon Euro’ya kadar indiren sarı-lacivertli yöneticilerimiz, şimdi de Yiğidolar’ın genç yeteneği İbrahim Dağaşan için girişimlere başladılar. Orta alanı çok koşan ve iyi pas yapan oyunculardan kurmaya niyetli olan Aziz Yıldırım’ın, bu transferi de birkaç gün içinde bitirmesi bekleniyor.

BİLİCA SHEVCHENKON'NUN PENALTISINI KURTARDI...
İzlemek için linke tıklayın...

http://www.sporx.com/sxtv/index.php?frm_id=11865

Kaynak: http://www.fenerbahce.com/haber/33533/bilica-fenerbahcemizde.php

Sivasspor Ve Ankaragücü Yönetiminden Teknik Heyetine Kadar Hepsi Fb'li Gayet Normal Karşılıyorum.
Lig Olsun Kupa Olsun Şu İki Takımın Fenerbahçeyle Olan maçları Ligimize Gölge Düşürüyor.

Sivasspor Ve Ankaragücü Yönetiminden Teknik Heyetine Kadar Hepsi Fb'li Gayet Normal Karşılıyorum.
Lig Olsun Kupa Olsun Şu İki Takımın Fenerbahçeyle Olan maçları Ligimize Gölge Düşürüyor.

Bu düşüncen bence yanlış eğer öyle olsaydı ligde şampiyonluk iddia sı olmayan Fenerbahce macı Sivas a satardı dostum ...

Hep İftira Hep Tahrik Hep HayaL.Başka İşin Yok mu Senin.

Sen DeğiLmiydin, İki Başkan AnLaştı Ligi Beşiktaş Kupayı Fener ALacakmış Diyen. ÜsteLik İsim Veremem Ama Ben Bunları Duydum Diyen.

Şimdide Yine çamur Atma Peşindesin.Transfer Haberini NereLere BağLadın.

Yine Şikayet edecem Haberin OLsun.

Lugano'nun yerine Bordon

Lugano'nun yerine Bordon

Fenerbahçe'de Lugano'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, gözler Almanya'ya çevrildi.

bordon_334.jpg

Sarı lacivertlilerin Schalke 04'ün defans oyuncusu Marcello Bordon ile ilgilendiği ve imzanın yakın olduğu öne sürüldü.

Schalke 04 kulübünde uzun yıllar danışmanlık yapan Adem Çukur, Fenerbahçe'nin Schalke 04 kulübünün defans oyuncusu Brezilyalı Marcello Bordon'u transfer etmek istediğini söyledi.

Schalke'nin Brezilyalı defans oyuncusu Marcelo Bordon, güçlü fiziği ve tekniğiyle Almanların vazgeçilmez futbolcuları arasında yer alıyor.
1.89 boyundaki 90 kilo ağırlığındaki Brezilyalı defans oyuncusu ile ilgilenen Fenerbahçe'nin 2011 yılına kadar mukavelesi bulunan oyuncu için Alman kulübüyle görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Daha önce Botafogo, Sao Paulo ve Stuttgart'ta oynayan Brezilyalı defans oyuncusu Marcello Bordon'un da Fenerbahçe'ye gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sarı lacivertlilerde önümüzdeki sezon Lugano'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak

Ben bi şey anlamıyorum... Bu Lucescu zamanında Beşiktaş ı Galatasaray ı çalıştırmış...3 büyüklerden kimin teknik direktör sorunu var hemen Lucescu...

Rıdvan Dilmen Bir Açıklamasında:3 büyükler her zaman teknik direktör için Lucescu yu istiyorlar...Çünkü sadece para için takımı oynatıyor ve "ÇİNGENE" dedi...

Bende aynen katılıyorum adam resmen çingene para nerde oraya gidiyor bi yerinde dur be adam nolur ya :D

Eline Sağlık...

Bence bu adam bize yaramaz bu oyuncuda bizim Edu gibi aşırı yavaş bi de 33 yaşına gelmiş bu saatten sonra oynasa nolur oynamasa nolur bu da para için oynar...Bence vasat bi transfer olur bu...

Ben bu hocayı tanımazdım...
Babam Fransa Ligi başında bana dedi PSG Paul Le Guen i almış ben tabii tanımıyorum sonra babam anlattı...Lyon da 3 sene sampiyon oldugunu PSG yi de aldı kümeden 4. belki daha da yükselicek...

Football Manager 2009 da istifa etmiştim Fenerbahce den takımın basına Paul Le Guen i getirmişlerdi :D

Macera Arama Fener Getir Luce'yi Rahat Et...

Luce'den Ötesi YaLan OLur...

Geri