2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Hakan: Shevchenko Fener'i Sordu

Galatasaray'ın ve Milli takımın eski golcüsü Hakan Şükür, Ukrayna'lı yıldız Andriy Shevchenko'nun kendisine Fenerbahçe'yi sorduğu iddilarını kabul etti.

Bu haber hakkında NTVSpor'un sorularına yanıt veren Hakan Şükür ise olaya açıklık getirdi ve Shevchenko'nun kendisiyle konuşup Fenerbahçe'yi sorduğunu doğruladı.

Kazakistan'daki stat açılışında uzun süre beraber olduklarını ve kalabalık nedeniyle soyunma odasında bekleyerek sohbet ettiklerini kaydeden Şükür, öncelikle Ukraynalı futbolcunun 'gelirim veya gelmem' kelimelerini kullanılmadığını ifade ederek; "Konuşmamızda Türkiye ile ilgili bilgi almaya çalıştı. Bilhassa da Fenerbahçe hakkında. Bütçe ile ilgili sorular sordu. Ben de yabancılarla ilgili bir sorun yaşanmadığını söyledim" dedi.

Kendisine 'Fenerbahçe'den teklif aldığı' hakkında bir yorumda bulunmadığını belirttiği oyuncuyla Türkiye ve sarı lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalması gibi konuları da konuştuklarını belirten Şükür; "Tekliften bahsetmedi ama böyle bir bilgi almaya çalışınca, Fenerbahçe ile ilgili dedikodulardan ötürü ben de böyle bir görüşe vardım. Soyunma odasındaki konuşmada Hasan da vardı" ifadelerini kullandı.

Kaynak IHA​

BirLeştiriLdi. . .

ölüsü yeter be şevanın ingiltere liginle türkiye ligi birmi?

Bu oyuncuyu tanıyorum
TR ligine göre iyi bir oyuncu
Fiorentinada da güzel işler yapıyor

Shevchenko açıklaması

fenerbahce100.jpg

Chelsea'nın Ukraynalı oyuncusu Shevchenko'nun Profesyonel Futbol Takımımıza transferi ile ilgili yayınlanan haberde adı geçen oyuncunun " Fenerbahçe 2 yıldır beni istiyor. Şu anda menajerimle pazarlık halindeler" yolunda çıkan haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Kulübümüz Ukraynalı oyuncu Shevchenko ile ilgilenmemektedir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü
KAYNAK

Borowski seferi!

haber_ic_158045.jpg

Aziz Yıldırım, Bayern Münih forması giyen Tim Borowski'yi renklerine bağlamak için Almanya'ya gitti.Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Christoph Daum'un önerdiği Bayern Münih'li futbolcu Tim Borowski'yi sarı-lacivertli renklere bağlamak için Almanya'ya gitti.

Almanya'nın spor internet sitesi olan Sport 1'in haberine göre 5 Milyon Euro değerinde olan futbolcunun Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım'ın, Daum'un istediği Borowski'yi transfer etmek için sabah saatlerinde Almanya'ya gittiği öğrenildi. Anlaşma sağlandığı taktirde, futbolcunun kampa katılacağı öğrenildi.

TİM BOROWSKİ KİMDİR ?

29 yaşında 1.94 boyunda olan Borowski iki ayağını da kullanabilen bir orta saha oyuncusu. Almanya Milli Takımı'nda toplam 33 müsabaka da forma giyerken, bu forma altında iki gol attı. Almanya Bundlesliga'da Werder Bremen ve Bayern Münih'in formasını giyen Borowski çıktığı 195 maçta toplam 28 gol attı. Futbolcunun Bayern Münih ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.İHA

Fenerbahçe'de yeni hedef Borowski

Christian Poulsen'den olumlu yanıt alamayan Fenerbahçe yönetimi, Bayern Münih'in Alman orta saha oyuncusu Tim Borowski için girişimlere başladı

1007timfb.hlarge.jpg

Tüm dikkatini dış transfere veren Fenerbahçe, tüm çabalarına karşın ret yanıtı aldığı Juventus'lu Christian Poulsen'in alternatifini Almanya'da buldu.

Sarı-lacivertilerin yeni hedefi Bayern Münih'te forma giyen Tim Borowski...

29 yaşında ve 1.95 metre boyundaki orta saha oyuncusu, 2008-2009 sezonunun başında Werder Bremen'den Bayern Münih'e transfer olmuştu.Alman oyuncu, geçtiğimiz sezon 6’sı ilk 11 olmak üzere 26 maçta Bayern forması giydi ve 5 gol attı.

Öte yandan Fenerbahçe'de, Daniel Güiza sıkıntısı ise soruyor. Kampa katılmamakta direnen İspanyol futbolcu, izin tarihini ayın 24'üne kadar uzatmak istediğini yönetime bildirdi.

Teknik direktör Christoph Daum ve yönetim kurulu şimdi, Güiza'yı kampın son birkaç gününe katılması için ikna etmeye çalışıyor.

kaynak: www.ntvspor.net

Guizayı niye ikna etmeye uğraşıyonuski gönderin gitsin zaten bi işe yaradığı yok !!

Fenerbahçe'den Ronaldinho açıklaması

Fenerbahçe Yönetimi bu akşam bazı TV'lerde son dakika haberi olarak giren ''Ronaldinho Fenerbahçe'ye imzayı attı'' haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Açıklamada Ronaldinho'nun transfer haberleri yalanlanırken şu görüşlere yer verildi...

''Bazı yayın kuruluşlarında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Brezilya'lı futbolcu Ronaldinho'yu transfer etmek istediği şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Bu tür haberler tamamen gerçek dışıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Ronaldinho ile ilgili herhangi bir transfer girişimi yoktur.

Asılsız haberler nedeniyle Fenerbahçe taraftarları ve spor kamuoyu doğal olarak bir beklenti içine girmektedir. Yalan transfer haberleri kulübümüzü ve camiamızı zor durumda bırakmaktadır.

Asılsız haber yapanları sorumlu gazetecilik konusunda daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Fenerbahçe Spor Kulübü

HÜRRİYET

Artık beklentimiz kalmadı iki senedir nekadar çürük adam varsa toparladılar piyasadan bu senede farklı bi beklentimiz yok yine kör topal bi adam bulup getirirler

Bir beşiktaşlı olarak o bombayı fenerden bende bekliyorum.
Ama bu bomba kesinlikle Ronaldinho olamaz.
Ronaldinho kolay kolay Türkiye'ye gelmez.Gelsede yaşı 34-35'i bulur.

Parayı gördümü öyle bi gelirkii kendi bile şaşırır.Biz çok gelmem gitmem diyenler gördük hepside geldi.Ama takımda dengeleri acayip bozar orası ayrı dava.

poulsen gelmezken fenere ronaldinho gelecegini sanmam 7-8 sene sonra belki :durdurun:durdurun:durdurun

Geri