2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Konuda Hakaret Varsa HakLısın, Ama Tartışma OLmayacaksa Konu Neden AçıLıyor =)

Hakaret Olduğu İçin SöyLemedim.Sonuçta İki Kulüptede Yabancı Hoca Hegomanyası Var.
Kişmden Daha iyi Verim ALacağını Düşünüyosa Onu Oynatıyor.BunLarda GeneLde KariyerLeri İspatlanmış Yabancı FutboLcuLardan Oluyor.Arda BiLe Takımda Şans BuLamadı ve VesteLde Kendini İspat Ettikten Sonra Takıma Döndü.Bence Bizim Türk Futbolcusuna ProfosyoneLLiği AşıLama ve Öğretme Gibi GeneL Bir Problemimimiz Var.

OnLarı Özer Ve Sercan'La Bir Mi Tutuyorsun =) Bu AdamLarın Hangisi MiLLi Takıma YükseLdiLer Veya Ligde Bir Etki YarattıLar Ki =) Ligde Özer AsistLeriyLe, Sercan'da GoLLeriyLe Ön PLana Çıkan İsimLer Bu Sene, Ama Fener'de Bu ÇocukLar Top Oynamaz =) Yine DoLduracakLar YabancıLarı, Bu İsimLer Yedek KaLacak, GaLatasaray Demişsinde, Bu İsimLer GaLatasaray'da Da Oynamaz Ki Zaten Ama GaLatasaray Da En Azından Buna Benzer İsimLer Daha FazLa Oynama Şansı BuLuyor =)

Bir tek ben böyLe düşünmüyor(muşum)

Ben genç bir yetenek ve yıLdız adayı oLsam Fener'e geLmeden önce uzun uzun düşünürdüm,
Yarın Fenerbahçe Özer'den daha kötü 33-34 yaşında adı marka oLmuş bir transfer yaparsa Özer kuLübe'de büyür ;)

Hic bir futboLcuyu kuLüpLer harcamaz bazı istisnaLar futboLcu kendini geLiştirmesse kesiLir takımdan bu kadar basit. . .
Eğer oynadıgı yerde transfere ihtiyac duyurmassa transferde yapıLmaz yedekte kaLmaz. . .

Örn : Gökhan GönüL
Semih Şentürk

iLk akLıma geLenLer. . .

Vieira çıkarması!

5968_B_vieria001.jpg

Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe yönetimi, Patrick Vieira'yı bitirmek için seferberlik ilan etmiş durumda. Takvim gazetesinde yer alan habere göre Fransız ön liberoyla daha önce prensipte anlaşmaya varan Fenerbahçe, birkaç gün içinde Çizme'ye çıkarma yaparak ufak pürüzleri de giderecek.

2+1 YILLIK İMZA ATACAK

Aziz Yıldırım'ın tam yetki verdiği Asbaşkanlar Neşet Yalçın ve Mahmut Uslu'nu İtalya'da Vieira ve menajeriyle bir araya gelerek ön anlaşma yapmayı hedeflediği öğrenildi. Inter'in sezon sonu bedelsiz olarak serbest bırakacağı 32 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe' 2+1 yıllık imza atması bekleniyor.

1 ÖN LİBERO DAHA GELECEK

Josico ve Maldonado'yu gönderecek olan Fenerbahçe yönetiminin Vieira'nın dışında bir ön libero transferi daha gerçekleştirmek istediği de belirlendi. Sarı-Lacivertliler'in özellikle Fransa ve İspanya'da birçok oyuncuyla temas halinde olduğu öğrenildi. Yönetim sol kanat, forvet ve defansa da takviyeler yapacak.

KaynaK

Artık $u ßaLon haßerLeri koymayın yha. . .
aLamayacağı ßeLLi AdamLar için konu Açıyosunuz. . .
kesinLe$se neyse. . .

Bilica Fener Yolunda !!!!!!

Sarı-lacivertli ekip, başarılı savunma oyuncusu Bilica için Sivasspor'la 2 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Fenerbahçe, asıl büyük hedefi olan Chelsea'li Deco'da da mutlu sona bir adım daha yaklaştı. Yıldız futbolcu, asbaşkan Ali Koç'a çok olumlu mesajlar gönderdi.

18_246099_bilica0603.jpg

Bilica'da mutlu son

Başkanlar Aziz Yıldırım ve Otyakmaz iki milyon euro karşılığında el sıkıştı.

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Yiğido'nun Brezilyalı stoperi Bilica'nın işini kesin olarak bitirdi. Başkan Aziz Yıldırım, yakın dostu Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı uzun pazarlıklar sonunda ikna etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin, İtalyan kulüplerinin de peşinde olduğu Bilica için kırmızı-beyazlı kulübe 2 milyon euro ödeyeceği öğrenildi.

Gizli
tutuluyor
Sivasspor'un şampiyonluk yarışında olumsuz yönde etkilenmemesi için transferin şimdilik gizli tutulacağı, resmi açıklamanın sezon sonunda yapılacağı bildirildi. Yıldırım'ın, Fenerbahçe'den oyuncu istemesi durumunda Sivas'a kolaylık gösterilmesi sözü verdiği kaydedildi. Bilica'nın transferi, Lugano'nun tamamen gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı.

FotomaÇ

Konunun Fenerbahçe bölümünde olması gerekir.
Ayrıca Fotomaçın haberi ise kesinlikle inanmam :D

Konu fb böLümüne tasındı. . .

BiLica Transferi Doğru
Deco ALınması Zor Bir FutboLcu DeğiL Fener İçin

ArkadaşLar Piyasada Geçen İsimLer İçinde En MantıkLı İsim DiğerLeri Zaten GeLmicek =)

Fotomaç, Fanatik İşi Bu =) Bunun İçin Para ALıyorLar =)

BiLica'ya GeLince Fener'e Çok FaydaLı OLur, Çirkef Lugano'yu ŞutLa, AL BiLica'yı =)

transfer zamanları bolca masalvari haberler duymaya ben alıştımm.. zi bırakın deco yu felan futbolu bırakalı yıllar olmuş peleye teklif getirseniz gelmez

İşte Fener'in Son Bombası

Fener'in son bombası...

Daniel Güiza´yı gözden çıkaran Sarı-Lacivertliler, rotayı Belçika´ya çevirdi. Hedefteki isim Standard Liege formasıyla bu sezon 13 gol atan Sırp Milan Jovanoviç.

18_252452_28fan1JOVAN-B-Y423333.jpg

Fenerbahçe transfer sezonunu erken açıyor. Tam 31 milyon Euro’luk rekor bir fiyata mal olan ‘gol kralı’ Daniel Güiza’dan istenen verimi alamayan yönetim, forvet arayışlarına başladı. Kadroda büyük revizyon planlayan Sarı-Lacivertliler’in, Belçika Ligi’nde harikalar yaratan Milan Jovanoviç’i renklerine katmak istedikleri öğrenildi. Sırp Milli Takımı’nda da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, ligde 32 karşılaşmada fileleri 13 kez havalandırdı. 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun bonservis bedelinin yaklaşık 4 milyon Euro olduğu söyleniyor. Bir taraftan Standard Liege ile temaslarını sürdüren Fenerbahçe’nin, geçtiğimiz sezon büyük uğraşlar verdiği ancak bir türlü ikna edemediği Barcelonalı Samuel Eto’o için tekrar nabız yoklayacağı da vurgulanıyor. Bilindiği gibi Kamerunlu oyuncunun menaceriyle el sıkışılmış ancak Barcelona kulübünün yüksek bonservis bedeli istemesi üzerine bu transferden vazgeçilmişti. Bu sezon 23 gol atan yıldız futbolcunun Barcelona’da artık mutlu olmadığı ve sezon sonunda İspanya’dan kesin olarak ayrılmak istediği öğrenildi.

MİLAN JOVANOVİÇ

Doğum Yeri: Bajina
Ülkesi: Sırbistan
Yaşı: 28
Boyu: 1.83
Kilosu: 76
Mevkii: Forvet
Takımı: S.Liege
Oynadığı Takımlar: Vojvodina, S.Donetsk, Lokomotiv Moskova
Milli Takım: 15 maç, 6 gol

Kaynak

Bomba diye bu geLcekse hic bomba geLmesin daha iyi. . .

Öyle deme dai iyi oynuyo bu adam bılıyorum oyle oynuyodu yanı bıze gelen bı deısıyo cunku ya alla askına bomba aldık da noldu :SKezman-Güiza :S

Acırım Bu Adama VeriLecek Paraya

eLde patLamasın da o bomba

Geri