Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]
Adı yabancı ekiplerle geçen Brezilyalı yıldız, merak edilen konulara açıklık getirdi.
“Menajerim ve ben Yunanistan’dan herhangi bir yetkili ile görüşmedik. Bir yere gitmiyorum. Yeni sezonda katılacağımız Şampiyonlar Ligi’ni düşünüyorum”
Son haftalara damgasını vuran Beşiktaşlı Bobo, adının Yunanistan ekibi Olympiakos ile anılmasından ve yalan haberler yapılmasından dertli. HABERTÜRK’e konuşan golcü oyuncu, İstanbul’da mutlu olduğunu belirterek noktayı koydu: “Bir yere gitmiyorum.”
Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamaya hazırlandığını ifade eden Bobo şunları söyledi: “Bakıyorum medya beni her gün bir yere gönderiyor. Benim bir yere gitme derdimyok. Burada mutluyum ve ailemde Beşiktaş’ı istiyor. Şu an şampiyonluğa gidiyoruz. Tek düşüncemiz sezon sonunu iki kupayla tamamlamak. Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Bu çok önemli bir olay. Amacım burada kendimi gösterip Avrupa’ya gitmek. Ama kulüp beni satmadığı sürece buradayım. Yunanistan’dan teklifler olduğu yazılıp çiziliyor. Bunlar tamamen yalan. Ne ben ne de menajerim Yunanlı bir idareci ile görüştü. Üstelik menajerimin ismini bile bilmiyorlar ve yanlış yazıyorlar. Artık bunları düşünmek istemiyorum.”
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için kadrosunu çok kaliteli isimlerle takviye edecek olan Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalısı İlsinho'nun peşine düştü.
İtalyan basınında çıkan haberlere göre, savunmanın sağında oynayan 24 yaşındaki İlsinho ile Juventus, Milan, Bayern Münih, Napoli ve Schalke de ilgileniyor. Teknik ve süratli bir futbolcu olan İlsinho bu geceki UEFA Kupası finalinde bir kez daha vitrine çıkacak.
Bugün oynanacak UEFA finalinde forma giymesi beklenen 24 yaşındaki defans oyuncusunu; Milan, Bayern Münih ve Juventus kulübü de istiyor. Şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş, yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedeflediği için güçlü bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı İlsinho'nun peşine düştü.
İtalyan basınında çıkan haberlere göre siyah-beyazlılar, Kadıköy'de oynanacak UEFA Kupası final maçında bu futbolcuyu izleyerek son kararlarını verecekler.
33 maçta 6 gol Savunmanın sağında görev yapan 24 yaşındaki Breziyalı oyuncu, zaman zaman orta sahanın sağında da forma giyiyor. Sürati ve tekniği ile dikkat çeken İlsinho bu sene UEFA Kupası'nda 2 gol atarken; 2007 yılında geldiği Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'te de 33 maçta 6 gol attı. Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen İlsinho'nun peşinde Juventus, Milan, Bayern Münih, Napoli ve Schalke 04 gibi takımların olduğu da iddia edildi.
Artık uğraşmayın şu adamla yaa. kafası karışacak. Şu medyada yalan haber yapan adamları tek tek bulup taksim meydanında ibreti alem için erojen bölgelerine Ernst' tin Ankaragücüne gönderdiği füze sertliğinde şut çekicen ki akılları başlarına gelsin.
"Fink ile anlaştığınızı duydum. Geleceğimi düşünmem gerek"
Fransız futbolcu bu ifadeleri üzerine, yöneticilerden “Şu anda kafana takma. Lig bitimi görüşürüz” yanıtını aldı.
Beşiktaş’ta basın önünde “transferin t”si konuşulmuyor ama kapalı kapılar ardından çalışmalar devam ediyor. E.Frankfurt’un orta saha oyuncusu Michael Fink ile ön protokol yaptığı belirtilen Siyah-Beyazlılar’da bu durum Edouard Cisse’yi rahatsız etmiş görünüyor.
Fransız oyuncunun A.Gücü maçı öncesinde yöneticilerle bu konuyu görüştüğü öğrenildi. İşte yaşananlar... Cisse, Genel Sekreter Kenan Öner ve Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile yaptığı görüşmede “Her gün gazetelerde benim gideceğim belirtiliyor. Ben profesyonelim. Eğer gerçekten beni istemiyorsanız söyleyin. Hiçbir kırgınlığım olmaz. Ben de buna göre kendime kulüp ararım. Ancak Beşiktaş’ı seviyorum ve kalmak istiyorum. Tabii karar sizin. Fink ile anlaşıldığını ve yönetimin bunu yalanlamadığını duydum. Bir an önce geleceğimle ilgili karar almam lazım. Buna göre, ne olacağımı söyleyin.”
-‘SEN FUTBOLUNU OYNA’-
Cisse’nin bu konuşmaları üzerine iki yönetici de Fransız’ın gönlünü alarak, “Sen hiçbir şeye kafana takma. Basında çıkanlar doğru değil. Seninle ilgili olarak şu an olumsuz bir şey yok. Yeter ki böyle oynamaya devam et. Şimdi hepimiz şampiyonluğu düşünüyoruz. Kafana takma, görevini yap. Lig bitimi masaya oturacağız” diye yanıt verdiler. Ancak yöneticilerin bu açıklamalarından tatmin olmayan Cisse’nin menajerine kendisine kulüp bulması yönünde talimat verdiği belirtildi.
Ernst’ten övgüler
Devre arası alınan ve Cisse ile uyumu dikkat çeken Fabian Ernst, Fransız oyuncuyla iyi anlaştığını söyledi. Beşiktaş’ın eski yöneticisi Celal Kolot ile bir yemekte tanışan Alman oyuncunun “Cisse benim zamanımda alındı. Nasıl anlaşıyor musunuz?” diyen Kolot’a şu yanıtı verdiği öğrenildi: “Cisse ile hem saha içinde hem de saha dışında aramız çok iyi. O da iyi bir profesyonel. Onunla oynadığım zaman daha rahat ediyorum ve ileriye rahatça çıkabiliyorum.”
Premier Lig ekiplerinden Bolton, Beşiktaş'ın 16 yaşındaki genç orta saha oyuncusunu 572 bin euroya transfer etti.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Ünlü İngiliz kulübü Bolton Wanderers, geçtiğimiz günlerde resmen talip olduğu Beşiktaş'ın genç yıldızı Hasan Türk'ü renklerine bağlamaya hazırlanıyor. 16 Yaş Altı Milli Takımı'nın en önemli futbolcularından biri olan 1993 doğumlu Hasan'ı alabilmek için siyah-beyazlı ekip ile her konuda anlaşan Bolton'un, transfer karşılığında 500 bin pound (572 bin euro) ödeyeceği bildirildi.
KİEV DÖNÜŞÜ ADA'YA GİDECEK
Hasan için ailesiyle birlikte oturum izni alan Bolton Kulübü'nün, şu an Milli Takım ile Kiev'de kampta olan futbolcuyu döner dönmez İngiltere'ye götürecekleri öğrenildi.
Orta saha oyuncusu olan ve özellikle Milli Takım'daki başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Hasan, önceki gün de ay-yıldızlı ekibin Kiev'de düzenlenen Viktor Bannikov Turnuvası'nda Belarus'u yendiği maçta gol atmıştı.