2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Deco Gelirse Beşiktaş İçin Çok İyi Olur

Gelemez edmez diye bişey yoktur. Zamanında birçok oyuncu için gelmez denildi ama gelen gelir

ben decoyu istemiyorum başkan hani haber yaptırmıştıştı C.Ronaldo'dan daha sükse bir transfer olacak diye onu al başkan ...

ki zaten deco işi az yalan oluyor gibi bugünki gelişmeler o yönde...

stankovic gelebilir (ki istemem)

Sadece Oyun kurucu ıstıyorum baska bısey degıl ..yıldız onemlı degıl o kadar

Boussoufa ile ilgilenmişiz

10 numara arayışlarını mutlu sonla bitiremeyen yönetimimizin, Anderlecht’in orta saha oyuncusu Mbark Boussoufa ile de ilgilendiği ancak Fas asıllı Hollandalı oyuncunun, Sivasspor’a karşı forma giymesi nedeniyle transferin yattığı ortaya çıktı.

10 numara arayışlarını mutlu sonla bitiremeyen yönetimimizin, Anderlecht'in orta saha oyuncusu Mbark Boussoufa ile de ilgilendiği ortaya çıktı.

Bir süre önce menajerler tarafından önerilen Fas asıllı Hollandalı oyuncunun, Sivasspor'a karşı forma giymesi nedeniyle transferin yattığı bildirildi. Siyah-beyazlıların, Avrupa maçlarında bu isimden yararlanamayacak olması nedeniyle transferinden vazgeçtiği öğrenildi.Kaynak: Milliyet

Sivasa karşı forma giydi diye transfermi yatmıs :D:D yalan haber gibi geldi bana ne alaka bize tranfer olunca sivasa karşı forma giymecekmi :D:D

Artık ben de transfer haberleriyle ilgilenmiyorum. ligler başladı dikkatimi oraya vermem lazım :goz:

Artık ne transfer ya.Ligler başladı.
Ayrıca biz Quaresmayı,Decoyu istiyoruz başkan.!!!

bunu hangi kolpa basın yazmış :D alakasız bi sebep gösterilmiş :D

Sebep Sivas'La oynaması değiL Şamp.Ligi eLemesinde oynamış oLması.. BiLiyosnuz bi oyuncu iki ayrı takımda oynayamıyor Şamp.Liginde..

Son DK! Deco Çarşamba Günü Geliyor

33dwe14.jpg

Beşiktaş'ın, Chelseali orta saha oyuncusu
Deco ile anlaştığı ve Portekizli futbolcunun çarşamba günü Türkiye'ye geleceği iddia edildi.

Beşiktaş'ın, Brezilya asıllı Portekizli orta saha futbolcusu Deco'yla anlaştığı ve eski Barcelonalı futbolcunun çarşamba günü Türkiye'ye geleceği iddia edildi.

Goal.com'a yakın kaynaklardan alınan habere göre, Beşiktaş, Delgado'nun yokluğundan kaynaklanan yaratıcı futbolcu eksikliğini, dünyaca ünlü bir yıldızla kapatacak.

Mustafa Denizli'nin İBB maçının ardından verdiği demeç de Beşiktaş'ın transfere son vermediği yönündeydi.

Chelsea'de istediği forma şansını bulamayan Deco'nun adı uzunca bir süre Inter'le anılmış, ancak iki ekip parada anlaşamayınca bu transfer gerçekleşmemişti.​

Kaynak: Goal.com​

Kafamı YapıyorLar ßizimLe ???

Pek inandırıcı geLmedi . . .

Deco CheLsea'de KaLacağını AçıkLamıştı, Banada İnandırıcı GeLmedi, Keşke Beşiktaş'a GeLse...

Geri