2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Deco harekatı

Quaresma, Sapara, Sosa derken siyah beyazlılar, Galatasaray’ın da gündemine gelen Deco’ya yöneldi. Beşiktaş, Ancelotti’nin yeni sezonda Chelsea kadrosunda düşünmediği Portekizli futbolcu için masaya oturacak.

Arjantinli futbolcusu Matias Delgado’nun sözleşmesini dondurmaya hazırlanan siyah beyazlılar, Brezilya doğumlu Portekizli futbolcuyu transfer gündemine alıp temaslara başladı. Galatasaray’da da adı gündeme gelen Anderson Luis de Souza ‘Deco’ konusunda dün Beşiktaş’ta ilginç gelişmeler yaşandı.

Siyah beyazlı takımda teknik direktör Mustafa Denizli’ye önerilen Quaresma ile Sapara isimleri arasına Bayern Münih’te forma giyen 24 yaşındaki Arjantinli Jose Ernesto Sosa da eklenmişti. Beşiktaşlı Yöneticiler, Denizli’ye Sosa’yı önerip ünlü teknik adamın bu futbolcunun transferi konusundaki görüşlerini aldılar. Denizli’nin onayı üzerine de görüşmelere başlandı.

Pasalic önerdi

Ancak dün öğleden sonra sürpriz bir gelişme oldu. Menajer Dino Pasalic, siyah beyazlı yöneticilere Chelsea’de teknik direktör Carlo Ancelotti’nin yeni sezonda kadrosunda yer vermeyi düşünmediği Deco’nun Beşiktaş’a gelebileceğini söyledi. Pasalic’in siyah beyazlı yöneticilere bu teklifi üzerine başkan Yıldırım Demirören, Denizli’ye “Deco gibi dünya çapında bir yıldızı Beşiktaş’a getirebiliriz. Böylece hem Beşiktaş orta sahası büyük bir güç kazanmış olur, hem de süper bir transfer yapmış oluruz” dedi.

Daha önce yıldız transferi yerine takıma adapte olup oyununa ayak uyduracak bir transfer istediğini dile getiren Denizli de Deco için olur yanıtı verince siyah beyazlı yöneticiler Portekizli futbolcu için düğmeye bastı. Beşiktaş yönetimi bugün hem Portekizli futbolcu hem de kulübü Chelsea ile temas kurarak transferi sonlandırmaya çalışacak.

Kaynak: Hürriyet

İşte KartaL 'ın Son bombası ...

fft1_mf325004.Jpeg

10’un eli kulağında!

Beşiktaş Yönetimi transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürürken, Başkan Yıldırım Demirören’in Bayern Münihli Sosa ile Rosenborg’ta oynayan Sapara’dan birini İspanya kampına yetiştirmeyi planladığı öğrenildi

10 numara arayışlarını son sürat sürdüren Beşiktaş Yönetimi’nin, Bayern Münihli Sosa ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Bu oyuncunun yanı sıra Rosenborg’ta oynayan Marek Sapara ile de temaslarını sürdüren siyah - beyazlı yönetimin hafta sonuna kadar transfere nokta koyması bekleniyor.
Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi’nin, Sapara’yı ikinci sırada tuttuğu bildirildi. Denizli’nin dünkü idman sonrasında “Her an bir transfer gelişmesi olabilir” yönündeki açıklamasının arkasında da Sosa isminin olduğu vurgulandı.
Başkan Yıldırım Demirören’in bu oyuncunun işini bir an önce bitirmeyi hedeflediği öğrenildi. Transfer çalışmalarını tek başına sürdüren Demirören’in, Sosa veya Sapara’dan birini kesinlikle İspanya’daki kampa yetiştirmeyi planladığı bildirildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin ise bu iki isimden tercih hakkını Sosa’dan yana kullandığı, olmadığı takdirde ise Sapara’nın transfer edilmesini istediği belirtildi.

Tempo düşmüyor
Barış Kupası hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Beşiktaş dünü yine çift idmanla geçirdi. Siyah - beyazlı takımın sabahki idmanında baldırında ödem oluşan İbrahim Üzülmez düz koşu yaparken, Yusuf takım arkadaşlarına katıldı. İbrahim Toraman yürüyüşlerine devam ederken, ekstra olarak güçlendirme çalışması da yaptı. Bu oyuncunun bugünden itibaren düz koşulara başlayabileceği açıklandı. Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idmanda futbolculara kondisyon yüklemesi yapıldıktan sonra taktik ağırlıklı çift kale maça geçildi. Çift kale maçta futbolcuların hırsı ise teknik heyeti memnun etti. Mustafa Denizli bir ara maçı durdurarak oyuncularını sahanın ortasında topladı ve bazı uyarılarda bulundu. Siyah - beyazlıların dün akşamki idmanında ise yine taktik ağırlıklı bir program vardı.

Kaynak

[ Van der vaart ßeŞikTaŞ'Ta..!!! :O ]

''Arkadaşlar cimbom maçı başlamadan önce bir kanalda maçla ilgili son yorumları izliyordum. Tam o sırada canlı yayında bir transfer haberini Galatasaray'la ilgili olmasada söylemek zorundayız dediler ve Beşiktaş'ın büyük ölçüde Real Madrid'in futbolcusu Rafael Van Der Vaart ile anlaştığını söylediler. Şu an bütün spor sitelerine bakıyorum fakat bu haberi göremedim. Benden başka görüp duyan var mı yada bilgisi olan Eğer doğruysa bugüne kadar yaptığımız en iyi transfer diyebilirim ''

Star Haßer,Sporx.Com..

xwsk3.jpg

Ayrıca ;

Star TV Ertem Şener'in haberine göre Van der Vaart Beşiktaş'ta..

Arkadaslar ispanyada yaşayan bi arkadasımı aradım bu transfer soylentısı ispanyada calkalanıyor dedı emın değilim ama heralde hollandalı bizde.. (=

İnşallah duydukların doğrudru kardeşim. Bizim kolpa basının yalan haber yazmaktan doğru haber yazmaya vakti olmuyo ki :mad:

benım pek ınanasım gelmedı ama gelmısse hayırlı olsun

Kartal'ın bombası Van der Vaart..!!

Beşiktaş'ta yönetici arkadaşlarına "Öyle bir transfer yapacağım ki Türkiye bizi konuşacak" diyen başkan Yıldırım Demirören'in sır gibi sakladığı ismin Real Madridli oyuncu olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın yeni bombası belli oldu: Real Madrid'in yaptığı transferler sonrası boşa çıkardığı Rafael Van der Vaart... Hafta başındaki yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarına "Öyle bir bomba transfer yapacağım ki Türkiye bizi konuşacak" diyen başkan Yıldırım Demirören'in gönlünde, Real Madridli yıldız var. Bu transfer için gözünü budaktan sakınmayan Demirören'in, Hollandalı yıldızın 15 milyon euro tutan bonservis bedelini de ödemeye hazır olduğu öğrenildi. 10 numara transferinin salı gününe kadar netlik kazanması bekleniyor.

1t06c4.jpg

Denizli'nin başkana, "Yusuf çok iyi, ondan çok memnunum. Tello da ortada oynuyor ama onlardan birine bir şey olsa ne yapacağız? Şampiyonlar Ligi için ofansif özelliği fazla olan bir yabancı istiyorum" dediği öğrenildi.

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli , dünkü antrenman sonrasında camiayı sevindirecek cümleler kullandı. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden ve Delgado olayını "Özel durum" olarak nitelendiren tecrübeli teknik adam "Öncelikle bu özel duruma çözüm bulmalıyız. Arkadaşlar bugün (dün) veya yarın (bugün) transferde bir şeyler olabilir. Yarını bekleyin" şeklinde Konuştu..

http://www.haberciniz.biz/haber/kartalin-bombasi-van-der-vaart-671449.html

YıLdırım Demirören RonaLdinho'yu ÖnceLikLi Düşünüyor DiyorLar 2.Sırada Van Der Vaart Varmış.
Yani Beşiktaş JK Yakın oLan Haber SiteLerinde BunLar SöyLeniyor.
Ben RonaLdinho'dan Pek ÜmitLi DeğiLim Lakin İkiside Harika OyuncuLar.
Bomba Bir Transfer Yakındır Gibime GeLiyor.

Ertem Şener bu tür transferleri yakından bilen birisi, güveniyorum bu adama, geldi diyorsa gelmiştir.

~SiLenT ScЯeaM~;4492813' Alıntı:
YıLdırım Demirören RonaLdinho'yu ÖnceLikLi Düşünüyor DiyorLar 2.Sırada Van Der Vaart Varmış.
Yani Beşiktaş JK Yakın oLan Haber SiteLerinde BunLar SöyLeniyor.
Ben RonaLdinho'dan Pek ÜmitLi DeğiLim Lakin İkiside Harika OyuncuLar.
Bomba Bir Transfer Yakındır Gibime GeLiyor.

hacı ıyı guzelde :D ronaldınho dıyosun :D onun alacagı haftalık parayı fener karsılayamaz besıktas nasıl karsılıcak turkıyede ole butcesı olan klup yok ...:D ne ronaldınho sundan bahsedıosun :D o adam turkıyeye gelemez... cok zor.. Van der vaart tmm olabılırde onun malıyetınle bır degıl yanı

Harbi doğruysa yılın bombası patladı demektir. dün bomba patalatacağız diyince gülenlere kapak olur inşallah.

BJK'ye yakışacak bir transfer olur.. İnşallah doğrudur

hacı ıyı guzelde :D ronaldınho dıyosun :D onun alacagı haftalık parayı fener karsılayamaz besıktas nasıl karsılıcak turkıyede ole butcesı olan klup yok ...:D ne ronaldınho sundan bahsedıosun :D o adam turkıyeye gelemez... cok zor.. Van der vaart tmm olabılırde onun malıyetınle bır degıl yanı

Beşiktaş'a Yakın Diye BeLirttiğim Haber SiteLeri Her Sene Oturup RonaLdinho HayaLLeri Kuran, Laf oLsun Torba DoLsun ŞekLinde Boş Haber Yapan KaynakLar DeğiL.
Pek ÜmitLi DeğiLim Diye BeLirtmiştim.
Ama Benim Duyduğum Budur.

~SiLenT ScЯeaM~;4492841' Alıntı:
Beşiktaş'a Yakın Diye BeLirttiğim Haber SiteLeri Her Sene Oturup RonaLdinho HayaLLeri Kuran, Laf oLsun Torba DoLsun ŞekLinde Boş Haber Yapan KaynakLar DeğiL.
Pek ÜmitLi DeğiLim Diye BeLirtmiştim.
Ama Benim Duyduğum Budur.

inş. hacı keşke besıktas alsada lıge renk gelse avrupa cok katkı saglar ama bana gore cok zor bı transfer zorunda otesınde ole o adamı almak kolay degıl bı ton sey ıster..geldıgınde..keşke alabılse...

Geri