2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

gençler lazım bize de takımın yaş ortalaması iyice çıktı.

fenevle anlaşacak yazıyordu kolpa gazetelerden biri inşşşş doğru çıkar allahım şu gökhan bi gitsin sana geliyorum allahım ne güzel bir haber

tabata olmaz istemem CL'de daha kaliteli oyuncular lazım...

Kesin vodafone kullanıyodur heryerde çekmiyo meret :)

'Mutu'lu haberler!

Adrian Mutu adım adım Beşiktaş´a geliyor... Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino, “Size kolaylık sağlayacağız” dedi, yıldız oyuncu yeşil ışık yaktı, taraftarlar ayağa kalktı..

18_259231_22FAN9COKBUYUK-C-B4233.jpg

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş önce Louis Saha’ya yönelmiş, ancak Fransız futbolcu İngiltere’de kalmak isteyince transfer suya düşmüştü. Daha sonra alternatifleri değerlendirmeye alan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina’nın Rumen süperstarını listesine eklemişti: Adrian Mutu... Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli’yle arasında soğuk rüzgarlar esen Rumen futbolcu, tatilini yaptığı Amerika’dan Beşiktaş’a olumlu yanıt vermişti. Bilindiği gibi geçen sezon Per Kroldrup için Fiorentina’nın kapısını çalan Beşiktaş, sportif direktör Pantaleo Corvino’yla görüşmüş ve anlaşmıştı. Ancak teknik direktör Prandelli’nin son anda U dönüşü yapmasıyla, Kroldrup takımında kalmıştı. Mutu için tekrar Corvino’yla görüşen Beşiktaş’a İtalyan spor adamından net bir yanıt geldi: Size Mutu konusunda her türlü kolaylığı göstereceğiz. Ödemelerin kolaylığını bana bırakın...

8_259232_22FAN9COKBUYUK-C-B44000.jpg

Taraftarlar heyecanlı
Transferde soğukkanlı davranan ve beklemeyi tercih eden Beşiktaş’ın Adrian Mutu hamlesi, taraftarlardan da tam not aldı. Siyah-Beyazlı futbolseverler, Mutu gibi bir futbolcunun Beşiktaş’a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorlar.

Orhan YILDIRIM

15_259234_22FAN9KUPUR4200.jpg

Rumenler yazdı: Sultan Mutu!
Romanya’nın yüksek tirajlı spor gazetesi Prosport da, Adrian Mutu-Beşiktaş flörtüne geniş yer ayırdı... Fiorentina’da top koşturan yıldız oyuncu için Beşiktaş’ın çok istekli olduğunu yazan Prosport, “Mutu Sultan oluyor! Türkiye Şampiyonu Beşiktaş, süperstarı istiyor. 12 milyon Euro’luk bonservis bedelini ödemeye hazır olan İstanbul ekibi, yılda 2 milyon Euro kazanan Mutu’ya 3 milyon Euro önerdi ve
‘Evet’ yanıtını aldı" ifadesini kullandı.

14_259233_22FAN9PANCU4233.jpg

Daniel Pancu: Efsane olur
Beşiktaş’ın 100. yıldaki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Daniel Pancu, Adrian Mutu transferini yorumladı. Rumen basınına konuşan Pancu, “Mutu Türkiye’de kral olur. Oradaki ortam inanılmaz. İstanbul boğazı ve Beşiktaş taraftarı, Mutu gibi bir yıldızı rahatça havaya sokar. Bu transfer olursa, Beşiktaş büyük bir iş başarmış olur. Hagi Galatasaray’da nasıl efsane olduysa, Mutu da Beşiktaş’ın sembolü olabilir” dedi.

ADRİAN MUTU KİMDİR?

Doğum Tarihi: 08.01.1979
Doğum Yeri: Calinesti
Ülkesi: Romanya
Yaşı: 30
Boyu: 1.80
Kilo: 74
Mevkii: Forvet
Milli Takım: 66 maç 29 gol
Kulübü: Fiorentina
Oynadığı Takımlar: Piteşti, Dinamo Bükreş, İnter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus

Fanatik

Tranfer haberleri tek başlık olarak var sabitte oraya açarsan daha iyi olur kardeş.
Mutu ya gelince tanımıyorum kendisini. netten biraz araştırma yapıp yorum yazarım.

alabilirse cok iyi transfer
bobo da kalırsa ikisi cok iyi olur kanısındayım

Tranfer haberleri tek başlık olarak var sabitte oraya açarsan daha iyi olur kardeş.
Mutu ya gelince tanımıyorum kendisini. netten biraz araştırma yapıp yorum yazarım.

Dostum Cıddımısın ßu Tanımıyorum Muhabbetınde ??

Adrian Mutu.. Romanya Starı =) Juventus KartaLıı ?? (=

MozoLe Miяach;4405516' Alıntı:
Dostum Cıddımısın ßu Tanımıyorum Muhabbetınde ??

Adrian Mutu.. Romanya Starı =) Juventus KartaLıı ?? (=

Hadi canım :saskin

aLLahıma Çok Şükür Yaw.. Gör ßak GsLiLeri NasıL Kanser Edicek.. ßeLeş aLdık Dıye SevınıyorLar Ama TehLikenın Farkında DeqıL AdamLar.. :hhmanD

O zaman + 1903 diyorum hacı alınsın :)

Gökhan Zan' a da Gs ulaşabilmiş. tebrikler :)

Fener DerbiLerinde Yaptığı Hatalar 2007 deki 2008 deki ŞampiyonLukLarı Kaçırmıştık :hhmanD
GaLatasaray NasıL YoLLayacağını Düşüncek Artık Demedi Demeyin :hhmanD
Mutuya GeLince GeLirse Açık Ara GoL KraLı OLur.
HayırLı OLsun Beşiktaşıma.

mutuyu boşverinde gazetelere inanmayın çok sağlam tüyo aldım papa gueye yarın imza atabilir hatta forma numarası 68 olabilir zapo bobo delgadodan birinin gitmesine kalıyor yarın bu vakitler bomba düşebilir bekleyin ;)

Beşiktaş'ta hedef Ferrari ve Utaka

Transferde sessizliğini koruyan Beşiktaş, atağa kalkmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekibin yeni hedefi İtalya'nın Genoa takımında forma giyen Matteo Ferrari ve İngiltere'nin Porstmouth kulübünde oynayan John Utaka.

2duwnq9.jpg

Beşiktaş kulübü, dış transferde iki önemli ismi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor

Yönetimin İtalya'nın Genoa takımında forma giyen defans oyuncusu Matteo Ferrari ile Premier Lig’de Portsmouth'un ofansif orta saha oyuncusu John Utaka ile ilgilendiği öğrenildi.

Siyah-beyazlıların özellikle Ferrari ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı ve kulübü Genoa ile pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

Matteo Ferrari geçen sezon Serie A'yı 5. sırada bitiren Genoa'da 33 maça ilk 11'de başlarken, John Utaka ise Portsmouth'da 4'ü ilk 11 olmak üzere 18 maçta oynayıp 1 gol attı.

Ancak Beşiktaş yönetimi bu iki futbolcuyu kadrosuna katmak için Bobo veya Zapotocny ile yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Brezilyalı futbolcu için Werder Bremen kulübünün bu hafta içi siyah-beyazlılarla masaya oturacağı öğrenilirken Zapotocny’ye ise yurt içinden birkaç kulübün talip olduğu ifade edildi.

Öte yandan Gökhan Zan ile bağlarını koparan Beşiktaş yönetiminin, stoper konusunda Ankarasporlu Ediz ile ilgilendiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların, başkent ekibinin yönetimi ve futbolcuyla önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı kaydedildi.

KAYNAK​

Geri